354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

s.a kizlar ben geldim. buralarda yeni sayilirim. bende sevdicegim kocami bekliyorum. kendileri samsunda yapiyor askerligini. allah kavustursun hepimizi ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

s.a kizlar ben geldim. buralarda yeni sayilirim. bende sevdicegim kocami bekliyorum. kendileri samsunda yapiyor askerligini. allah kavustursun hepimizi ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aleyküm selam hoş geldin allah kavuştursun şafak kaç :)

Günaydın günaydın günaaydııınnnnnnnn. Cumartesi çalışmaktan nefret edenler derneği Şafak Karabük, atarsa Yalova

aslında en iyisi saymamak da ben de saymadan duramıyorum :) allah kavuştursun aynıymış şafaklarımız :)
benvesen merhaba. tanışmadık biz galiba seninle. Allah kavuştursun askerin nerede? Sen nerelisin?

Kizlaarr nasilsinizzz Çoktandır giremedim. Haliniz keyfiniz yerinde mi, sayfalar cogalmis yine özet geçsenizee :)
koalacık nasılsın bakalım? ben de kaçırıyorum genelde konuları yaa. takıl kafana göre boşver
İnşallah canimmmmm:18:

prenses kız napıyosun?gelişme mi var anlat bize de? :))

Günaydın hatunlaaarrr nasılsınızz ?

bende ilk duyduğumda çok beğendim birde irem derici kalbimin sahibineee
telefonuma atıyorum ikisini de. başka var mı yaa son zamanlarda moda olan beğendiğiniz?
selaamm kızlar sabahtan ehliyet sınavına gittim şimdi işe geldiiimmm nabersiniz bakalım
nasıl geçti sınav?
Ben burdayim kuzummm nasilsinnn ne var ne yokk

idare eder tatlım yaa. ben de dün bel ağrısından duramadım ama bugün iyiyim çok şükür.

İyı ol kuzum iyi bende özel günumdeyim ve ilk gunum cok sancili geciyo oyle yatiyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…