- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
eee bizde konuşamasakta whatsapttan mesajlaşabilioz azda olsa . bu iyi oldu çokta güzel oldu
ohhhhh ne güzeeelll
darısı sizee kuzularr . birr özemişimkiii 1bucuk aydan sonra ilaç gibi geldii
darısı henüz telefon sokamayanlara
bizim acemilikten beri telefonumuz var, mesajlaşıyoruz her gün
ay iyimiş maşşallh diyelim yakalatmasınlarr.. ben geçen gün bağırdım içeri sokanlar nasıl sokuyoo yaa bi sen mi sokamıyosunn millet kaç aydır konuşuyo ben 3 günde bir 2 dk sesini duyuyorum bu nee yaa diye isyan ettim yazık gitmiş 700 tl telefon almış çift sim kart şart olunca sonra dedimki ne acımasızım couğun parası varmı yokmu gurbet ellerde sonra bidaha dedimki amann boşver benim için harcanmayan paranın ne değer var bana değer haha
tek korkum yakalanması zaten :18: ama kimseye göstermiyo
sen de az değilmişsin heeeee
ay napimm kork kork sintir sintir nereye kadar az gözü kara olcan :)bizim ilk gittiği gün yakalandı hemdeee hiç kullanmadan buda yakalanırsa Allah korusun uzarmış askerliğii. bencede göstermesin ispiyonluyolar çünkü
İyi geceler tatlı rüyalar herkese
aman dikkatli olsun :18:
bizimkinin yeri biraz daha rahat, hele bi de nisanda üst devreleri de terhis olunca, daha rahat olacağız, daha rahat mesajlaşıp konuşabileceğiz o zaman
iyi geceleeeer
ayyy galiba önümüzdeki hafta içi askerim izne gelicek, çok heyecanlıyımmmmm
Gitsen artik doktoraaaaaöfffffffff pöffffffffffffff çok sıkıcııııııııııııııı, öfffffff pöfffffffffff çok boğucuuuuuuuuuuuuu kalbim daralıyorrrrrrrrrrrrrr atacam bi yerden kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm şifa ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................................................................
Günaydın yarenler nasılsınız?
Ne güzeel
Şafağımız atmış...
Seni Seviyorum(.)
Günaydın yarenler nasılsınız?
Günaydın cnm.İyi çok şükür sen nasılsın
di mi di mii, hayal gibi
biz de seni seviyoruuuuzzz
Günaydın kızlaaaaaaar, güne çok enerjik başladım bugün
tabi bunda uyanır uyanmaz, askerimin gece 2-4 nöbetindeyken bana yazmış olduğu müthiş romantik mesajı görmemin ve akabinde 5 dk sonra askerimin sesini duymamın etkisi çok büyükk:124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?