- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
tşkler bebeeemmmmmm :103:
e bana da gel diyen olmadı kiiiiiii ben atladım:76::86:
canım iki haftadır bu böyle bu 3.hafta dayanamayıp gitcem konuşmaya sonra nolcaksa olsun:120:
tamam bize uyar atla trene geeellll
lensimin tekini kaybettim
Bence şu an gözümde kendisiDoğru saydıysam benimki de onay 3..
En iyisi konuşmak canım. Böyle hergün kendi kendini yiyorsun..
Ankaraya trene atlayıp gelince de bana uğrayınn yaaa :)
O çok kötü işte :/ benim de başıma gelir hep, kaybetmem de çizilir fln muhakkak gezmişliğim vardır tek gözle
Hatta Bi sefer oyle çıktım trendeyim. Yukarda duraklar yazio yaa, tam önümde direk var :) durak isminin yarısını görüyorum yarısı bulanık :))
Eve dikkatli git aman diyim :))
Bu arada tlfdan girince görünmüyor albümler yada ben beceremedimyoksa meraklıyimdir pasta masta işlerine
Gell geell belki demebelki bende gelrim dermişim
Sağol canım onaylandığına göre gideceğim ama plan Program yapmam gerekiyorDoğru saydıysam benimki de onay 3..
O çok kötü işte :/ benim de başıma gelir hep, kaybetmem de çizilir fln muhakkak gezmişliğim vardır tek gözle
Hatta Bi sefer oyle çıktım trendeyim. Yukarda duraklar yazio yaa, tam önümde direk var :) durak isminin yarısını görüyorum yarısı bulanık :))
Bu arada tlfdan girince görünmüyor albümler yada ben beceremedimyoksa meraklıyimdir pasta masta işlerine
Amiiiin hepimiziiinihidaha tatlısı senin olsun inşallah
İyi geceler kızlar ben yine bir sürü şey kaçırmışım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doğru saydıysam benimki de onay 3..
kızlaaaarrrrrrr selaammm nasılsınızzz şafaklar atıcak az kaldııııı
Selam iyi iyi sen nasılsın
kızlaaaarrrrrrr selaammm nasılsınızzz şafaklar atıcak az kaldııııı
iyiyim bende sabah kalkmak bilmiyorum gece yatmak 1 saattir sözde yatıcam ama cıks sabah ta uyanınca bu gece erken yatcam söz dicem kendi kendime hep aynıııısen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?