354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Şu telefon kullanabilmeleri varya bir nebze rahatlatiyor yaaa

ayyy hemde nasııl sesini duymak iyi olduğunu duymak ne büyük nimet şükür yaniiii

ay ne guzel olmuş :) Şans sizden hiç ayrılmasın çok tatlısınızzz çok yakışıyorsunuz söylemeden edemeyeceğim :)

ayyyy canım beniiimmm sağolasın çook teşekkür ederiimm

gece 23Te çıkcam yola canım sabah ordayım inş.

maşallah şansı her daim bol olsun , şanslı olduğu senden belli zaten

ayy ayy ayyy şımariciimmmmm canımm sen dikkat et kendine ve neolursa olsun kendini yıpratma tmm mı herhangi birşey olursa ara beni hemen

Aaaaa kaçırmışım konuş konuş canım çok iyi yapmışsın :) Evden nasıl izin aldın ailenle yaşıyordun yanlış mı hatırlıyorum :)

izin almadım, evet ailemle yaşıyorum ama haftasonu evde olmicaklar bi abime söyledim işte..

Hmm insallah mutlu donersin canım

inş.canım bakalım çoooooook merak ediyorum tepkisini

ayy ayy ayyy şımariciimmmmm canımm sen dikkat et kendine ve neolursa olsun kendini yıpratma tmm mı herhangi birşey olursa ara beni hemen

şımar kısss hakediyosun

tmm canım dikkat ederim , bişey olursa da ararım düşünmen yeter tşk ederim

leennnnn kızlaaarrrrr ohhh sohbete bak koyu maşallah. ben yoğunum bugün bakamadım prenses istanbula inince kokusunu bi çek içine benim yerime. çooook özlediimmmmmm

Askerleri telefon kullanan arkadaşlar sarj deposu aldınız mı aldiysaniz hangisi bilgi verebilirmisiniz

Askerleri telefon kullanan arkadaşlar sarj deposu aldınız mı aldiysaniz hangisi bilgi verebilirmisiniz

şarj deposu derken canım? şarj aleti mi? bizimki telefonunun şarj aletini götürdü. uzun dönemlere söylüyormuş şarj edin diye ediyorlarmış.:44:

İyi aksamlar kizlar naber??
İstedigim aparti tuttum sozlesmeye imzami caktim artik geri donusu yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…