Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla heyecan mı stres mi bilmiyorum ama 2 ayda 3. kez hasta oldumheyecandandır o heyecandan![]()
Geçmiş olsun..Ben yine hasta oldum yaaa![]()
Heeey iyi aksamlarr
İçim sıkıldı, ağlamak istiyorum, boğazım darlanıyor....
bilmiyorum sıkıldım, bunaldım kendime kızıyorum şu an :/nolduki nedeeeen
selaaaaaaam kızlaaaaar![]()
Ayy eress gamzeli sizin yüzünüzden bir an beynim koşarak uzaklaştı355.döneme yorum yapmışsınız bende bizim topik sandım girdim yorumları okuyorum bebek olmuş aa diyorum kimin bebeği yukarı cıkıyorum görmediğim insanlar a a bunlar kim ki diyorum ben baya kaçırmışım yeni insanlar gelmiş diyorum yukarı çıkıyorum iyice şaşırıyorum sonra fark ettim ki 355 miş
![]()
Ayy eress gamzeli sizin yüzünüzden bir an beynim koşarak uzaklaştı355.döneme yorum yapmışsınız bende bizim topik sandım girdim yorumları okuyorum bebek olmuş aa diyorum kimin bebeği yukarı cıkıyorum görmediğim insanlar a a bunlar kim ki diyorum ben baya kaçırmışım yeni insanlar gelmiş diyorum yukarı çıkıyorum iyice şaşırıyorum sonra fark ettim ki 355 miş
![]()
Çorba etmişlerAhahah deli
Onlar aslinda 353 basliklari yanlis. Mayistakiler 355. Donem olacak ama onlarda konu acmamislar yazik![]()
Ahahah deli
Onlar aslinda 353 basliklari yanlis. Mayistakiler 355. Donem olacak ama onlarda konu acmamislar yazik![]()
vah garibim şokamı girdin sen![]()
hahaha sorma anlık dedim ne oluyor kim doğurdu bir an evlilier geçti kafamdan ama onlarda çocuk yoktu dedim baya karıştı devrelerim yanıyordu![]()