354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tşkler bebeeemmmmmm :103:

e bana da gel diyen olmadı kiiiiiii ben atladım :76::86:

canım iki haftadır bu böyle bu 3.hafta dayanamayıp gitcem konuşmaya sonra nolcaksa olsun :120:

Doğru saydıysam benimki de onay 3..
En iyisi konuşmak canım. Böyle hergün kendi kendini yiyorsun..

tamam bize uyar atla trene geeellll

Ankaraya trene atlayıp gelince de bana uğrayınn yaaa :)

lensimin tekini kaybettim

O çok kötü işte :/ benim de başıma gelir hep, kaybetmem de çizilir fln muhakkak gezmişliğim vardır tek gözle
Hatta Bi sefer oyle çıktım trendeyim. Yukarda duraklar yazio yaa, tam önümde direk var :) durak isminin yarısını görüyorum yarısı bulanık :))
Eve dikkatli git aman diyim :))
Bu arada tlfdan girince görünmüyor albümler yada ben beceremedim yoksa meraklıyimdir pasta masta işlerine

Bence şu an gözümde kendisi tek nokta gibi bişey görüyorum sağ gözümde :111: evdeyim zaten kimse göremedi ya, başka topiktekilerde merak etti herkese açık yaptım ama görememişler niye bilmiyorum:26:

belki bende gelrim dermişim
Gell geell belki deme

Sağol canım onaylandığına göre gideceğim ama plan Program yapmam gerekiyor

Ankaraya geldiğimde sizle de görüşürüz bi gün

İyi geceler kızlar ben yine bir sürü şey kaçırmışım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ankara gelirsen kesinlikle seni görmek istiyorum canııımmm inşallah allah nasip ederde görüşürüz

kızlaaaarrrrrrr selaammm nasılsınızzz şafaklar atıcak az kaldııııı

iyiyim bende sabah kalkmak bilmiyorum gece yatmak 1 saattir sözde yatıcam ama cıks sabah ta uyanınca bu gece erken yatcam söz dicem kendi kendime hep aynıııı sen napıyosun

Aynı bende sabah kalkmak zor geliyor ama askerimi bırakmıyorum işte

Günaydın güzeller hepinizeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…