hahaçatlak ya :) (hakaret değil yanlış anlaşılmasın deli dolu anlamında ) :)
yok anlarmıyım hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaçatlak ya :) (hakaret değil yanlış anlaşılmasın deli dolu anlamında ) :)
huhuuuuuuuuuuu çok mutluyummmmm yds açıklanmış , keşke iki hafta önceden başlasaydım yds ye o zaman daha iyi olurdu![]()
yok anlarmıyım hiçbana söylenen diğer lakapların yanında hafif bile kaldı bu
![]()
sağol gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigözün aydııınnn
bana söle bariii, özeldenmerak ettimm
![]()
Birde atarlı vardı bildiğim![]()
sağol gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cıks söylemem
bi ara hepsini sayarım sana![]()
pöööfffffo kadar örtmenlik yardımı yaptıydım sanaaa burdaaa
![]()
Hic konusamadik bugun sesini ozledim ki ben
kızlaaaar, bugünkü falcı fenaydı heeebildiğin transa geçiyodu bakarken, ve çoğu şeyi bildi, beni ilk defa görüyor olmasına rağmen
![]()
gaçaydın iyiydiiiiiiiiiiiiiiiiii
yahuu, çok güzel şeyler söledi amaaa![]()
![]()
bizim iş olacakmışşş![]()
yahuu, çok güzel şeyler söledi amaaa![]()
![]()
bizim iş olacakmışşş![]()
Falcı olmaya gerek yok bende derdim onu gamzeli sana![]()
he hee, o işin özeti, baya detaylı şeyler anlattı, anamı bi güzel anlattı mesela bildiğin :26:ki falci beni, ben falcıyı ilk defa görüyoruz hayatımızda. bizim ilişkimizin daha 1 seneyi doldurmadığını ama 1. senemizi doldurmadan önce herhangi bir adım atılmayacağını falan söledi mesela. bu bilgileri falan bilmiyodu
![]()
Hımm bence annen orta boylu ne çok kısa nede çok uzun ten rengi ne çok esmer ne çok sarışınben pek inanmıyorum fal olaylarına baktırmıyorumda o yüzden iyi bir şeyler duymak istiyoruz kızlar olarak iyi gelebiliyor :)
O değilde benimde yenge kahve falı bakar iyi kahveden sarışınlık esmerlik ayırt edebiliyor o derece hep merak etmişimdir telve az geldiyse sarışın çoksa esmermi diye :d
he heee
boyu 1,74, standartlara göre uzun diyebilirizten rengi beyaz, süt gibi
saçar orjinali kumral
![]()
oyh annedeki boya baktutmadı yaaa
Canım yorumunu okumustum sanırım babanla erkek arkadaşını mı konuşacaktın sen haftasonu :)
eveeet, sanırımm, galibaaa![]()