354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canım üzüldüm telefonu kaptırması kötü olmuş ya

sıkıntı yok kızlar p.tesi alıcak birde yeni bi telefon almıştık oda bugün gelmiş kargoyla şansssss çarşı izni kitlendi işte bitek ondada vardır elbet bir hayır

sıkıntı yok kızlar p.tesi alıcak birde yeni bi telefon almıştık oda bugün gelmiş kargoyla şansssss çarşı izni kitlendi işte bitek ondada vardır elbet bir hayır

Aa gözün aydın iyi olmus ikinci telefon. . Çarşı izniyle kurtulsunda yeter

Aa gözün aydın iyi olmus ikinci telefon. . Çarşı izniyle kurtulsunda yeter

sağol canımç ya internet kullanırım dedi kıyamadım android bi telefon bulmuş al dedim ama oda bi türlü gelmek bilmedi nasip bugüneymiş tam dankgeldi

Siteye mavilik katmışlar

ıykkkkkk iğrenç olmuş
reklamlar da kayboldu

reklamlar duruyor kuzum

heyecan merak doluyum, bide kaçak gidiyom he bi abim biliyo oyff bi gideydimmmmmm

siz nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrr??

ay ne guzel olmuş :) Şans sizden hiç ayrılmasın çok tatlısınızzz çok yakışıyorsunuz söylemeden edemeyeceğim :)

ayy nerelerdesin sen benim dizi-film ilişkimi kaçırıyosun bak

ist.a gidiyorum bu akşam abbas yolcuuuuuuu
aramıyo , haberi yok haliyle...
ne olacaksa olsun gidip konuşayım dedim..

Aaaaa kaçırmışım konuş konuş canım çok iyi yapmışsın :) Evden nasıl izin aldın ailenle yaşıyordun yanlış mı hatırlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…