354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Genel seçim değildi bu seçim yani en azından ben o mantıkla oy kullanmadım kişiye oy verdim içim rahat :)

GENEL SEÇİM olmadığının farkındayım!. ama bu genelin düşüncesinin ortaya çıkmadığını göstermez. Bunu demeye çalıştım.

Son düzenleme:
Muhahahah anladim sebebini ama yapacak bir sey yok. Suan benim istedigim gibi gidiyor ilgilendigim sehir sukur sinir olmuyorum o yuzden :)

Eskişehir'i çok merak ediyordum Eskişehir'i Eskişehir yapan adam Büyükerşeni devirmek çoook zor ama yaşlandı artık diyenler vardı acaba mı diye düşünmedim değil adam ceketimi koysam kazanır demekle haklı demek ki :)

GENEL SEÇİM olmadığının farkındayım!. ama bu genelin düşüncesinin ortaya çıkmadığını göstermez. Bunu demeye çalıştım.

Alıntılayıp geneli ne yapacağız sorusuna KİŞİSEL olarak yaptığımın cevabıydı geneli konuşmadım canım ben neyin atarını bana yapıyorsun anlamadım?

Ay sormadan edemeyeceğim elektrik var mı elektrik :)
Kesik valla bazi yerlerde
geneli netcez o zamannnnnnnnnnnnn
Suanda yapacak birsey yok

Bende bi ara tirstim ama istedigim gibi gidiyor suanda. Burda o adam candir gerisi maldir ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…