354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar sevdicek kutumu almıs mektup felanda yazmistim.Cok duygulanmis aglicaktim nerdeyse diyoo bende cok mutlu oldum kizlarr

Hadi luna hadi luna haydiiiiiiiiiiiiiiii

Ayy ne güzeeeeeeel

Bunlar bir ani olarak kalicaklar hayatimizdaaa.1 zene sonra hicbiri olmayacak bugunler geri gekmeyecek hafizada kalan sadece anilarr

benimki de gönderdiğim kargoya ulaşmış bugün

tişörtü çok beğenmiş, mektuba çok güzel şeyler söledi

şafak çizelgesine ise bayılmış, hatta arkadaşları falan da görmüş, çok kıskanmışlar bizim hatunlar neden hiç böle düşünmüyo bizi diye

çizelge için dedi ki " aşkım askerlik bitince bunu çerçeveletip evimize asarız"

Bunlar bir ani olarak kalicaklar hayatimizdaaa.1 zene sonra hicbiri olmayacak bugunler geri gekmeyecek hafizada kalan sadece anilarr
Evet haklisin :)

Aa ne guzel gozun aydin :)

kızlarrr nasılsınııızzz bizde kayınvalidemle kahve içiyoruz size de bir merhaba diyeyim dedim

iyi hadi çok sevimdim canım mutlu olmuş ne güzel

fitmiyim lan şu an ben onu diyorum işte

Olacaksın 29 nisanda benle yeniden başlarsan ???????????

kızlaaarrr kilo alamıyorum derken bugün şok oldum yaaaaaaaaa 62 kilo olmuşum ömrümde bu kiloyu görmedim evlendiğimde 47 kiloydum düşünün noluyo lan banaaaaa bende mi rejim yapsam bu kiloyla hamile kalırsam ayvayı yerim

üzüldüm canım yaaa yorucu olmuş Allah kolaylık versiiinn böyle ezmeleri çok çirkin gerçekten deli olmamak elde değil

Oooo benle ayni olmussun
Ama zayiflama senin boyuuun uzuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…