günaydınn, askerim çarşı izninde bugünn
selaamm kızlar sabahtan ehliyet sınavına gittim şimdi işe geldiiimmm nabersiniz bakalım
İyı ol kuzum iyi bende özel günumdeyim ve ilk gunum cok sancili geciyo oyle yatiyorum evde
ohhh keyfini çıkar fıstık
günaydınn, askerim çarşı izninde bugünn
ohooo benimde ilk gün sancılı oluyorsüt iç canım. majezik aldın mı?
Kuzum majezik pert ediyor beni olume kadr goturuyor bir ara cok kotu oldum midemden oluyordum doktora gittim meger ilac yuzundenmis dokror hala bu ilaci veriyorlarmi kaldirmalari lazim dedi sizede tavsiye etmiyorum.Artik buscopan kullaniyorumm
Gamzeliii cekilis sonuclari aciklandi gordubmu?.Kim cikti sanaaateşekkür ederiimmm, şu an yemektee, birazdan nete geleceeek
hadi yaa. bak bunu bilmiyordum. gerçi ben adet zamanımda ilaç kullanan biri değilim. ama aklımda olsun teşekkür ederimsıcak su torbası falan koy..
telefonuma atıyorum ikisini de. başka var mı yaa son zamanlarda moda olan beğendiğiniz?
nasıl geçti sınav?
idare eder tatlım yaa. ben de dün bel ağrısından duramadım ama bugün iyiyim çok şükür.
Gamzeliii cekilis sonuclari aciklandi gordubmu?.Kim cikti sanaaa
Selam kızlar askerimden ayrıldım yarın sabaha kadar. İyi karşıladı tabikigelmemi bekliyormusmus ama bu kadar erken değilmiş pehh
Değişim istiyorum dedim ama pek değişecek gibi değil uyuz ama hayırlısı yarın görüşcez bakalım. ..
Kuzum majezik pert ediyor beni olume kadr goturuyor bir ara cok kotu oldum midemden oluyordum doktora gittim meger ilac yuzundenmis dokror hala bu ilaci veriyorlarmi kaldirmalari lazim dedi sizede tavsiye etmiyorum.Artik buscopan kullaniyorumm
Selam kızlar askerimden ayrıldım yarın sabaha kadar. İyi karşıladı tabikigelmemi bekliyormusmus ama bu kadar erken değilmiş pehh
Değişim istiyorum dedim ama pek değişecek gibi değil uyuz ama hayırlısı yarın görüşcez bakalım. ..
Kullanma kuzum doktorlar bile tavsiye etmiyor buscopan kullan yerineben hep majezik alırım o dönemlerdee ama
Canım nasıldı sınavınselaamm kızlar sabahtan ehliyet sınavına gittim şimdi işe geldiiimmm nabersiniz bakalım
hıhhhh söyleme bende sana söylemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?