kızlar moralim çok bozuk yarın işi bırakıyorum daha fazla dayanamıcam aşırı sinirliyim
umarım canım çok bunaldım çok sıkıldım yarın konuşcakmış benle adii herif çantamı alıp çıkıcam
İnşallah iyisindir
kuzummm günaydınn. noldu öyle yaa? biliyorum sıkıntılıydı da noldu da bu kadar tepeni attırdılar? ben de düşünüyorum ayrılmayı. bıktım burdan artık
artık tahammül edemiyorum bu aşağılayıcı tavırlarınaa canım
Gunaydinnn nasilsinnngünaydın tatlım
artık tahammül edemiyorum bu aşağılayıcı tavırlarınaa canım
Gunaydinnn nasilsinnn
idare eder kuzucum. seni sormalı?
Valla canimm maalesef boyle yapiyorlar...bende kredi vs borc olmasa dusunebilirdim ama sabrediyorum..bide isterasen esin gelene kadar idare et kuzucum evde daha ck sklmaiyiyim canım iyiyim bir yanım hiç bekleme diyor çık git ama içimde çok şey var kusacağım
iyiyim canım iyiyim bir yanım hiç bekleme diyor çık git ama içimde çok şey var kusacağım
ne iş yapıyordun kuzum sen? sahipsiz sandılar herhalde gerizekalılar.
Gunaydinnn nasilsinnn
Valla canimm maalesef boyle yapiyorlar...bende kredi vs borc olmasa dusunebilirdim ama sabrediyorum..bide isterasen esin gelene kadar idare et kuzucum evde daha ck sklma
iyiyim canım saati kovalıyorum burdan gitmek için
Canim haklısın tahammül etmek zor ama haksız duruma düşme sinirlenip.. Adam zaten çeşit :/
muhasebe canım adamın genel tavrı o ya herkese karşı öyle düşün ki kızı var özel okula gidiyor 5 yaşında şeker vernişler okulda kavga etmeye gitti benim kızım beygirmi ödüllendirmek için şeker veriyorsunuz kimsiniz siz diye gerisini sen düşün
yok canım 1 de gelicek ya dün öyle dedi ya yemeğe gitmesin beklesin beni sorucam ben ona dedi ya sırf içimdekileri kusmak için bekliyorumMesai bitimini bekliyorsun yani canım
Allah sabır versin:26:
yaşayınca pek gülemiyosun işte canım bu adamla çalışma psikolojsi çok ağır
Güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?