354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İyiyimm benimkiyle safak 82 mi 81 mi tartismasi yapiyoruz o kazandi

Bizde yaptıydık o tarrtışmaları benimki 3-4 gün önen gidiyor bende ne olur nolmaz hayal kırıklığı yaşamayayım sora die geriden gidiyommm

Bizde yaptıydık o tarrtışmaları benimki 3-4 gün önen gidiyor bende ne olur nolmaz hayal kırıklığı yaşamayayım sora die geriden gidiyommm
O abartmis 1gun bizimki
günaydııınnn eveett sonundaa

günaydıınnnn kızlaarrrr

Sinreeeeee yaaa safak suan duzceeeymisss yaaa safak demek askerlik yaptigin gundur ben 20sinde askerlik yapmayacagim ki 18temmuz olunca safak adana 19temmuz olunca dogan gunes diyecegiz diyo. Bana mantikli geldi pcye gecince cizelgemi degistiricem bugun baslicam plakalara

valla canım eşimin hesaba görede 21 temmuz çıkışı o yüzden benimki doğru :/ sen değiştirrrr

Bence şu an gözümde kendisi tek nokta gibi bişey görüyorum sağ gözümde :111: evdeyim zaten kimse göremedi ya, başka topiktekilerde merak etti herkese açık yaptım ama görememişler niye bilmiyorum:26:

Sen onu herkese açık yaptıysan direk şuraya ekleyiverirsen görürüz. Albümle neyim bizi de uğraştırma kendin de uğraşma :)

Gell geell belki deme

Sağol canım onaylandığına göre gideceğim ama plan Program yapmam gerekiyor

Ankaraya geldiğimde sizle de görüşürüz bi gün

Olur canim insallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyelim..

neredeyse gözümde olmayan lensi bulabilmek için gözümü oyacağdım

:)))))))))))

günaydın canımmmmm

ay bizde yaptık o tartışmayı normalde bugün mesela benim saydığıma göre daha 83tü. ama bizimki geldiği günü şafak olarak saymıyormuş ben de ona uydum yarın plakalar işte Allahın izniyle :)
günaydııınnn eveett sonundaa

günaydın bebişimmmmmmmm

günaydıınnnn kızlaarrrr

Nasılsınız canlarrrrr

valla canım eşimin hesaba görede 21 temmuz çıkışı o yüzden benimki doğru :/ sen değiştirrrr

A yok benimki 20 si diyor pcden falanda baktı işte 12 hafta kaldı diyomuş pc

A yok benimki 20 si diyor pcden falanda baktı işte 12 hafta kaldı diyomuş pc

Düüüüüüüüüüüüüüzceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…