354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ne salak saçma insanlar var yahu! eşinin haberi var mı peki? ne yapmayı düşünüyorsun sonrası için. tazminatını falan al bari..

Günaydın kızlar.Sinrecim uzuldum canm sana ya ozelde calismak gercekten zor.Rabbim ihtiyaci olup calismak zorunda olanlara kolaylik versinn

Canim senden bile kaynaklansa o sekilde soylemeye hakki yok...abartmis..ozaman icinden geleni yap tatlimm

zaten sıkıntılar vardı kızlar biliyor eşimin gelmesine 10 gün kala çıkıcaktım ama yok dayanamıcam

oyyyyyyyy

canım dayanamıyorsan, ve çalışmadan da idare edebilecek durumdaysan, çık valla, kendini yıpratmaya psikolojini bozmaya değmezz hem belki daha hayırlı bi iş buluverirsin kendineee

Başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözlüğümde kırıldı ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ne salak saçma insanlar var yahu! eşinin haberi var mı peki? ne yapmayı düşünüyorsun sonrası için. tazminatını falan al bari..

Canim senden bile kaynaklansa o sekilde soylemeye hakki yok...abartmis..ozaman icinden geleni yap tatlimm

oyyyyyyyy

canım dayanamıyorsan, ve çalışmadan da idare edebilecek durumdaysan, çık valla, kendini yıpratmaya psikolojini bozmaya değmezz hem belki daha hayırlı bi iş buluverirsin kendineee

sağolun kızlar durumlar karışık biraz bana hiç bişey demedi detayları akşam yazarım sizee teşekkür ederim desteğiniz için

Başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözlüğümde kırıldı ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Geçmiş olsun gözlük kırılmasını çokça yaşadım çok kötü bir şey en son dayanamadım yeter lan ben bunlamı uğraşacağım diyip kırılmaz cam kırılmaz çerçeve aldım 1 yıldır rahatım şükür
Bence sende kırılmaz al

sağolun kızlar durumlar karışık biraz bana hiç bişey demedi detayları akşam yazarım sizee teşekkür ederim desteğiniz için
canım noldu ben Fransız kaldım :26:

ağrı kesici içççç
İçtim evet ama arada gelip gidiyor

Sağol canım, iyi etmişsin :) lenside dene bi
Anlamadım ki niye kırıldı bu saçma salak gözlük. Ben kırılmaz diye biliyordum camı, O kadar da para verdik :/

Ay yok sağol ben gözlükle mutluyum lazerle çizdirdiğimde bile 0 numara gözlük takıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…