354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Valla yazdıktan sonra farkettim sanada yazacaktım şimdi aynı şeyi soracaktım gelmeyeceğini bile bile

Baştaki 40 günlük boşluk sonda dolduracak işte keşke şubatta gitseydi seninkide

Hayırlısı böyleymiş ben hiç şikayet etmiyorum, burnumun dibinde askerim
Sen başka yönden bakınca ben de baktım
Varsın 40 gün sonra gelsin

Nerde toplasiyinuz kizlarrrr

Ay ben yanlış anlaşıldım ya
Açıklıyorum:
Biz zaten sinreyle görüşecektik aynı şehirde olduğumuz için prenses ben eskişehiride merak ediyorum geleyim dedi tabi dedik sonra monark ankarada yakın olduğu için onuda davet ettik sonra muti konyada olduğu için teklif ettik gebzede çok uzak olmadığı için gamzeliyede söyledim lunacım sebep belirtmişti daha önceden o yüzden ona söylemedim ve senin adının geçmemesinin sebebi trabzonun çok uzak olması kimseyi dışladığımız falan yok yanlış anlamasın kimse lütfen

Hayırlısı böyleymiş ben hiç şikayet etmiyorum, burnumun dibinde askerim
Sen başka yönden bakınca ben de baktım
Varsın 40 gün sonra gelsin

Burnunun dibinde olanlara askerlik mi o ya haftasonları görebildikten sonra (keşke bende görseydim ) uzun dönem olsada olurdu bana

Burnunun dibinde olanlara askerlik mi o ya haftasonları görebildikten sonra (keşke bende görseydim ) uzun dönem olsada olurdu bana

Aslında her gün görüşen bizim için askerlik bundan daha fazlası olamaz, olmasın da
Yine de şükür tabi çarşımız 2 haftada bir olsa da

Ya dimi

8 haziranda Allahtan bir şey çıkmazsa
Prenses monark sinre ben görüşmeyi düşünüyoruz sen gelebilirmisin
Ve muti sen gelebilirmisin ?

hımmm, belkii gelebilirimmm :26: daha önce hiç eskişehire gitmedim beeeen, hep de gezmek istediğim bi şehirdir kendisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…