• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

luna geçmiş olsun kuzum yanık yoktur inş. ay o dizileri izlediğimden değil :D hmm demek yaşlı göstermiş aslında evet haklısın :26: o zaman ben bi gittiğimde karar veriyim. gıcık oluyorum şu kararsızlığıma :24::24: :D
sağol canım yanmadı gibi görünüyor ama ilk döküldüğünde fena acıdı :)
Pis çay niye dökülüyorsa getir onu bana çabuk :1: dövmem mi hiç

Saç ama bu konuda haklısın
:D:D
Küsemezsiiinnn!!
Küüü-seee-meeeezzz-siiiiinnnn
:D ♡♡

:116::23::13::13::16:

sağol canım
kendiliğinden de oluyomuş ki :37:

Bende olmuştu :) Tam biyere gitmemizi istedi arkadaşlarım normal şartlarda o saatte biyere gidemezdim ben o zamanlar sonra birden rüyada olduğumu farkettim aman bu zaten rüya git dedim kendi kendime ve gitmiştim rüyamı farkettiğim için bu rüyayı unutmuyorum hiç :1:

Bende olmuştu :) Tam biyere gitmemizi istedi arkadaşlarım normal şartlarda o saatte biyere gidemezdim ben o zamanlar sonra birden rüyada olduğumu farkettim aman bu zaten rüya git dedim kendi kendime ve gitmiştim rüyamı farkettiğim için bu rüyayı unutmuyorum hiç :1:

:1: bana da oldu mu ki olsaydı hatırlardım sanırım :44: aman olmasın uyh:37:

Yok yataktan uçtum yok yataktan kalktım onlara takılmıyom ben ama rüyadayken birdenbire rüya olduğunu farketmek güzel oluyor:1:

o astral seyahatmiş başka bi boyutu lusidin :P lüsid rüya işte rüyanın farkında olmakmış :s ben normal olarak mutluyum iksinide istemiyorum, hatta mümkünse hiç rüya görmeyeyim ben:50:

Kızlar size rüyamı anlatayım.
Benimki izne gelmiş ama habersizce sürpriz yapmış bana falan:30:
Aa diyorum nasıl geldin sen.Bende bilmiyorum nasıl geldiğimi dedi.Babannesi şu teyzene gidelim bu teyzene gidelim dedi bende dedim ki olmaz az vaktimiz var zaten biyere gidemeyiz:1::1::1::1:
Ben süslendim falan dışarı çıktık:37:

Rüyamın ikinci yarısında şırnakta buldum kendimi:27: Oraya gitmişim askeriyedeyim bana diyor ki bekle burda peki diyorum o sırada bi uçak havalanıyo uçaktan kocamaaaaaaaaaaan pankart sallanıyo bi bakıyorum benimle evlenirmisin yazıyor:52:
Ve birsürü madde var benimle evlenirmisin şunları şunları şunları yapabilmek için yazıyor aaaay diyorum hemen resmini çekmeliyim bunun:52::52::52:
İçimden de diyorum ki bu mu hiç duyulmadık evlilik teklifi bunu hep gördük bunu tvlerde diyorum:27::27::27:

gitmiş mi seninkinin kutusu
Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemiş:ssz:

Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemiş:ssz:

doğum günü ne zamandı ki yarın ulaşır bence :44:

Kızlar size rüyamı anlatayım.
Benimki izne gelmiş ama habersizce sürpriz yapmış bana falan:30:
Aa diyorum nasıl geldin sen.Bende bilmiyorum nasıl geldiğimi dedi.Babannesi şu teyzene gidelim bu teyzene gidelim dedi bende dedim ki olmaz az vaktimiz var zaten biyere gidemeyiz:1::1::1::1:
Ben süslendim falan dışarı çıktık:37:

Rüyamın ikinci yarısında şırnakta buldum kendimi:27: Oraya gitmişim askeriyedeyim bana diyor ki bekle burda peki diyorum o sırada bi uçak havalanıyo uçaktan kocamaaaaaaaaaaan pankart sallanıyo bi bakıyorum benimle evlenirmisin yazıyor:52:
Ve birsürü madde var benimle evlenirmisin şunları şunları şunları yapabilmek için yazıyor aaaay diyorum hemen resmini çekmeliyim bunun:52::52::52:
İçimden de diyorum ki bu mu hiç duyulmadık evlilik teklifi bunu hep gördük bunu tvlerde diyorum:27::27::27:

hahahaha iyiymiş :D daha ne istiyon be :P bana o teklif gelmeyecek, gelsede bi değeri olmayacak :D belkide evlenmem hem.

doğum günü ne zamandı ki yarın ulaşır bence :44:

Pazartesi bence de yarın gitsin ya haftasonu zaten kapalı yarın gitmezse pazartesi gider heralde tam doğum günü olur aslında ama yarın gitsin geç gitceğine erken gitsin:ssz:

Pazartesi bence de yarın gitsin ya haftasonu zaten kapalı yarın gitmezse pazartesi gider heralde tam doğum günü olur aslında ama yarın gitsin geç gitceğine erken gitsin:ssz:

aslında geç gitse de bişey olmaz bence(inşallah gitmez tabi de), doğum gününü unutmuş gibi yaparsın :1:gittiğinde de süprizzz :P

Back
X