selammmmmresimdeki sensin mi?
tamam canım, iyiyim ben de, derteyim, çocuklar tahtayı defterlerine geçiriyorlar ben de burda takılıyorum
yakından göseydikkkk
Kızlar bugün süper haber aldım sizinle paylaşayım dedim :)
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm
selammmmmresimdeki sensin mi?
tamam canım, iyiyim ben de, derteyim, çocuklar tahtayı defterlerine geçiriyorlar ben de burda takılıyorum
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm
ohh ohhh maşallahhhhsınav kaynamasın arada ama
bende benimkine söyledim yds sınavıma birlikte gidelim mi diye cevap: " Komutan sıkıntı çıkarırmış". Bak sinir oldum yine
ayy süper sevindim senin adınaa
Teşekkür ederim ay iki haneli bi sayı gördüm galiba ne kadar güzel azıcık kalmış Allah kavuştursun önce seni sonra bizleriDarısı başımızaaaa
Kaynamaz diye umuyorum bakalım çok önemli benim için cumartesi hepinizin iyi dileklerini almaya geleceğimÇıkarmamış bizim komutan şansını denesin bakalım canım söylersin alan var diyee
aminn..çokk teşekkürler canımcımmAllah hepimize kavuşmayı nasip etsin bu arada sınav için de başarılarrr
Allah yardımcın olur inşallah canım :) bakalım ya sırf inadına ben tek gidecem bir de izmiti seçtim sırf o orada olacak diye seçmiştim pıf
Teşekkürler Aminnnnnnnnn :)
İnşallah canım amin :)İnatlaşma yahu hafta sonu değil mi sınav İzmit çıkarsa gidersiniz zaten birlikte :)
bakalım :) izmit çıkar ya başka yer çıkmaz:)
akşam millet toplansın o zaman eklerim canım :)
Azkaldiiievet evetbende hergün ona bakıyorum
Gorecegiz :)ayyy bende 2 gündür sürekli rüyamda görüyorumbilmiyorum kurarmıyız ben sanmam kendi adıma böyle bir cümle kuracağıma
Nee konusuu kizhişşşşşşşşşş yeni konuma baksanıza bi :)))))))))))))))
Azkaldiii
Gorecegiz :)
Nee konusuu kiz
Ay gozun aydin :)
İyilik canım sen nasılsın ay bu kod sayfasına bayılıyorum
selaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaaaaar naberrrrrrr ??
hadi hayırlı olsun senin adına sevindim canımmmmmmm
akşam ekle ama ben görmeden kaldırma bak taammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?