354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın herkese

Günaydın yarenleeeerrrrr

günaydııınn herkeseeee eşim biran önce arasında alayım artık şu biletimi yaaaaa

Gunaaaaaaydin hatuuunlar :)

güüüüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnn :126:

iyi çalışmalar baaaaaaayaaaaaanlar :126:

takibe aldım da sen bunları kimden nerden öğrendin? ben de öğrenmek istesem? ( bi cupcake yaptım nişanlıma rezil olmuştu

Ben kendim öğrendim
Daha doğrusu mutfağa girdim ve yaptım aslında
Hiç de rezil olmamışsındır eminim çok güzel olmuşlardır

Ooff kafayı yicem ben en sonunda
Facebook a geldi şok oldum neymiş izin almış çarşıya çıkmış daha pazar günü çıktın dedim neymiş psikolojisi kafası bozukmuş ne oldu bir şey mi oldu diyorum yok diyor inanamadım izinden kullanmış bir gün önce yada sonra ne olmuş diyo şaka gibi
Çok canım sıkkın

İzinden mı kullanmış yok öyle bir dünya canım çarşı izni almıştır oda askerlikten düşer

canım öyle alamazki kafam bozuk ben bi dışarı çıkayım öle bi izin yok canım.

İzinden mı kullanmış yok öyle bir dünya canım çarşı izni almıştır oda askerlikten düşer

canım öyle alamazki kafam bozuk ben bi dışarı çıkayım öle bi izin yok canım.

Aaa öyle mi:26:
Çarşı izni pazar günüydü bi daha kendi istediği için mi aldı yani hafta sonu mu çıkamıyor:44:

Off yine beni deli etti kis kis gülmesi bundan di o zaman

Aaa öyle mi:26:
Çarşı izni pazar günüydü bi daha kendi istediği için mi aldı yani hafta sonu mu çıkamıyor:44:

Off yine beni deli etti kis kis gülmesi bundan di o zaman

canım ya öyle şey olurmu bi iş için çıkarmışlardır onu oda bi boşluk bulmuştur yoksa çıkamaz öyleee

canım ya öyle şey olurmu bi iş için çıkarmışlardır onu oda bi boşluk bulmuştur yoksa çıkamaz öyleee

Bende böyle düşündüm ama öyle dedi ısrar ettim çarşıya da çıkmak suç oldu dedi ama niye çıktı oyff arasa sorcam hesabını

Sen, siz nasılsınız ne yapıyorsun uz. ?

allah zihin açıklığı versin diğerleri nerde o zman
Sagolasiinn :)
Sonunda düzce yahu
Ooo gozun aydiinnn bebegim

Allah allah kandirmis olabilir seni sinirlendirmek istemistir oyle izin olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…