İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh, sınavım iyi geçerse sana lahmacun ısmarlayacam
Yalovada mı house a götür beni
orası nere ben bilmiyorum asosyalim
Anaa zaten sizin orada azıcık yer var house bilmiyomusun
Benim arkadaşım hep orda taklıyor ordan biliyorum
O kdr laf ettim kulaklarını mı çınlattım naptimsa bugün bi güzel konuştuk... sürekli resmine bakıyorum, seni çok özlüyorum az kaldı fln dedi. O öyle konuşunca daha bir özledim sanki.. gelecek 2 gün görcem gidecek.. o gidişini düşünmek bile istemiyorum.. şimdiden düşününce bile ağlıyorum
kızlaaaarrr napıyosunuz? askerler nasıl? bir gün daha bitti. hadi bana bi fikir verin yaaa. topik açtım fikirlerinizi bekliyorum :44:
kızlarrrrrrr ben geldimmm nasılsınız
kızlarrrrrrr ben geldimmm nasılsınız
İyiyiz sen nasilsiinnnnn
Kizlar benimkiyle whatsapptan konusuyorduk suan ben diye resmimi cekip attim ondanda istedim gizli haritanin onunde fotograf cekinip bana atmis facede paylasma diyede not dusmus
Ben bi an onu gorunce aglamaya basladim kotu oldum
Sonra bitane daha atmis bu sefer cebinde telsiz var telsizlerdeki mesajlari dinliyor ya ondan
Bende dedim ki telsizin olayim dinle beni hahahahahahaha
sinree iyidir sen nasılsın?
İyiyiz sen nasilsiinnnnn
Kizlar benimkiyle whatsapptan konusuyorduk suan ben diye resmimi cekip attim ondanda istedim gizli haritanin onunde fotograf cekinip bana atmis facede paylasma diyede not dusmus
Ben bi an onu gorunce aglamaya basladim kotu oldum
Sonra bitane daha atmis bu sefer cebinde telsiz var telsizlerdeki mesajlari dinliyor ya ondan
Bende dedim ki telsizin olayim dinle beni hahahahahahaha
Sen gibideli kız
Aferin afeeeriiiiiingafammmmmmmmm ağrıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyumuş kalmışım yastıksız yaş saçlarla pühüühüpühü
kaçıksın sen yaaa
gafammmmmmmmm ağrıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyumuş kalmışım yastıksız yaş saçlarla pühüühüpühü
kafam ağrıyor ya :85: hiç sırası değildi, az öncede buzdolabının kulpuna çarptım başımıiki dua okuyun bana
kafam ağrıyor ya :85: hiç sırası değildi, az öncede buzdolabının kulpuna çarptım başımıiki dua okuyun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?