354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar moralim çok bozuk yarın işi bırakıyorum daha fazla dayanamıcam aşırı sinirliyim

kuzummm günaydınn. noldu öyle yaa? biliyorum sıkıntılıydı da noldu da bu kadar tepeni attırdılar? ben de düşünüyorum ayrılmayı. bıktım burdan artık

Günaydın kızlar.Sinrecim uzuldum canm sana ya ozelde calismak gercekten zor.Rabbim ihtiyaci olup calismak zorunda olanlara kolaylik versinn

günaydın kızlar

sinrecim hakkında hayırlısı olsun sen en iyisini bilirsin çıkmak istiyorsan da içini iyi bi dök rahatla öyle çık

ne iş yapıyordun kuzum sen? sahipsiz sandılar herhalde gerizekalılar.

muhasebe canım adamın genel tavrı o ya herkese karşı öyle düşün ki kızı var özel okula gidiyor 5 yaşında şeker vernişler okulda kavga etmeye gitti benim kızım beygirmi ödüllendirmek için şeker veriyorsunuz kimsiniz siz diye gerisini sen düşün

Valla canimm maalesef boyle yapiyorlar...bende kredi vs borc olmasa dusunebilirdim ama sabrediyorum..bide isterasen esin gelene kadar idare et kuzucum evde daha ck sklma

canım zaten son birkaç olayda bana allah belanı versin dedi telefonda düşün ki benlik bişey değil karşı taraftan kaynaklanıyor sorunda arabayı 1 gün geç alıcaklar bu yani hep dedimki eşim gelene kadar dayanayım ama artık dayanamıyorum canım hep evde sıkılırım diye bekledim ama yok artık tahammül edemicem daha fazla

Güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…