354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaaa ne guzel sende bizim diyet topigimize gelseneee
Boy kac kilo kac hedef kac

İyi geceler kuzum ruyanda beni gor emi

Tabi topiğe gelirimde sabah öğle aksam beslenmem cok farkli ondan katılmadım ama ugrayayim bi ismi ne

Mehtap 7 inşallah haftaya bugün yemin töreni var kavusacagız 2 gunlukde olsa

Bizim de haftaya cumaa canim nerde seninki :)
Iple çekiyorum valla cok özleştik.. annesigil inşallah sürekli onlarla duralım diye beklemezler.. 2 gün beraber geçirelim istiyorum... benim kadar özleyebileceklerini hiç zannetmiyorum :'(

O kdr laf ettim kulaklarını mı çınlattım naptimsa bugün bi güzel konuştuk... sürekli resmine bakıyorum, seni çok özlüyorum az kaldı fln dedi. O öyle konuşunca daha bir özledim sanki.. gelecek 2 gün görcem gidecek.. o gidişini düşünmek bile istemiyorum.. şimdiden düşününce bile ağlıyorum

ama ben aşkımla konuşmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:85:

Aynen yaaa ben de yarın bi arkadaşı yanına gidecek. Tlf kulaklık yollayayım dedim sokabilirse soksun içeri. Gece konuşmasa da sesini duysam nefesini duysam huzur olur bana özlüyorum çok..
Kek fln yollicam cani çekmiş herhalde :/ bi de mektup yazdım onu da koycam içine.. Allah yardımcılığı olsun hepsinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…