yok kapışmadım kimseyle.. de yerimizi de öğrenmiş olduk işte...
Allah aşkına gamzeli çocuk muyuz biz??
Şşşşşşşşşşş kime diyorum küçüğüz diye sözümüzün kıymetide yok
Allah aşkına gamzeli çocuk muyuz biz??
Ay yine tartıştık bıktım artık hoooooooooooooooooooof
noldu canım:44::44:Ay yine tartıştık bıktım artık hoooooooooooooooooooof
değiliz canım.. sildim o ifadeyi zaten.. haddim olmayan bir laf ettiğim için de özür dilerim luna hanım.
gene noldu kuzummmm
noldu canım:44::44:
peki çok alıngansın yapacak bişey yok :26: madem alınıyorsun bence de resmi olmak daha iyi gamzeli hanım.
Yine apart meselesi.Fazla bencil sinir oluyorum
noldu canım:44::44:
peki çok alıngansın yapacak bişey yok :26: madem alınıyorsun bence de resmi olmak daha iyi gamzeli hanım.
Yine apart meselesi.Fazla bencil sinir oluyorum
Ama o gelene kadar ohoooooooo mayısta sözleşme yapmam lazımcanım sende gelene kadar açma bu mevzuyu en iyisi gelince yüzyüze konuşursunuz :26:
ney ki mesele? :44:
ben aramızda ayrı gayrı olmadığını, samimiyet olduğunu düşündüğüm için öyle yazmıştım... ama düşüncemde yanılmışım demek ki.. o yüzden, demek ki fazla samimyet iyi bişey değilmiş..
Ama o gelene kadar ohoooooooo mayısta sözleşme yapmam lazım
Hergün 2-3 kere o yolu yürüyemezmiş efendim
Ama o gelene kadar ohoooooooo mayısta sözleşme yapmam lazım
Hergün 2-3 kere o yolu yürüyemezmiş efendim
Ayrı-gayrı yok zaten. Dün nasıl sevinmiştim ben gel seni öpeyim dediğindeMalesef şakadan anlamıyorsun gamzeli. Her zaman yaptığım gibi şakadan tripler yaptım karşılık verseydin gülüp eğlenecektik. Ama olmadı...Üzüldüm...
o zaman sende her gün onlara gitme ?????? Kafasına dank eder belki
hımmm hatırladım meseleyi.. :26: bence, burda kendi kararını vermelisin. eğer her türlü şartı sana daha uygunsa, beyefendi de azıcık zorluğa katlanıversin
belki senden böyle samimiyet içeren davranışlar yerine, sadece bu tarz "şakadan" tripler geldiği için "şaka" olarak algılayamamış olabilirim :44:
ben bu "şakadan" triplerimi herkese yapıyorum ama bi sen ciddiye alıyorsun, o zaman sorun bende değil demektir..hımmm hatırladım meseleyi.. :26: bence, burda kendi kararını vermelisin. eğer her türlü şartı sana daha uygunsa, beyefendi de azıcık zorluğa katlanıversin
belki senden böyle samimiyet içeren davranışlar yerine, sadece bu tarz "şakadan" tripler geldiği için "şaka" olarak algılayamamış olabilirim :44:
O zamanda her gün görüşmüyoruz diye kavga çıkartacak
MALımı biliyorum..
Evet..Bencil olanda o.....ben bu "şakadan" triplerimi herkese yapıyorum ama bi sen ciddiye alıyorsun, o zaman sorun bende değil demektir..
kafana nasıl esiyorsa öyle davran o zaman, senin rahat etmen daha önemli, okul okuyan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?