354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Amin hepimizinkinin he evet onu dedi o da hiyerarşi nedeniyle ceza alınır dedi ((((((((((((((
ya bide bu adamlar okumuş etmiş insanlar. bari farklı muameleye sokun şikayet etsin kuzum. şimdi değil ama askerliğin bitimine yakın başbakanlığa mail atsın. bizimki öyle yapacak

istirahat falan alacam dedi bana bakalım nolacak hava değişimi olur umarum

Amin hepimizinkinin he evet onu dedi o da hiyerarşi nedeniyle ceza alınır dedi ((((((((((((((

Askeriyede mantık yok evet alır direk üste giderse ama dilekçe işi mantıklı oradaki duruma bir baksın varsa devrelerinde üst devrelerinde avukat bir konuşsun.

Tören yürüşleri için provalarda üst devre yürümek istemediği için görsel bütünlük sağlanamamıştı onlara eziyet olmaz onlar bizim eziyeti görüp ders çıkaracaklar bizi aldılar toprak sahaya şınav pozisyonu al ellerinin içine taş giriyor düştüğün an toprak içindesin kızlar ağlıyordu sinirinden yani diyeceğim o ki cezayı hep alt devre çekiyor..

askerlik= b*ktan b*ktan kurallar bütünü.

İnat etmese izin kullansa keşke kafa dağıtmış olur

((((((((((((
Allahlarından bulsunlar inşallah :/
yine dedim izin al diye yok dedi yine, istirahat alırım dedi bana :/

benim bebeğimi görmeye mi gelceksinizzz ayyyyyyy ne kadaaann mikemmell bir plan hayal olmuş bu inşallah allahımmm göstersin o günleriii
İnsallah insallah

İçerisine birsürü çikolatayla mektupta koymuştuımmm
Hadi bakalim cok mutlu olacaaak :)
günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin
Amin aminn aminnn
hayırlı cumalar ballarrr mantı açtım bugün pek hamaratım gelin beraber afiyetle yiyelim
Hani bize
bugün kimsecikler yoookk lunaa ereesss koala nerdesinizzzzzzzzzzz
Ben arkadasimdaydim yeni geldim eve
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim
Bendeeee geldimm

Ahh ahh gecmis olsun kuzum
Benimkide donuste akcayda ktmde kalacak temmuzun sicaginda koguslara sokmucaklarmis surekli bi iskence nobet bilmemne. Gecen hafta akcaya ktmye giden askerleri yagmurun altinda saatlerce bekletmisler. Hic acima vicdan yok mu anlamiyorun ki...

Sağol canım.. Allah hepsine yardım etsin.
Bunlar askerliği vicdansızlık olarak algılıyorlar heralde.. Ne diyim

Ayy canımm inşallaah
Çok heyecanlıyım bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…