354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar bugün süper haber aldım sizinle paylaşayım dedim :)
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm

ohh ohhh maşallahhhh sınav kaynamasın arada ama
bende benimkine söyledim yds sınavıma birlikte gidelim mi diye cevap: " Komutan sıkıntı çıkarırmış". Bak sinir oldum yine

ayy süper sevindim senin adınaa

ohh ohhh maşallahhhh sınav kaynamasın arada ama
bende benimkine söyledim yds sınavıma birlikte gidelim mi diye cevap: " Komutan sıkıntı çıkarırmış". Bak sinir oldum yine

Kaynamaz diye umuyorum bakalım çok önemli benim için cumartesi hepinizin iyi dileklerini almaya geleceğim Çıkarmamış bizim komutan şansını denesin bakalım canım söylersin alan var diyee

Teşekkür ederim ay iki haneli bi sayı gördüm galiba ne kadar güzel azıcık kalmış Allah kavuştursun önce seni sonra bizleri Darısı başımızaaaa

aminn..çokk teşekkürler canımcımm Allah hepimize kavuşmayı nasip etsin bu arada sınav için de başarılarrr

Kaynamaz diye umuyorum bakalım çok önemli benim için cumartesi hepinizin iyi dileklerini almaya geleceğim Çıkarmamış bizim komutan şansını denesin bakalım canım söylersin alan var diyee

Allah yardımcın olur inşallah canım :) bakalım ya sırf inadına ben tek gidecem bir de izmiti seçtim sırf o orada olacak diye seçmiştim pıf

aminn..çokk teşekkürler canımcımm Allah hepimize kavuşmayı nasip etsin bu arada sınav için de başarılarrr

Teşekkürler Aminnnnnnnnn :)

Allah yardımcın olur inşallah canım :) bakalım ya sırf inadına ben tek gidecem bir de izmiti seçtim sırf o orada olacak diye seçmiştim pıf

İnşallah canım amin :)İnatlaşma yahu hafta sonu değil mi sınav İzmit çıkarsa gidersiniz zaten birlikte :)

selaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaaaaar naberrrrrrr ??

hadi hayırlı olsun senin adına sevindim canımmmmmmm

akşam millet toplansın o zaman eklerim canım :)

akşam ekle ama ben görmeden kaldırma bak taammı

evet evet bende hergün ona bakıyorum
Azkaldiii
ayyy bende 2 gündür sürekli rüyamda görüyorum bilmiyorum kurarmıyız ben sanmam kendi adıma böyle bir cümle kuracağıma
Gorecegiz :)
hişşşşşşşşşş yeni konuma baksanıza bi :)))))))))))))))
Nee konusuu kiz

Ay gozun aydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…