354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kiiiiz insallah yaaaaa
Bende 54 55 olsam rahatlayacagim :)

senin az kaldı yaaa :31: verirsin seeen :31:

benim 22 kg vermem lazım idealime inmek için, işte ağustosa kadar bu vermem gerekenin 12kilosunu versem bari :31: kalan 10 kg'ı da kışa kadar veririm, ve 2015'e yeni bir benle merhaba derimmm :32:

Bugün cevaplarım gecikmeli oldu ama kusura bakmayın kızlar ;)

Sağol cnm benimmm:16:Daha önce istanbuldayken normal kargoyla göndermiştim herhangi bir sorun olmamıştı.Askerdeyken otobüsle göndermiştim şimdide yine otobüse vercem cnm yrn elinde olucak

Yektacim otobüsle gönderiyorsun daa çarşıya ctesi çıkmayacak mı? Çarşı iznine çıkınca alacak değil mi :)

'Sen Benim Diğer Yarımsın'

Gerçekten çok beğendim biraz saçma bulsam da güzeldi.
Dua edin nolur hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuşayım yarime :16:

Yemin töreni zamani ben yanina gidip sarılanaa kadar çok stresliydim. Heyecanlı bile değil görebilicem mi yetişebilcek miyiz fln birsürü felaket senaryom vardi :/ inşallah bi sıkıntı çıkmadan kavuşur hasret giderirsiniz canım :*

Gidelim duzceye adanayaa!!!
Kuafordeyimmm ben simdi senin gibi kendim kesmiyorum sacimi :D

Adana mıııı ?? Beni de aliiiinnnn!!

canım akbank ile konuştum. 1.29 faiz oranı ihtiyaç kredisinin. önceki kredimi kapatmak ve kredi kartı borcumu ödemek için. çünkü beni çok zorlamaya başladı ikiside. elimde bişi kalmıyor. ki borç da zaten nişan zamanında yapılan borçlar :( 5000 tl hepsini kapatıyor ama ben elimde de para kalsın istiyordum bankacı da öyle deyince kararsız kaldım. boşuana faiz ödeme borcun neyse onu kapat dedi.

Canim bana kalirsa yine faize bulaşıp boş yere havaya para ödeme. Bi eşin dostun akraban varsa onlardan iste, bankaya ödeyeceğin miktarı her ay o kişiye öde en azından ne kadar alırsan o kadar ödersin.. faize bulaşmaa nacizane fikrim...

Yektacim otobüsle gönderiyorsun daa çarşıya ctesi çıkmayacak mı? Çarşı iznine çıkınca alacak değil mi :)

Yemin töreni zamani ben yanina gidip sarılanaa kadar çok stresliydim. Heyecanlı bile değil görebilicem mi yetişebilcek miyiz fln birsürü felaket senaryom vardi :/ inşallah bi sıkıntı çıkmadan kavuşur hasret giderirsiniz canım :*

Canim bana kalirsa yine faize bulaşıp boş yere havaya para ödeme. Bi eşin dostun akraban varsa onlardan iste, bankaya ödeyeceğin miktarı her ay o kişiye öde en azından ne kadar alırsan o kadar ödersin.. faize bulaşmaa nacizane fikrim...

adana yaa adanaaa:)
Cok sevmeezdim adanayi ama suan bekledigik sehiiir

Gunayyydinn

Hayır canım benimkisi 8-5 askeriyede sadece 8-5'ten sora dışarda. Yedek subay gerçi şimdi teğmen oldu:9:

Günaydın canlarr keyfiniz bol olsun bugünn

Back
X