Neden aramamiiis pekii
çok yoruluyodum uyuyodum erkenden dedi kırk tane laf saymayı planlıyodum ama sesini duyunca eriyip gidiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden aramamiiis pekii
Haklisin sendeSagol tatlım darısı basina seninkide az kaldi ama ben tam 9 aydir bekliyorumm :))
çok yoruluyodum uyuyodum erkenden dedi kırk tane laf saymayı planlıyodum ama sesini duyunca eriyip gidiyorum![]()
Ooo ne güzel tadını çıkarın size afiyet olsun :))günaydın kızlarr
yok daha gitmedi, gece sabahladık, muhabbet-sohbet-hayaller-filmler falan derkenyeni kalktık daha, kahvaltı hazırlıyoruz beraber
şu an kendisi bana menemen yapıyorr
ben de sofrayı hazırlamaya geldim
bu akşam 11de binecek otobüse, sabah orda olması gerekiyormuş.
buyrun siz de brunch'a![]()
Söylemeyeyim şimdi burdaAma başka kızlarla ilgili bi durum değil öyle bir şey yapmaz yapamaz
![]()
Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik![]()
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa
Ooo ne güzel tadını çıkarın size afiyet olsun :))
Söyleme bakalım
Ooo Allah mutluluğunu daim etsin söz mü yaptınız sizdeAllah kavustursun
![]()
Amin canım teşekkür ederim.canım henüz yapmadık.Askerden gelince istemeye gelecekler dolar ve altın düşünce takıları almak istedi![]()
Anladım canım hayırlısı olsun![]()
Nerede bu kizlaaar
Beni mi soruyorsun yoksa ötekileri mi?Nerede bu kizlaaar
Ayy beynim şişti artık ya sabah YDS öğleden sonra KPSS denemesi :111:
Ay sukir birileriBen burdayim canim :)
Nasil gectiiiiiAyy beynim şişti artık ya sabah YDS öğleden sonra KPSS denemesi :111:
Beni mi soruyorsun yoksa ötekileri mi?
Geçmiş olsun :) nasıl geçti?
Ay sukir birileri
Nasil gectiiiii
Hepinizi![]()
Once seni merak ettim hayatim sonra onlariaramızda özel bişeyler var sanıyordum hayatım karardı şu anda
![]()
Once seni merak ettim hayatim sonra onlari
Nasildi sinavinn
Gecmis olsun kizlarrr.
Bende yedim
Valla iyiydi şaşırdım iyi olmasınaparagrafları en sona bıraktım, 15 soruyu da attım
![]()
Hadi bakalim kac alacaksin![]()
teşekkürlerrrTrabzon ne yapıyor bugün özledimmm
![]()
TRABZON ne yapsin ayni orta sekerli![]()