evet devam ediyorum, askerim gelene kadar bi 10 kg daha vermem lazım en azından![]()
hadi bakalım şafaklar 10 9 8 diye gittiğinde sizin kilolarıda kutlarız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet devam ediyorum, askerim gelene kadar bi 10 kg daha vermem lazım en azından![]()
kızlaaarrrr iyi geceleerrr![]()
hadi bakalım şafaklar 10 9 8 diye gittiğinde sizin kilolarıda kutlarız :)
amin inşallaaaaah, umarım 10 kgdan fazla veririm de musmutlu olurummmm![]()
amin inşallaaaaah, umarım 10 kgdan fazla veririm de musmutlu olurummmm![]()
Kiiiiz insallah yaaaaa
Bende 54 55 olsam rahatlayacagim :)
Umarim hepimiz veririzsenin az kaldı yaaaverirsin seeen
benim 22 kg vermem lazım idealime inmek için, işte ağustosa kadar bu vermem gerekenin 12kilosunu versem barikalan 10 kg'ı da kışa kadar veririm, ve 2015'e yeni bir benle merhaba derimmm
![]()
bu arada, iyi geceleeeeer![]()
Sağol cnm benimmmDaha önce istanbuldayken normal kargoyla göndermiştim herhangi bir sorun olmamıştı.Askerdeyken otobüsle göndermiştim şimdide yine otobüse vercem cnm yrn elinde olucak
'Sen Benim Diğer Yarımsın'
Gerçekten çok beğendim biraz saçma bulsam da güzeldi.
Dua edin nolur hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuşayım yarime![]()
Gidelim duzceye adanayaa!!!
Kuafordeyimmm ben simdi senin gibi kendim kesmiyorum sacimi![]()
canım akbank ile konuştum. 1.29 faiz oranı ihtiyaç kredisinin. önceki kredimi kapatmak ve kredi kartı borcumu ödemek için. çünkü beni çok zorlamaya başladı ikiside. elimde bişi kalmıyor. ki borç da zaten nişan zamanında yapılan borçlar5000 tl hepsini kapatıyor ama ben elimde de para kalsın istiyordum bankacı da öyle deyince kararsız kaldım. boşuana faiz ödeme borcun neyse onu kapat dedi.
Bugün cevaplarım gecikmeli oldu ama kusura bakmayın kızlar
Yektacim otobüsle gönderiyorsun daa çarşıya ctesi çıkmayacak mı? Çarşı iznine çıkınca alacak değil mi :)
Yemin töreni zamani ben yanina gidip sarılanaa kadar çok stresliydim. Heyecanlı bile değil görebilicem mi yetişebilcek miyiz fln birsürü felaket senaryom vardi :/ inşallah bi sıkıntı çıkmadan kavuşur hasret giderirsiniz canım :*
Adana mıııı ?? Beni de aliiiinnnn!!
Canim bana kalirsa yine faize bulaşıp boş yere havaya para ödeme. Bi eşin dostun akraban varsa onlardan iste, bankaya ödeyeceğin miktarı her ay o kişiye öde en azından ne kadar alırsan o kadar ödersin.. faize bulaşmaa nacizane fikrim...
Bugün cevaplarım gecikmeli oldu ama kusura bakmayın kızlar
Yektacim otobüsle gönderiyorsun daa çarşıya ctesi çıkmayacak mı? Çarşı iznine çıkınca alacak değil mi :)
Yemin töreni zamani ben yanina gidip sarılanaa kadar çok stresliydim. Heyecanlı bile değil görebilicem mi yetişebilcek miyiz fln birsürü felaket senaryom vardi :/ inşallah bi sıkıntı çıkmadan kavuşur hasret giderirsiniz canım :*
Adana mıııı ?? Beni de aliiiinnnn!!
Canim bana kalirsa yine faize bulaşıp boş yere havaya para ödeme. Bi eşin dostun akraban varsa onlardan iste, bankaya ödeyeceğin miktarı her ay o kişiye öde en azından ne kadar alırsan o kadar ödersin.. faize bulaşmaa nacizane fikrim...
Günaydın canlarr keyfiniz bol olsun bugünn
İnşallah canım Günaydın![]()
nasılsın prenses sevdiceğinle düzeldimi aranız?
İnşallaahhhh![]()
İnşallah canım Günaydın![]()
günaydııınnn herkeseee nasılsıınız kızlaarr hayırlı cumalar![]()