• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

evet canım o hesap doğru senin kiii senin erkek arkadaşında ktm ile gelicek ve 800 km den fazla benim eşiminde öyle hatta belki aynı ktm uçağıyla gelicekler 18 i bile olabilir kızzz ben ankaraya gitmeyi düşünüyorum beraber gidekmi almaya büyük ihtimal aynı ktm ile gelirler çünkü :52: 20 yada 19 olucak canım bizimkilerin çıkışı

Kiiiz bende ankaraya gidicem almaya :D

işte benimki o kağıdı teee ocakta aldı canım o yüzden 3'ünde başlıyor diye kesin konuştum :)

BDV de bi konu vardı abuk sabuk yorumlar yapanlara durumu açıklamaya çalıştım kendimce anlayanda oldu anlamayanda :) ben çizgimi bozmadan kibledim şu an mapısta kendisi :D

hımmm tamam işte, yani sonuçta asıl bilgi, silüs tarihinden itibaren başladığı, seninki ocakta aldığı için, otomatik olarak onun ki 3 şubat sayılıyodur, sevk başlangıcının ilk günü yani :34:

heyooooo gelin buraya hadi hadi bekliyorum :D bizimki de 3 şubattı sülüsü ama 5 şubatta teslim oldu. aynı zamanlarda gelecekler işte :D sizde gelin kızlaaarrrr :27::12::36:
Aynen benkmkide 5inde teslim oldu
Seninkide ayni zamanda gelicek gozun bizi gormezki gelin kizlar diyorsun bide ahaha :D
teessüf ederim :P
ben öpmiycem o beni öpsün hıh :63:
Tabiii tabiiiii

Bişey olmadıda canım günler geçmiyor yaa sevgilimi artık çok özlüyorumm:(((.Çok ayrı kaldıkkk artık kavuşalım istiyorum

yektaa sen bizden önce kavuşacaksın kuzum yaa bide böyle düşün bak :1: hiiiiççççç sıkma canını havalar dengesiz bizi de etkiliyor :ssz:

Bişey olmadıda canım günler geçmiyor yaa sevgilimi artık çok özlüyorumm:(((.Çok ayrı kaldıkkk artık kavuşalım istiyorum
AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE :69:
Aynen benkmkide 5inde teslim oldu
Seninkide ayni zamanda gelicek gozun bizi gormezki gelin kizlar diyorsun bide ahaha :D

Tabiii tabiiiii

höttürühöttürüüü görürüsün

yektaa sen bizden önce kavuşacaksın kuzum yaa bide böyle düşün bak :1: hiiiiççççç sıkma canını havalar dengesiz bizi de etkiliyor :ssz:

AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE :69:

höttürühöttürüüü görürüsün

Öyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:

Back
X