herkeseeee günaydııınnnn nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok şükür cnm iyim sen nasılsınnn:)
Yaza merhaba çekilişi die topik var kızlar ben katılıyom çekilişe değişik ve güzel bişey olucak diye düşünüyorum sizde katılın heycanlı geçiyooo
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714174
günaydın yarenciklerrrr nasılsınızzz
Günaydın yarenciklerrrr nasılsınızzz
günaydınnnn
evet bende baktım biraz ama nasıl oluyor sen bilgilendir bakalım belli bir kotamı var mesela
Gunaydin milleeeettt
günaydınnnn
Günaydın yarenciklerrrr nasılsınızzz
Canım bende ilk defa katılıyorum ama şu şekilde .Önce katılmak istediğini belirtiyorsun sora konu sahibine bilgilerini mesj atıyorsun daha sorasında tanıtım topiğinde kendini zevklerini vs tanıtıyorsun sora topikte tanışıp kaynaşıyorsun.1 adet zorunlu hediye var mesela zorunlu hediye kitapsa herkes isteğine göre 1 kitap kesin alıyor ve daha sora kurada sana kim çıkıyosa mesj atıyor konu sahibi ve sende o kişiyi tanımaya çalışıyorsun beğenilerine ve isteğine göre hediye alıyorsunn gönlünden ne koparsa yani
günaydınnnn
Gunaydin milleeeettt
ay nasıl ki acep? merak ettim. sinreee lunaaa gamzeli pis prenses ereessss akayca kolacıkk çağlaaa ses verin katılalım mı??
Canım bende ilk defa katılıyorum ama şu şekilde .Önce katılmak istediğini belirtiyorsun sora konu sahibine bilgilerini mesj atıyorsun daha sorasında tanıtım topiğinde kendini zevklerini vs tanıtıyorsun sora topikte tanışıp kaynaşıyorsun.1 adet zorunlu hediye var mesela zorunlu hediye kitapsa herkes isteğine göre 1 kitap kesin alıyor ve daha sora kurada sana kim çıkıyosa mesj atıyor konu sahibi ve sende o kişiyi tanımaya çalışıyorsun beğenilerine ve isteğine göre hediye alıyorsunn gönlünden ne koparsa yani
Şafak oldu osmaniyegünaydın bal kaymaklarımmmşafak oldu düzce. hayırlı uğurlu olsun. tez zamanda geçsin hepimizin günleri.
Günaydın fıstıklar nasıl geçiyor gününüzz
Şafak oldu osmaniye
Facede o da şafak dedi osmaniye yazmış altına öyle bir espiri yazdım ki şimdi beni terketmezse daha da etmez
İyiii gibii daha yeni başladık bakalım apart bakıyorum
ay nasıl ki acep? merak ettim. sinreee lunaaa gamzeli pis prenses ereessss akayca kolacıkk çağlaaa ses verin katılalım mı??
eğlenceli görünüyor katılabilirim aslında ama kendi aramızdada yapabiliriz aslında ne dersiniz
Şafak oldu osmaniye
Facede o da şafak dedi osmaniye yazmış altına öyle bir espiri yazdım ki şimdi beni terketmezse daha da etmez
Şafak oldu osmaniye
İnşallahinşaAllah istediğin gibi bulursun cnm
heeyyy sizi diyoruuuzzz kendi aramızda çekilişmi yapsak diyeee alooooooooooo ordamısınızzzzzzzzzzz
eğlenceli görünüyor katılabilirim aslında ama kendi aramızdada yapabiliriz aslında ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?