Amin hepimizinkininCanım zaten sürünme eziyet için yaptırılıyor çok zordur Allah yardımcısı olsun.
Öyle gittiğinde evet bir şey olmuyor tek dilekçe yazıp gittiğinde de olmaz çünkü adam alıyor dilekçeyi aldığı gibi çöp dilekçeyi veriyor kendi elindekine dilekçeyi aldığına dair kaşe bastırıyor. Dilekçe işleme konmazsa hiyerarşiye göre bir üste çıkabilir çünkü ilki oralı olmamıştır. Mesela direk üste giderse kendi ceza alır hiyerarşiyi bozdu diye karışık işler işte..
ya bide bu adamlar okumuş etmiş insanlar. bari farklı muameleye sokun şikayet etsin kuzum. şimdi değil ama askerliğin bitimine yakın başbakanlığa mail atsın. bizimki öyle yapacak
Amin hepimizinkininhe evet onu dedi o da hiyerarşi nedeniyle ceza alınır dedi ((((((((((((((
Askeriyede mantık yok evet alır direk üste giderse ama dilekçe işi mantıklı oradaki duruma bir baksın varsa devrelerinde üst devrelerinde avukat bir konuşsun.
Tören yürüşleri için provalarda üst devre yürümek istemediği için görsel bütünlük sağlanamamıştı onlara eziyet olmaz onlar bizim eziyeti görüp ders çıkaracaklar bizi aldılar toprak sahaya şınav pozisyonu al ellerinin içine taş giriyor düştüğün an toprak içindesin kızlar ağlıyordu sinirinden yani diyeceğim o ki cezayı hep alt devre çekiyor..
askerlik= b*ktan b*ktan kurallar bütünü.
İnat etmese izin kullansa keşke kafa dağıtmış olur
((((((((((((
Allahlarından bulsunlar inşallah :/
yine dedim izin al diye yok dedi yine, istirahat alırım dedi bana :/
İnsallah insallahbenim bebeğimi görmeye mi gelceksinizzz ayyyyyyy ne kadaaann mikemmell bir plan hayal olmuş buinşallah allahımmm göstersin o günleriii
Hadi bakalim cok mutlu olacaaak :)İçerisine birsürü çikolatayla mektupta koymuştuımmm
Amin aminn aminnngünaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin
Hani bizehayırlı cumalar ballarrr mantı açtım bugün pek hamaratımgelin beraber afiyetle yiyelim
Ben arkadasimdaydim yeni geldim evebugün kimsecikler yoookk lunaa ereesss koala nerdesinizzzzzzzzzzz
Bendeeee geldimmben geldiiiiiiiiiiiiiiim
valla bence sebep sadece it olmalarında !!! (kabayım evet sinirim bozuldu)
1. 3 gündür uyumuyor benimki
2. Süründürmüşler, koşturmuşlar, çarşılarını iptal etmişler,
3. Yasak olmasına rağmen gece nöbeti tutanlara sabahta iş veriyorlarmış,
4. Büyük komutana ulaşmaları mümkün değil,
5. Lanet olsun.
Ahh ahh gecmis olsun kuzum
Benimkide donuste akcayda ktmde kalacak temmuzun sicaginda koguslara sokmucaklarmis surekli bi iskence nobet bilmemne. Gecen hafta akcaya ktmye giden askerleri yagmurun altinda saatlerce bekletmisler. Hic acima vicdan yok mu anlamiyorun ki...
Bugün cevaplarım gecikmeli oldu ama kusura bakmayın kızlar
Yektacim otobüsle gönderiyorsun daa çarşıya ctesi çıkmayacak mı? Çarşı iznine çıkınca alacak değil mi :)
Yemin töreni zamani ben yanina gidip sarılanaa kadar çok stresliydim. Heyecanlı bile değil görebilicem mi yetişebilcek miyiz fln birsürü felaket senaryom vardi :/ inşallah bi sıkıntı çıkmadan kavuşur hasret giderirsiniz canım :*
Adana mıııı ?? Beni de aliiiinnnn!!
Canim bana kalirsa yine faize bulaşıp boş yere havaya para ödeme. Bi eşin dostun akraban varsa onlardan iste, bankaya ödeyeceğin miktarı her ay o kişiye öde en azından ne kadar alırsan o kadar ödersin.. faize bulaşmaa nacizane fikrim...
Yorumuma neden yorum yapmadın
Amin. İnşallah alabilir istirahat.
resmin altına mı yavrum uzunsun dediğin?
yaptım ki zayıf olduğum için öyle dedim bi tane daha yükleyim diye yazmıştım :/
Hee onu görmedim ben
Fitim benim
fit numarası yapan insan modunun şekil bulmuş haliyim
heeey!
Nabersiniz kızlaar
Fit numarası yapan insan görünümü bilmemne ona diyorumhala idrak edemedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?