kimsecikler yok işte ama ben soruyorum acil fikrinize ihtiyacım var bi atlayın bi görmeyin küsücem hepinizee eşimin 12 nisan doğum günü ve 6 senedir ilk kez böle ayrıbişeyler yapmam lazım ama ne eşim öle fotoğraf falan hayatta istemez bende yollamam uff napılabilirkiiii ben bide öle maddi hediyelerden hiiiççç hoşlanmam mutlaka emek harcanan bir hediye olmalı ama bu kez sanırım hiçbişey yapamıcam bu imkanlarda
kimsecikler yok işte ama ben soruyorum acil fikrinize ihtiyacım var bi atlayın bi görmeyin küsücem hepinizee eşimin 12 nisan doğum günü ve 6 senedir ilk kez böle ayrıbişeyler yapmam lazım ama ne eşim öle fotoğraf falan hayatta istemez bende yollamam uff napılabilirkiiii ben bide öle maddi hediyelerden hiiiççç hoşlanmam mutlaka emek harcanan bir hediye olmalı ama bu kez sanırım hiçbişey yapamıcam bu imkanlarda
canım yanına git ziyarete bence bir resim defterine birlikte yaşadığınız önemli anları çiz, renkli kartonlarla sen şunu yaparken ben bunu hissediyordum gibi karikatürize edebilirsin bence çok güzel olur
canım yanına git ziyarete bence bir resim defterine birlikte yaşadığınız önemli anları çiz, renkli kartonlarla sen şunu yaparken ben bunu hissediyordum gibi karikatürize edebilirsin bence çok güzel olur
Gitme imkanın varsa yanına git canım en güzel hediye bu olur sanırım
ayyy hiç anlamam öle hediye işlerinden bende askerim gibi odunum sanırsam
bencede yanına gitmek kadar güzel bişiy yok ,ama senin şartlar da uymuyo
luna moonn benzer şeyleri yaptım canım 6 senediryanına gitme konusuna gelince en başından beri bende öyle düşünüyordum ama yemein töreni evci olayından sonra gitmem gidemem onun o halini gördüm ya aynı şeyi bidaha yaşamak istemiyorum bitene kadar gitmicem sanırım yanına okadar ağlamasına dayanamam çünkü sanırım boş boş geçicek
Hımm anladım canım bizim kızlarla düşündüğümüz hareketli resim yapma fikrini okumusmuydun bence güzel bir hediye olabilir.
yok canım okumadım nasıl bişeyyy hemen öğrenmem lazım
yok canım okumadım nasıl bişeyyy hemen öğrenmem lazım
Nerede bu kızlar ya
eveeeeet..nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum okulda geldim oturuyorum öyle sen nasılsın
iyi akşamlaaar kızçelerrr
ayy ama fotoğraf olmaz demişsin canım :/ başka bir şey bulmak lazım
evet ama ne zaten 6 senede birçok şeyi yaptığım için :) ama bide böle imkanlar kısıtlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?