Yazıcam zaten canım ama biz cok uzun süre ayri kaldik. Y.disinsaydim ben, okulum bitti geldim yine aile fln olayları kavuşmadik bi türlü.. yani ben kocamin görüşelim diye 15 dk da olsa görmek için havaalanina geldigini bilirim.. sanki görünce hasret artsa da huzur oluyo gibi gelirdi o zamanlar... ama bu başka.. şuan düşündükçe o iki gün ailesine aileme hiçbir yere gidesim gelmiio..paylaşmak istememe gibi garip bi histeyim.. benim kdr özleyebileceklerini hiç zannetmiyorum...çok değişik.. o yüzden de şimdiden kestiremiyorum
Bu arada benim eşim Karslı, bi git gör oraları derim bahar gibi :) ama işte şuan demesi kolay.. :/
canım şuan yazdıkların gitmeden önce düşündüklerimle kesinlikle aynı bende asla ve asla ne annesinin ne ablasının nede abisinin vs. ben kadar özlediğini düşündüğünü sanmıyorum. kolay olmucak canım bunu bil ama şölede bişey var benim görmediğim en fazla gün sayısı 4 altı senedir. oyüzden çok üzülüyorda olabilirim
Allah kolaylik versin canım.. benim de yds var ama uyku tutmuyor her geceki gibi.. sen de dua et ins tutturabileyim...