önceden bana da oluyordu o şimdi niye olmuyor yasabır canım ama düşündüğümden daha iyiyim aslında, sadece kalbimin üstünde öküz oturuyo gibi hissediyorum o kadar
ne karıncasii gızzzz
aynen şükürmasumiyet müzesine başladım dün
lunaaaaaaaaaaaammm napan seen hemde nası sıkıcı
bugün benim doğum günüm , askerim dün aradı bişe demedi doğum günüm için ... bugünde henüz aramadıkarıştırdımı naptı doğum gününde arıycam diyodu
Askerimi gönderdimmm
önceden bana da oluyordu o şimdi niye olmuyor ya
bilmiyorum ki ötemde berimde karınca geziyorHavalardanmıdır nedir
Sağol canım amin inşallahdoğum günün kutlu olsunnn canımm bi daha ki doğum gününe sevdiklerinle yanyana girersin inşallah özellikle enişteyle
Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler :)
kızzzzzzzlarrrrrrrrr nasılllsınızzzzzzzzz :125: dün askerim dedikii 19 temmuzda teskereyi alıyorum dedii nasipse ben 21 temmuz diye hesaplamıştım bu durumda 2 gün daha düştü şafağımızzz heyyyyyyooooooooooo :119::119::119::119::119: ayhh
doğum günün kutlu olsunnn canımm bi daha ki doğum gününe sevdiklerinle yanyana girersin inşallah özellikle enişteyle
Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler :)
kızzzzzzzlarrrrrrrrr nasılllsınızzzzzzzzz :125: dün askerim dedikii 19 temmuzda teskereyi alıyorum dedii nasipse ben 21 temmuz diye hesaplamıştım bu durumda 2 gün daha düştü şafağımızzz heyyyyyyooooooooooo :119::119::119::119::119: ayhh
Alışılıyor demek
Alışılıyo canım alışılmayan tek şey aramaması
Sağol canım amin inşallah
Ooo çok sevindim senin adına tatlım
Sağol canım benim. Bizim şafağımız da 171
Sağol canım benim. Bizim şafağımız da 171
Arar inşallah yaa, ordaki bi tanıdığımız astsubay 'haftaya çarşı iznine çıkarılar belki' demiş. İnşallah yaaa
sağol canım benim
168 le başladık bizde biliyorsun muticim inan şimdi o rakamlardan buraya hangi ara düştük diyorum sende öle olacaksın başta biraz acıtacak ama Rabbim sabrını veriyor tatlımm
168 gün değilmi ya:44:
Gamzelimmmmmmmmmm ya senin askerin benimkinden bi gün sonra mı teskere alcak ama benimki 5inde gitti seninki 9unda nasıl iş bu
Askerimi gönderdimmm
Arar inşallah yaa, ordaki bi tanıdığımız astsubay 'haftaya çarşı iznine çıkarılar belki' demiş. İnşallah yaaa
Arar arar bi benim uyuz var aramayann
benimki sülüsü 7sinde aldı canım, yani o tarihten itibaren askerliği başlamış oluyor, 9una kadar olan süre yol süresiydi
Allah kavuştursun canımmmmbaşladı ya artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek
acemilikte çarşı izni olmaz kuzum ama, bu konuda ümitlenmeyin fazla :26:
Ha anladım canım bi an düşünemedim yol ubenimki sülüsü 7sinde aldı canım, yani o tarihten itibaren askerliği başlamış oluyor, 9una kadar olan süre yol süresiydi
Allah kavuştursun canımmmmbaşladı ya artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek
acemilikte çarşı izni olmaz kuzum ama, bu konuda ümitlenmeyin fazla :26:
Kıyammam, arar ya üzülme...
Sağol canım biliyorum yok, biliyoruz daha doğrusu ama ordaki asker öyle söyleyince umutlandım...
Aramadı bugün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İnşallah yaaa, ben sadece 5 haftayı düşünüyorum açıkçası, onu görmek istiyorum
Yok canım tam 6 ay. şubat 28 olunca gün düşüyor...
şafak çizelgesi de yapılmışşş :)
her gece orda günlerin birer birer azalmasını izlemek gibi yok
Benim ki deeeeeee aramadı hemde bugün doğum günümdeeee
Askerimi gönderdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?