• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın kızlarr :3:

yok daha gitmedi, gece sabahladık, muhabbet-sohbet-hayaller-filmler falan derken :31: yeni kalktık daha, kahvaltı hazırlıyoruz beraber :16: şu an kendisi bana menemen yapıyorr :16: ben de sofrayı hazırlamaya geldim :51:

bu akşam 11de binecek otobüse, sabah orda olması gerekiyormuş. :50:

buyrun siz de brunch'a :52:
Ooo ne güzel tadını çıkarın size afiyet olsun :))

Söylemeyeyim şimdi burda :D Ama başka kızlarla ilgili bi durum değil öyle bir şey yapmaz yapamaz:27:

Söyleme bakalım:37:

Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik :(
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa

Ooo Allah mutluluğunu daim etsin söz mü yaptınız sizde:16: Allah kavustursun :72:

Ooo ne güzel tadını çıkarın size afiyet olsun :))

Söyleme bakalım:37:

Ooo Allah mutluluğunu daim etsin söz mü yaptınız sizde:16: Allah kavustursun :72:

Amin canım teşekkür ederim.canım henüz yapmadık.Askerden gelince istemeye gelecekler dolar ve altın düşünce takıları almak istedi:16:

Ayy beynim şişti artık ya sabah YDS öğleden sonra KPSS denemesi :111:

Back
X