354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Çorba etmişler :D
Bencedeee

şu dönemleri hiç anlamıyorum ya bende sandım ki geri geri gidiyor acaba sıfırlanınca ne olacak diye de düşünmedim değil :27:
var olan 355 ten devam ederler onlarda işte :D

Ahaha olur mu oyle sey 355(mayis haziran) kisa donem ve yedek subay diye biz mi acsakta toplassalar mi :D yarin kisa donemlerin yeri belli olacak. Onlar bizimkilerin yanina gittiginde (en azindan bizim icin boyke benimki jandarma) bizim safak 20-25arasi bisey olacak bugu hesapladik bugun :)

Bencedeee

Ahaha olur mu oyle sey 355(mayis haziran) kisa donem ve yedek subay diye biz mi acsakta toplassalar mi :D yarin kisa donemlerin yeri belli olacak. Onlar bizimkilerin yanina gittiginde (en azindan bizim icin boyke benimki jandarma) bizim safak 20-25arasi bisey olacak bugu hesapladik bugun :)

:D yavrum ya neleri düşünmüşler :9: Hımm bizim açmamız olur mu ki olur ya deneyimlerini paylaşırsın o zaman sen kolları sıva :D

haha o zaman lunaya soralım luna sen açabilir misin :D
Olur açayım :)
Amiiiiin hepimizin
Tas yerinde agirdir :D
:P
Ağır konuşmuş bak hala gülüyor :D boyun kilon kaç kaç kilo fazlan var niye üzerine geldi senin eress :D
fazla değil ya 20 kilocuk :17:
Benim adim cafeeeer boyum 1.10 gozlerimin rengini bilmiyorum ciguliyi dinlemeyi severim :D
pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bencede o çok etkin sitede benim eksiklerim çok daha yeni yeni öğreniyorum :D Lunacığımm söz sende :D

tamam açıcımmmmmmmmmm, sizinle sonra hesaplaşacam görürsünüz siz :63:

Olur açayım :)

:P

fazla değil ya 20 kilocuk :17:

pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam açıcımmmmmmmmmm, sizinle sonra hesaplaşacam görürsünüz siz :63:

20 miiiiiiiiii oha çokmuş ki :53: ağır konuşmak istemiyorum ama 8 yaşındaki kardeşim resmen senin fazlalık dediğin diyete başla şişko gelin olmaaaa:36::36::36:

Son düzenleme:
Back
X