354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Son düzenleme:
Aramıcam doğum gününe arıycam diyen adam tuttu bir gün önce aradı bugün aramadı yaaaa:43:

doğum günün kutlu olsunnn canımm bi daha ki doğum gününe sevdiklerinle yanyana girersin inşallah özellikle enişteyle

Askerimi gönderdimmm

Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler :)

kızzzzzzzlarrrrrrrrr nasılllsınızzzzzzzzz :125: dün askerim dedikii 19 temmuzda teskereyi alıyorum dedii nasipse ben 21 temmuz diye hesaplamıştım bu durumda 2 gün daha düştü şafağımızzz heyyyyyyooooooooooo :119::119::119::119::119: ayhh

Sağol canım amin inşallah

Ooo çok sevindim senin adına tatlım

Sağol canım benim. Bizim şafağımız da 171

sağol canım benim

168 le başladık bizde biliyorsun muticim inan şimdi o rakamlardan buraya hangi ara düştük diyorum sende öle olacaksın başta biraz acıtacak ama Rabbim sabrını veriyor tatlımm

İnşallah yaaa, ben sadece 5 haftayı düşünüyorum açıkçası, onu görmek istiyorum

168 gün değilmi ya:44:

Yok canım tam 6 ay. şubat 28 olunca gün düşüyor...

Gamzelimmmmmmmmmm ya senin askerin benimkinden bi gün sonra mı teskere alcak ama benimki 5inde gitti seninki 9unda nasıl iş bu

benimki sülüsü 7sinde aldı canım, yani o tarihten itibaren askerliği başlamış oluyor, 9una kadar olan süre yol süresiydi

Askerimi gönderdimmm

Allah kavuştursun canımmmm başladı ya artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek

Arar inşallah yaa, ordaki bi tanıdığımız astsubay 'haftaya çarşı iznine çıkarılar belki' demiş. İnşallah yaaa

acemilikte çarşı izni olmaz kuzum ama, bu konuda ümitlenmeyin fazla :26:

Arar arar bi benim uyuz var aramayann

Kıyammam, arar ya üzülme...

Sağol canım biliyorum yok, biliyoruz daha doğrusu ama ordaki asker öyle söyleyince umutlandım...

Ha anladım canım bi an düşünemedim yol u

Kıyammam, arar ya üzülme...

Sağol canım biliyorum yok, biliyoruz daha doğrusu ama ordaki asker öyle söyleyince umutlandım...

şafak çizelgesi de yapılmışşş :)

her gece orda günlerin birer birer azalmasını izlemek gibi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…