s.a kizlar ben geldim. buralarda yeni sayilirim. bende sevdicegim kocami bekliyorum. kendileri samsunda yapiyor askerligini. allah kavustursun hepimizi ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
77 sanirim :) sayinca gunler gecmediginden saymiyorum acikcasi :)
GT-I9070P cihazımdan gönderildi
ayy ne heyecanlıııinşallah musmutlu geri dönersin canımmmmmmmmmmmmmmm
Kizlaarr nasilsinizzz Çoktandır giremedim. Haliniz keyfiniz yerinde mi, sayfalar cogalmis yine özet geçsenizee :)
benvesen merhaba. tanışmadık biz galiba seninle. Allah kavuştursun askerin nerede? Sen nerelisin?aslında en iyisi saymamak da ben de saymadan duramıyorum :) allah kavuştursun aynıymış şafaklarımız :)
s.a kizlar ben geldim. buralarda yeni sayilirim. bende sevdicegim kocami bekliyorum. kendileri samsunda yapiyor askerligini. allah kavustursun hepimizi ins.
merhaba pınar. hoşgeldin aramıza. Allah kavuştursunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
koalacık nasılsın bakalım? ben de kaçırıyorum genelde konuları yaa. takıl kafana göre boşverKizlaarr nasilsinizzz Çoktandır giremedim. Haliniz keyfiniz yerinde mi, sayfalar cogalmis yine özet geçsenizee :)
İnşallah canimmmmm:18:
yavrular neredesiniz yaaaa?
Gunaydin kizzlaaaar
Günaydın hatunlaaarrr nasılsınızz ?
yavrular neredesiniz yaaaa?
kızlaaarr bi şarkı buldum radyoda denk geldi. ayy ne kadar güzel öyle. Yonca Lodi 12 ay
http://www.izlesene.com/video/yonca-lodi-12-ay/7247498 sözler mükemmel
telefonuma atıyorum ikisini de. başka var mı yaa son zamanlarda moda olan beğendiğiniz?bende ilk duyduğumda çok beğendim birde irem derici kalbimin sahibineee
nasıl geçti sınav?selaamm kızlar sabahtan ehliyet sınavına gittim şimdi işe geldiiimmm nabersiniz bakalım
Ben burdayim kuzummm nasilsinnn ne var ne yokk
telefonuma atıyorum ikisini de. başka var mı yaa son zamanlarda moda olan beğendiğiniz?
nasıl geçti sınav?
idare eder tatlım yaa. ben de dün bel ağrısından duramadım ama bugün iyiyim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?