354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

evet bende baktım biraz ama nasıl oluyor sen bilgilendir bakalım belli bir kotamı var mesela

Canım bende ilk defa katılıyorum ama şu şekilde .Önce katılmak istediğini belirtiyorsun sora konu sahibine bilgilerini mesj atıyorsun daha sorasında tanıtım topiğinde kendini zevklerini vs tanıtıyorsun sora topikte tanışıp kaynaşıyorsun.1 adet zorunlu hediye var mesela zorunlu hediye kitapsa herkes isteğine göre 1 kitap kesin alıyor ve daha sora kurada sana kim çıkıyosa mesj atıyor konu sahibi ve sende o kişiyi tanımaya çalışıyorsun beğenilerine ve isteğine göre hediye alıyorsunn gönlünden ne koparsa yani

ay nasıl ki acep? merak ettim. sinreee lunaaa gamzeli pis prenses ereessss akayca kolacıkk çağlaaa ses verin katılalım mı??

ay nasıl ki acep? merak ettim. sinreee lunaaa gamzeli pis prenses ereessss akayca kolacıkk çağlaaa ses verin katılalım mı??

Bence çok heycanlı bak orda eski yaptıklarının linklerini koymuşlar çok güzel geçmiş

fena fikir değil katılsammı ki bende yada kızlaarrr bizde kendi aramızdamı yapsakkiiii

günaydın bal kaymaklarımmm şafak oldu düzce. hayırlı uğurlu olsun. tez zamanda geçsin hepimizin günleri.
Şafak oldu osmaniye
Facede o da şafak dedi osmaniye yazmış altına öyle bir espiri yazdım ki şimdi beni terketmezse daha da etmez
Günaydın fıstıklar nasıl geçiyor gününüzz

İyiii gibii daha yeni başladık bakalım apart bakıyorum

Şafak oldu osmaniye
Facede o da şafak dedi osmaniye yazmış altına öyle bir espiri yazdım ki şimdi beni terketmezse daha da etmez

bakayım bi. bizimki bugün atışa gidecekmiş. daha görmemiştir benim paylaşımımı

eğlenceli görünüyor katılabilirim aslında ama kendi aramızdada yapabiliriz aslında ne dersiniz

Şafak oldu osmaniye

inşaAllah istediğin gibi bulursun cnm

Şafak oldu osmaniye

heeyyy sizi diyoruuuzzz kendi aramızda çekilişmi yapsak diyeee alooooooooooo ordamısınızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…