Yapmayin etmeyin orda yasanirmi o sicak o bunalti o ter o nefes alamamatemelli yasamak istemezdim orda
Çooook iyiyim Balıkesir'de geziyorum iki gündür sen ne yapıyorsun?iyilik sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
Iyi olmana sevindim canım haberleri okudum ama yazamadım çok sevindim askerinle iyi olmana Sağol iyiyim ben deÇok sukur iyiz canim sen nasilsin
Naaaabersiiiniiizzz
Çooook iyiyim Balıkesir'de geziyorum iki gündür sen ne yapıyorsun?
Napayim ders calismaya calisiyorumÇooook iyiyim Balıkesir'de geziyorum iki gündür sen ne yapıyorsun?
Iyi olmana sevindim canım haberleri okudum ama yazamadım çok sevindim askerinle iyi olmana Sağol iyiyim ben de
İyilik senden naber canım? Napıosun?
yemek yiyorummmmmmmmmmmmm
Afiyet olsun :)))yemek yiyorummmmmmmmmmmmm
Kolay gelsin sana :))Napayim ders calismaya calisiyorum
Ye ye afiyet olsun
Napayim ders calismaya calisiyorum
Ye ye afiyet olsun
Afiyet olsun :)))
Kolay gelsin sana :))
İyidir heyecanla sonuclari izliyoruzkızlar nabeeeer?
İyidir heyecanla sonuclari izliyoruz
Sen nasilsin
kızlar nabeeeer?
aynenn ben de izlemedeyimm
:d :d hadi bakalimmmmm
sinir oldum lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Muhahahah anladim sebebini ama yapacak bir sey yok. Suan benim istedigim gibi gidiyor ilgilendigim sehir sukur sinir olmuyorum o yuzden :)
muhahahah anladim sebebini ama yapacak bir sey yok. Suan benim istedigim gibi gidiyor ilgilendigim sehir sukur sinir olmuyorum o yuzden :)
ay sormadan edemeyeceğim elektrik var mı elektrik :)
geneli netcez o zamannnnnnnnnnnnn
Genel seçim değildi bu seçim yani en azından ben o mantıkla oy kullanmadım kişiye oy verdim içim rahat :)
Muhahahah anladim sebebini ama yapacak bir sey yok. Suan benim istedigim gibi gidiyor ilgilendigim sehir sukur sinir olmuyorum o yuzden :)
GENEL SEÇİM olmadığının farkındayım!. ama bu genelin düşüncesinin ortaya çıkmadığını göstermez. Bunu demeye çalıştım.
Kesik valla bazi yerlerdeAy sormadan edemeyeceğim elektrik var mı elektrik :)
Suanda yapacak birsey yokgeneli netcez o zamannnnnnnnnnnnn
Eskişehir'i çok merak ediyordum Eskişehir'i Eskişehir yapan adam Büyükerşeni devirmek çoook zor ama yaşlandı artık diyenler vardı acaba mı diye düşünmedim değil adam ceketimi koysam kazanır demekle haklı demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?