İyilik canım sen nasılsın ay bu kod sayfasına bayılıyorumlise zamanlarım aklıma geliyor ne kod yazardık
iyiyim bende canım çalışmaya çalışıyorum
Sağol canım
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iş teklifi aldımmm çalışayım mı sizce düğün masraflarını çıkarı8rım
Neee isiiiiiiiiii peki
ya benimle ilgisi olan bi iş değil ama en azından masrafları çıkarırım diyorum :) Çağrı merkezi gibi bişey sanırım. Otel pazarlayacakmışım :) uyuzum arasın ona da soracağım :)
Kızlar bugün süper haber aldım sizinle paylaşayım dedim :)
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm
canım çağrı merkezi işi çok zordur heleki pazarlama senden bir kota isterler günlük haftalık yada aylık onu tamamlamanı beklerler şartları iyi değerlendir
girersem geçici girecem zaten canım bakayım bi nişanlım arasın o ne diyecek :) masrafları çıkartırım diye düşündüm netten almışlar özgeçmişimi nasıl olduysa :
Kızlar bugün süper haber aldım sizinle paylaşayım dedim :)
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm
ufff hayalimdi öğretmenlikama olmadı nasip değilmiş çok isterdim branş neydi senin canım
Allah yardımcın olur inşallah canım :) bakalım ya sırf inadına ben tek gidecem bir de izmiti seçtim sırf o orada olacak diye seçmiştim pıf
yds sınavına mı girceeen, umuttepeye çıkcan deseneeeüniversiteme selam söle bendennn
Nabersinizzzzzzzzzzzzzz kızlar
tamam söylerim
sağane
ayy sevindim canımmmm ama 3 gün olduğunu unutma yoksa tekrar vedalaşamak mahvediyor insanı
çok sevindim senin adına canımmmmbenimki de gelecek bakalım ama zamanı belli değil daha
Evet doğru söylüyorsun en sıkıntılısı o olacak ama şu sınavdan sonra bende gideceğim hafta sonları daha rahat olacağız inşallah tabi sınav iyi olursa bakalımmm
Sağol canım en kısa zamanda kavuşman dileğiyleee
Çok iyi anlıyorummmmamin canımmmmmmmçok özledim askerimi
Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?