354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aslında her gün görüşen bizim için askerlik bundan daha fazlası olamaz, olmasın da
Yine de şükür tabi çarşımız 2 haftada bir olsa da

Her gün görüşen biz için askerlik bundan daha ızdıraplı olamaz..
Şükredebileceğim tek şey telefonunun olması
Bırak iki haftayı 4 ay çarşı izni yok bize
Şans kader nasip kısmet burda devreye giriyor
Ya da
Şanssızlık kadersizlik nasipsizlik kısmetsizlik

Ay ben yanlış anlaşıldım ya
Açıklıyorum:
Biz zaten sinreyle görüşecektik aynı şehirde olduğumuz için prenses ben eskişehiride merak ediyorum geleyim dedi tabi dedik sonra monark ankarada yakın olduğu için onuda davet ettik sonra muti konyada olduğu için teklif ettik gebzede çok uzak olmadığı için gamzeliyede söyledim lunacım sebep belirtmişti daha önceden o yüzden ona söylemedim ismi geçmeyenlerin geçmeme sebebi şehirler arası uzaklıktır kimseyi dışladığımız falan yok yanlış anlamasın kimse lütfen gelmek isteyen buyursun gelsin tabi ki

Son düzenleme:

Evet şükürler olsun ki askerim hemen 2 saatlik mesafemde ve her çarşı izninde yanına gideceğim
Hatta aksilik çıkmazsa cumartesi yanındayım askerimin
Allah sizlere de sabır versin inşallah.

Evet şükürler olsun ki askerim hemen 2 saatlik mesafemde ve her çarşı izninde yanına gideceğim
Hatta aksilik çıkmazsa cumartesi yanındayım askerimin
Allah sizlere de sabır versin inşallah.

amiiiiiin

ben de 18 mayısta gideceğim çarşı iznine, bir de 21 haziranda doğumgününe gidebilirsem, değmeyin keyfimeee

yekta salla ben muhibbi ile sana ziganada mangal ısmarlayacam

O zaman bunu kutlayalııım
:118:
Aslan gamzelim

Ben gitmiyorum benimki benim ayaklarima geliyo heheheee

öle oldu cidden üzüldüm ben

yekta salla ben muhibbi ile sana ziganada mangal ısmarlayacam
Vaaayy ne zaman geliyosun lunaaamm mangal keyfi yapalim valla super olurr

Anladim iyo bulusun bakalim

hayırdır biseymi var
Elmuhibbi sende gorunmuyon pek nerelerdesin gittinmi istanbula sende eklesene beni facedenn

Ahahaha daha iyiymiş
Aynı şehirde miydiniz canım?
Evci falan mı çıkıyor yoksa?
Yok kuzumm benimki artik rutbe atladi astekti artik tegmen oldu diyarbakirdan trabzona gelcek yuzbasisiyla arasi iyi 19 mayis tatilya cumadan gelcek pazartesi doncek

Son düzenleme:
Vaaayy ne zaman geliyosun lunaaamm mangal keyfi yapalim valla super olurr

Anladim iyo bulusun bakalim

Elmuhibbi sende gorunmuyon pek nerelerdesin gittinmi istanbula sende eklesene beni facedenn

Canım gidemedim henüz. .. ben face kullanmıyorum ki amaaa

salla salla görmemişde çatlasın salla salla kudursunda patlasın salla salla hayde katılın bana :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…