günaydın kızlar
sinrecim hakkında hayırlısı olsun sen en iyisini bilirsin çıkmak istiyorsan da içini iyi bi dök rahatla öyle çık
muhasebe canım adamın genel tavrı o ya herkese karşı öyle düşün ki kızı var özel okula gidiyor 5 yaşında şeker vernişler okulda kavga etmeye gitti benim kızım beygirmi ödüllendirmek için şeker veriyorsunuz kimsiniz siz diye gerisini sen düşün
Günaydın kızlar.Sinrecim uzuldum canm sana ya ozelde calismak gercekten zor.Rabbim ihtiyaci olup calismak zorunda olanlara kolaylik versinn
Canim senden bile kaynaklansa o sekilde soylemeye hakki yok...abartmis..ozaman icinden geleni yap tatlimmcanım zaten son birkaç olayda bana allah belanı versin dedi telefonda düşün ki benlik bişey değil karşı taraftan kaynaklanıyor sorunda arabayı 1 gün geç alıcaklar bu yani hep dedimki eşim gelene kadar dayanayım ama artık dayanamıyorum canım hep evde sıkılırım diye bekledim ama yok artık tahammül edemicem daha fazla
günaydın kızlar
sinrecim hakkında hayırlısı olsun sen en iyisini bilirsin çıkmak istiyorsan da içini iyi bi dök rahatla öyle çık
günaydın kızlar
zaten sıkıntılar vardı kızlar biliyor eşimin gelmesine 10 gün kala çıkıcaktım ama yok dayanamıcam
yok canım 1 de gelicek ya dün öyle dedi ya yemeğe gitmesin beklesin beni sorucam ben ona dedi ya sırf içimdekileri kusmak için bekliyorum
yaşayınca pek gülemiyosun işte canım bu adamla çalışma psikolojsi çok ağır
ne salak saçma insanlar var yahu! eşinin haberi var mı peki? ne yapmayı düşünüyorsun sonrası için. tazminatını falan al bari..
Canim senden bile kaynaklansa o sekilde soylemeye hakki yok...abartmis..ozaman icinden geleni yap tatlimm
oyyyyyyyy
canım dayanamıyorsan, ve çalışmadan da idare edebilecek durumdaysan, çık valla, kendini yıpratmaya psikolojini bozmaya değmezzhem belki daha hayırlı bi iş buluverirsin kendineee
Başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgözlüğümde kırıldı ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgözlüğümde kırıldı ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım noldu ben Fransız kaldım :26:sağolun kızlar durumlar karışık biraz bana hiç bişey demedi detayları akşam yazarım sizee teşekkür ederim desteğiniz için
İçtim evet ama arada gelip gidiyor
ağrı kesici içççç
Geçmiş olsun gözlük kırılmasını çokça yaşadım çok kötü bir şey en son dayanamadım yeter lan ben bunlamı uğraşacağım diyip kırılmaz cam kırılmaz çerçeve aldım 1 yıldır rahatım şükür
Bence sende kırılmaz al
canım noldu ben Fransız kaldım :26:
İçtim evet ama arada gelip gidiyor
Sağol canım, iyi etmişsin :) lenside dene bi
Anlamadım ki niye kırıldı bu saçma salak gözlük. Ben kırılmaz diye biliyordum camı, O kadar da para verdik :/
Ay yok sağol ben gözlükle mutluyum lazerle çizdirdiğimde bile 0 numara gözlük takıcam
10 sene 23 gündür takıyorum artık organım gibi kendimi gözlükle daha tatlı buluyorum o yüzdeno niye beeeee
Ay yok sağol ben gözlükle mutluyum lazerle çizdirdiğimde bile 0 numara gözlük takıcam
hımmm rahat oluyo diye şey ettiydim :)
hımmm rahat oluyo diye şey ettiydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?