354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

darısı henüz telefon sokamayanlara

bizim acemilikten beri telefonumuz var, mesajlaşıyoruz her gün

ay iyimiş maşşallh diyelim yakalatmasınlarr.. ben geçen gün bağırdım içeri sokanlar nasıl sokuyoo yaa bi sen mi sokamıyosunn millet kaç aydır konuşuyo ben 3 günde bir 2 dk sesini duyuyorum bu nee yaa diye isyan ettim yazık gitmiş 700 tl telefon almış çift sim kart şart olunca sonra dedimki ne acımasızım couğun parası varmı yokmu gurbet ellerde sonra bidaha dedimki amann boşver benim için harcanmayan paranın ne değer var bana değer haha

tek korkum yakalanması zaten :18: ama kimseye göstermiyo

sen de az değilmişsin heeeee

tek korkum yakalanması zaten :18: ama kimseye göstermiyo

sen de az değilmişsin heeeee

ay napimm kork kork sintir sintir nereye kadar az gözü kara olcan :)bizim ilk gittiği gün yakalandı hemdeee hiç kullanmadan buda yakalanırsa Allah korusun uzarmış askerliğii. bencede göstermesin ispiyonluyolar çünkü

aman dikkatli olsun :18:

bizimkinin yeri biraz daha rahat, hele bi de nisanda üst devreleri de terhis olunca, daha rahat olacağız, daha rahat mesajlaşıp konuşabileceğiz o zaman

İyi geceler tatlı rüyalar herkese

iyi geceleeeer

aman dikkatli olsun :18:

bizimkinin yeri biraz daha rahat, hele bi de nisanda üst devreleri de terhis olunca, daha rahat olacağız, daha rahat mesajlaşıp konuşabileceğiz o zaman

iyi geceleeeer

neyse bu üst devrelerden çektiğimizz . gece 2 de koğuşa su basıp temizlee demek ne demek mantığım almıyorr...
iyi geceleeer

ayyy galiba önümüzdeki hafta içi askerim izne gelicek, çok heyecanlıyımmmmm

öfffffffff pöffffffffffffff çok sıkıcııııııııııııııı, öfffffff pöfffffffffff çok boğucuuuuuuuuuuuuu kalbim daralıyorrrrrrrrrrrrrr atacam bi yerden kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm şifa ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................................................................

Gitsen artik doktoraaaaa

di mi di mii, hayal gibi

Şafağımız atmış...
Seni Seviyorum(.)

biz de seni seviyoruuuuzzz

Günaydın yarenler nasılsınız?

Günaydın cnm.İyi çok şükür sen nasılsın

Günaydın kızlaaaaaaar, güne çok enerjik başladım bugün

tabi bunda uyanır uyanmaz, askerimin gece 2-4 nöbetindeyken bana yazmış olduğu müthiş romantik mesajı görmemin ve akabinde 5 dk sonra askerimin sesini duymamın etkisi çok büyükk :124::124:

Senin adına çok sevindim canımm hep böyle mutlu ol inşaAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…