• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Şafak 103:31:
Cumayı cumartesiye bağlayan gece yani ben memleketime indiğim zaman şafak 99 olacak:16:
Ayın 21inde 2 ay bilmem kaç günlere düşüceğiiiiiz ayy iki ay yazacak orda :D
Ben Eskişehire döndükten 3 gün sorna (30 nisanda) plaka saymaya başlayacağız inşallaaaaaaaaaaaaaaah:51:

bizimde eşimin doğum günü 99 da düşücezzz :D :D plaklar kaçtan başlıyo yaa habire il ekleniyodu 82 miydi en son :1:

Şafak 103:31:
Cumayı cumartesiye bağlayan gece yani ben memleketime indiğim zaman şafak 99 olacak:16:
Ayın 21inde 2 ay bilmem kaç günlere düşüceğiiiiiz ayy iki ay yazacak orda :D
Ben Eskişehire döndükten 3 gün sorna (30 nisanda) plaka saymaya başlayacağız inşallaaaaaaaaaaaaaaah:51:

ay inşallah tatlım yaaa. bizim de 104 müş bugün. ben 1 günlük yolu düşmemişim :D Akşam diyor hayatım bugün 105. ben itiraz ediyorum sen nasıl sayıyorsun ben program yükledim de bakıyorum (kadınlar klübü de sağolsun tabi :)) diyorum ama meğersem 1 gün düşülecekmiş yol diye.. hemn düzelteyim bari 1 gün 1 gündür :1: :52:

bizimde eşimin doğum günü 99 da düşücezzz :D :D plaklar kaçtan başlıyo yaa habire il ekleniyodu 82 miydi en son :1:
81 canım aaaaaaa ne güzel:52:
ay inşallah tatlım yaaa. bizim de 104 müş bugün. ben 1 günlük yolu düşmemişim :D Akşam diyor hayatım bugün 105. ben itiraz ediyorum sen nasıl sayıyorsun ben program yükledim de bakıyorum (kadınlar klübü de sağolsun tabi :)) diyorum ama meğersem 1 gün düşülecekmiş yol diye.. hemn düzelteyim bari 1 gün 1 gündür :1: :52:

Ahaha düş düş benimkine 1 gün eklendi
3 şubat 3 ağustos 181 gün yapıyormuş.....
12 gün kullanmadığı izin 2 gün yol iznini düşünce bugün 103 kalıyor:31:

81 canım aaaaaaa ne güzel:52:

Ahaha düş düş benimkine 1 gün eklendi
3 şubat 3 ağustos 181 gün yapıyormuş.....
12 gün kullanmadığı izin 2 gün yol iznini düşünce bugün 103 kalıyor:31:

yalnızz erees askeriyede 28 gün şubatta 30 sayılır 31 olan mayısta 30 sayılacak 3 ünden 3 üne 180 olur canım o aradaki 31 liler kaçtı bize :1:

iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamadık bu aralar nasıl gidiyor telefon konuşmaları :1: ben 27 yaşındayım canım ( cıks 26.5 :51: ) :1:

evet dün pek giremedim siteye. akşamları zaten girmiyorum. güzel gidiyor tavsiyen işe yaradı :) oh iyi madem yaa yaşıt sayılırız :D :10:

kızlaaaaaaarrrrrrrrrr nisan bittiğinde plakalara geçiyomuşum ya benn amanın gözüme az göründü sankimmm :10:

yalnızz erees askeriyede 28 gün şubatta 30 sayılır 31 olan mayısta 30 sayılacak 3 ünden 3 üne 180 olur canım o aradaki 31 liler kaçtı bize :1:

Ay benimki diyor ki yok öyle bir şey kaç gün yaptıysan onu sayıyoruz diyor öf bende bilmiyorum artık hangi birine inanacağımı:52:

Şafak hesaplarken beeeennn

$20080909_derin_dusunce_org_turk_solu_kafa_karisik.webp

Back
X