354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iş teklifi aldımmm çalışayım mı sizce düğün masraflarını çıkarı8rım

ya benimle ilgisi olan bi iş değil ama en azından masrafları çıkarırım diyorum :) Çağrı merkezi gibi bişey sanırım. Otel pazarlayacakmışım :) uyuzum arasın ona da soracağım :)

canım çağrı merkezi işi çok zordur heleki pazarlama senden bir kota isterler günlük haftalık yada aylık onu tamamlamanı beklerler şartları iyi değerlendir

ayy sevindim canımmmm ama 3 gün olduğunu unutma yoksa tekrar vedalaşamak mahvediyor insanı

canım çağrı merkezi işi çok zordur heleki pazarlama senden bir kota isterler günlük haftalık yada aylık onu tamamlamanı beklerler şartları iyi değerlendir

girersem geçici girecem zaten canım bakayım bi nişanlım arasın o ne diyecek :) masrafları çıkartırım diye düşündüm netten almışlar özgeçmişimi nasıl olduysa :

çok sevindim senin adına canımmmm benimki de gelecek bakalım ama zamanı belli değil daha

ufff hayalimdi öğretmenlik ama olmadı nasip değilmiş çok isterdim branş neydi senin canım

İngilizcee

Allah yardımcın olur inşallah canım :) bakalım ya sırf inadına ben tek gidecem bir de izmiti seçtim sırf o orada olacak diye seçmiştim pıf

yds sınavına mı girceeen, umuttepeye çıkcan deseneee üniversiteme selam söle bendennn

ayy sevindim canımmmm ama 3 gün olduğunu unutma yoksa tekrar vedalaşamak mahvediyor insanı

Evet doğru söylüyorsun en sıkıntılısı o olacak ama şu sınavdan sonra bende gideceğim hafta sonları daha rahat olacağız inşallah tabi sınav iyi olursa bakalımmm
çok sevindim senin adına canımmmm benimki de gelecek bakalım ama zamanı belli değil daha

Sağol canım en kısa zamanda kavuşman dileğiyleee

amin canımmmmmmm çok özledim askerimi

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan

Türk değil yazarı ama senden önce bdn i tavsiye ederim. Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…