günaydın merhaba :) emine ben memnun oldum. evet yakınız. Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda yapıyor askerliğini. senin askerin nerede?
3 şubat itibari ile başladık şafağaAnkara polatlı çıktı hem acemi hem usta birliği
Memnun oldum ben de Merve
Benim abim de Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda yaptı askerliğini umarım rahat geçiyordur askerinin günleri...
Benim askerim de Kastamonu'da, 27 günümüz kaldı acemiliğimizin bitmesine, sonra Ankara'ya geliyoruz biz de, Güvercinlik
Hemmen ekliyorum
Barıştınız mı canım iyi hadi gözün aydın
ahh kuzum aranızın düzeldiğine çok sevindim. çok farklı bir psikolojide oluyorlar bizim her daim yanlarında olmamız lazım. inşallah birdaha tatsız şeyler yaşamazsınızbu arada şimdiden nice senelere o zaman mutlaka vardır planladığı birşeyler.. çok güzel geçsin gününüz
Gunaydiiiiiin kizlaar
günaydın tatlım nasılsınnn
kızlar sizinde umutsuzluğa kapıldığınız zamanlar oluyor mu? :s bazen bana geliyolar galiba kendi kendime bi mutsuz umutsuz ruh haline bürünüyorum sanki böyle mutlu olamayacakmışım gibi ne bilim büyü bozulacakmış gibihalbuki ortada hiçbişi de yok
tövbee tövbe getirme öyle kötü şeyler canım aklına Allah korusun o mutluluğun şaşkınlığından kaynaklanıyordur öyle düşün
haleti ruhiyem değişkin ondan galiba :)
iyiyim canım. dün nişanlımın yanına gittim. telefon götürdüm ama oy kullandıktan sonra kimliğimi evde unutmuşumyolda farkettim. askeriyeye almama durumları da var tabii neyseki komutan anlayışlı çıktı da kimlik fotokobisi ile girdim içeri. geç gitmiştim fazla kalamadım ama akşam da mesajlaştık telefon sayesinde ama korkuyorum ben inşallah sıkıntı yaşamaz ( sizler naptınız?
Ne güzel canım benimm.Benim askerimde bu hafta büyük ihtimalle izne gelcek yanıma.Yarın doğum günüm :) oyüzden aramız bozuk olmadan önce ayarladıydı ,barıştıktan sora soramadım kesin geliyormusun die:)) Ama konuşmalarından belli geleceği belkide sürpriz yapıcak
ayyyy ne güzeelolmaz bi sıkıntııı hayırlısıylaa
benimki de gelecek bu hafta izne inşallah bi aksilik çıkmazsa
İnşaAllah canımm çok güzel geçer sizinkide . Seninki nerden gelicek biz konuştuğumuzda perşembe diyarbakırdan yola çıkcaktı cuma iş çıkışıma gelicekti
benimki Geliboludan gelecek, perşembe günü, öğleden sonra
ne güzel canım aynı gün yola çıkıyorlar
eveeeeeeeeetkaç gün izin alıyor seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?