Günaydın güzeller hepinizeeeeee
kızlaarr günaydınnnnn sizde plakalara düşüyorsunuz sonunda zaman geçiyoooorrrr vayy bee gözünüz aydın
Gunayyydiin herkese
günaydın fıstığım
günaydınnnn ne mutlu sana az kalmış
Nasılsınız canlarrrrr
İyiyimm benimkiyle safak 82 mi 81 mi tartismasi yapiyoruz o kazandi
kızlaarr günaydınnnnn sizde plakalara düşüyorsunuz sonunda zaman geçiyoooorrrr vayy bee gözünüz aydın
Günaydın güzeller hepinizeeeeee
Gunayyydiin herkese
günaydın fıstığım
günaydınnnn ne mutlu sana az kalmış
O abartmis 1gun bizimkiBizde yaptıydık o tarrtışmaları benimki 3-4 gün önen gidiyorbende ne olur nolmaz hayal kırıklığı yaşamayayım sora die geriden gidiyommm
günaydııınnn eveett sonundaa
günaydıınnnn kızlaarrrr
O abartmis 1gun bizimki
Sinreeeeee yaaa safak suan duzceeeymisss yaaa safak demek askerlik yaptigin gundur ben 20sinde askerlik yapmayacagim ki 18temmuz olunca safak adana 19temmuz olunca dogan gunes diyecegiz diyo. Bana mantikli geldi pcye gecince cizelgemi degistiricem bugun baslicam plakalara
Bence şu an gözümde kendisitek nokta gibi bişey görüyorum sağ gözümde :111: evdeyim zaten kimse göremedi ya, başka topiktekilerde merak etti herkese açık yaptım ama görememişler niye bilmiyorum:26:
Gell geell belki deme
Sağol canım onaylandığına göre gideceğim ama plan Program yapmam gerekiyor
Ankaraya geldiğimde sizle de görüşürüz bi gün
neredeyse gözümde olmayan lensi bulabilmek için gözümü oyacağdım
günaydın canımmmmmGünaydınnn
O abartmis 1gun bizimki
Sinreeeeee yaaa safak suan duzceeeymisss yaaa safak demek askerlik yaptigin gundur ben 20sinde askerlik yapmayacagim ki 18temmuz olunca safak adana 19temmuz olunca dogan gunes diyecegiz diyo. Bana mantikli geldi pcye gecince cizelgemi degistiricem bugun baslicam plakalara
günaydııınnn eveett sonundaa
günaydın bebişimmmmmmmm
günaydıınnnn kızlaarrrr
Nasılsınız canlarrrrr
Bu arada Günaydınlar herkeşlere efeniiiimm
Şafakları Düzce olanlar gözünüz aydiiinn :*
valla canım eşimin hesaba görede 21 temmuz çıkışı o yüzden benimki doğru :/ sen değiştirrrr
günaydın canımmmmm
ay bizde yaptık o tartışmayı normalde bugün mesela benim saydığıma göre daha 83tü. ama bizimki geldiği günü şafak olarak saymıyormuş ben de ona uydum yarın plakalar işte Allahın izniyle :)
A yok benimki 20 si diyor pcden falanda baktı işte 12 hafta kaldı diyomuş pc
Düüüüüüüüüüüüüüzceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Darısı sanaaaaaBu arada Günaydınlar herkeşlere efeniiiimm
Şafakları Düzce olanlar gözünüz aydiiinn :*
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sinre düşünsene 20 21 gün sonra 1 ay yazacakgünaydııınnn eveett sonundaa
günaydıınnnn kızlaarrrr
Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?