354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

canım yanına git ziyarete bence bir resim defterine birlikte yaşadığınız önemli anları çiz, renkli kartonlarla sen şunu yaparken ben bunu hissediyordum gibi karikatürize edebilirsin bence çok güzel olur

ayyy hiç anlamam öle hediye işlerinden bende askerim gibi odunum sanırsam

canım yanına git ziyarete bence bir resim defterine birlikte yaşadığınız önemli anları çiz, renkli kartonlarla sen şunu yaparken ben bunu hissediyordum gibi karikatürize edebilirsin bence çok güzel olur

bencede yanına gitmek kadar güzel bişiy yok ,ama senin şartlar da uymuyo

Gitme imkanın varsa yanına git canım en güzel hediye bu olur sanırım

Gitme imkanın varsa yanına git canım en güzel hediye bu olur sanırım

luna moonn benzer şeyleri yaptım canım 6 senedir yanına gitme konusuna gelince en başından beri bende öyle düşünüyordum ama yemein töreni evci olayından sonra gitmem gidemem onun o halini gördüm ya aynı şeyi bidaha yaşamak istemiyorum bitene kadar gitmicem sanırım yanına okadar ağlamasına dayanamam çünkü sanırım boş boş geçicek

ayyy hiç anlamam öle hediye işlerinden bende askerim gibi odunum sanırsam

bencede yanına gitmek kadar güzel bişiy yok ,ama senin şartlar da uymuyo

canım şartlardan çok birdaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar öyle ağlasın istemiyorum yanına gitmicem o yüzden bırakırken mahvoluyor resmen

Hımm anladım canım bizim kızlarla düşündüğümüz hareketli resim yapma fikrini okumusmuydun bence güzel bir hediye olabilir.

Ooof of benimkininde 21 nisan

yok canım okumadım nasıl bişeyyy hemen öğrenmem lazım

ona sevgimi anlatmanın ve yanında hissettirmenin yolunu basit bir fotoroman hazırlamakta buldum yani bir nevi çizgi film mantığı.Kameramı çok kısa aralıklarla saniyelerle(profesyonel kamerası olanlar 1/250 den küçük olmalı) diyebilirim çekim yapacağı ayara getirdikten sonra kamera karşısına geçip” Aşkım Seni Çok Seviyorum ” dedim tabii dudak hareketlerimin daha belirgin olmasına ve el hareketleriyle , mimiklerle desteklemeye dikkat ederek.bunu çıkartıp ciltlettrdim resimleri hareket ettirdiğinde sanki ona onu sevdiğimi söylüyormuşum gibi oldu. Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…