354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selaamm kızlar sabahtan ehliyet sınavına gittim şimdi işe geldiiimmm nabersiniz bakalım

Hosgeldin kuzum nasil gecti sinavin bende gecen sene buzamanlar gecmistim sinavlarimi ama hala ehliyetimi alamadim param olmadigi icin

ohooo benimde ilk gün sancılı oluyor süt iç canım. majezik aldın mı?

Kuzum majezik pert ediyor beni olume kadr goturuyor bir ara cok kotu oldum midemden oluyordum doktora gittim meger ilac yuzundenmis dokror hala bu ilaci veriyorlarmi kaldirmalari lazim dedi sizede tavsiye etmiyorum.Artik buscopan kullaniyorumm

Kuzum majezik pert ediyor beni olume kadr goturuyor bir ara cok kotu oldum midemden oluyordum doktora gittim meger ilac yuzundenmis dokror hala bu ilaci veriyorlarmi kaldirmalari lazim dedi sizede tavsiye etmiyorum.Artik buscopan kullaniyorumm

hadi yaa. bak bunu bilmiyordum. gerçi ben adet zamanımda ilaç kullanan biri değilim. ama aklımda olsun teşekkür ederim sıcak su torbası falan koy..

hadi yaa. bak bunu bilmiyordum. gerçi ben adet zamanımda ilaç kullanan biri değilim. ama aklımda olsun teşekkür ederim sıcak su torbası falan koy..

Ilac ictim o biraz dindirdi simdilik yatiyorum cok sanci olursa oyle yapicam

Selam kızlar askerimden ayrıldım yarın sabaha kadar. İyi karşıladı tabiki gelmemi bekliyormusmus ama bu kadar erken değilmiş pehh
Değişim istiyorum dedim ama pek değişecek gibi değil uyuz ama hayırlısı yarın görüşcez bakalım. ..

hadi bakalllııııım

hakkınızda hayırlısı olsun inşallaaah ciciiimmm

ben hep majezik alırım o dönemlerdee ama

hayırlısı olsun canım hakkında

Kuzum inşaAllah mutlu olacağın şeyler yaşarsın duyarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…