354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Şşşşşşşşşşş kime diyorum küçüğüz diye sözümüzün kıymetide yok

...............................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
noldu canım:44::44:

peki çok alıngansın yapacak bişey yok :26: madem alınıyorsun bence de resmi olmak daha iyi gamzeli hanım.

ben aramızda ayrı gayrı olmadığını, samimiyet olduğunu düşündüğüm için öyle yazmıştım... ama düşüncemde yanılmışım demek ki.. o yüzden, demek ki fazla samimyet iyi bişey değilmiş..

Son düzenleme:

Ayrı-gayrı yok zaten. Dün nasıl sevinmiştim ben gel seni öpeyim dediğinde Malesef şakadan anlamıyorsun gamzeli. Her zaman yaptığım gibi şakadan tripler yaptım karşılık verseydin gülüp eğlenecektik. Ama olmadı...Üzüldüm...

Ama o gelene kadar ohoooooooo mayısta sözleşme yapmam lazım

Hergün 2-3 kere o yolu yürüyemezmiş efendim

hımmm hatırladım meseleyi.. :26: bence, burda kendi kararını vermelisin. eğer her türlü şartı sana daha uygunsa, beyefendi de azıcık zorluğa katlanıversin

belki senden böyle samimiyet içeren davranışlar yerine, sadece bu tarz "şakadan" tripler geldiği için "şaka" olarak algılayamamış olabilirim :44:

Bana uygunnn ama o anlamıyor benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

ben bu "şakadan" triplerimi herkese yapıyorum ama bi sen ciddiye alıyorsun, o zaman sorun bende değil demektir..
O zamanda her gün görüşmüyoruz diye kavga çıkartacak
MALımı biliyorum..

kafana nasıl esiyorsa öyle davran o zaman, senin rahat etmen daha önemli, okul okuyan sensin

ben bu "şakadan" triplerimi herkese yapıyorum ama bi sen ciddiye alıyorsun, o zaman sorun bende değil demektir..

kafana nasıl esiyorsa öyle davran o zaman, senin rahat etmen daha önemli, okul okuyan sensin
Evet..Bencil olanda o.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…