Ooff kafayı yicem ben en sonunda
Facebook a geldi şok oldum neymiş izin almış çarşıya çıkmış daha pazar günü çıktın dedim neymiş psikolojisi kafası bozukmuş ne oldu bir şey mi oldu diyorum yok diyor inanamadım izinden kullanmış bir gün önce yada sonra ne olmuş diyo şaka gibi
Çok canım sıkkın
luna bu tepkin şakamı ciddi mi anlayamıyorum bazen ciddi ciddi bozuluyormusun yoksa şaka yı sürdürüyormusun
Sagolasiinn :)
Ooo gozun aydiinnn bebegim
Allah allah kandirmis olabilir seni sinirlendirmek istemistir oyle izin olmazki
Aaa öyle mi:26:
Çarşı izni pazar günüydü bi daha kendi istediği için mi aldı yani hafta sonu mu çıkamıyor:44:
Off yine beni deli etti kis kis gülmesi bundan di o zaman
inşallah Allah nasip ederse canım eşimden net onay bekliyorumm
Basbaya kandırmak bu salak sinir ediyor beni böyle hırsıni alıyor benden güya neyseSagolasiinn :)
Ooo gozun aydiinnn bebegim
Allah allah kandirmis olabilir seni sinirlendirmek istemistir oyle izin olmazki
Daha cvp gelmedi mi seninle birlikte bizde bekliyoruznapalım iş iş iş eşimden haber bekliyorum mehtap saymak için
beybiler ben de burdayımmmm
albenden de o kadarKızlar nabersinizz ben çok yoruldum yahuu
Hemde büyük iletişim sorunu çünkü benimle paylaşmiyo canım en son p.tesi aradı zaten biz sizin gibi konuşmuyoruz telde kullanmıyo ki.. normal olan demesi zaten ama benimki anormal olduğu için böyle bizim 3.sene doldu ama ayrı şehirdePrenses erkek arkadaşınla iletişim sorununuz var sanırım ne bileyim almadan önce sana cnm ben çok daraldım izin almayı düşünüyorum vb şeyler söylemiyor siz ne kadardır berabersiniz kuzum?
Naber atarlimmmmbu seferkini bende anlamadımgeldiler birden takma kafana boşver
Anladım işi vardı demekki arkadaşıyla çıkmış amaaan neyse düşmem artık üstüneSağol canımmmm :)
Canım öyle bir şey değil banka gibi kargo gibi hafta sonu kapalı olan kurumlara gitmek için hafta içi çarşı izni alabiliyorsun öyle ben bugun cıkayım hafta sonu cıkmam diye bir şey yapamaz. Benim askerimde bugun bankaya gitmek için izin aldı çıktı.
İnşallah canım çok sevindim senin için :)
Basbaya kandırmak bu salak sinir ediyor beni böyle hırsıni alıyor benden güya neyse
Daha cvp gelmedi mi seninle birlikte bizde bekliyoruz
Hep burda kal beybimmmm
albenden de o kadar
Hemde büyük iletişim sorunu çünkü benimle paylaşmiyo canım en son p.tesi aradı zaten biz sizin gibi konuşmuyoruz telde kullanmıyo ki.. normal olan demesi zaten ama benimki anormal olduğu için böyle bizim 3.sene doldu ama ayrı şehirde
Naber atarlimmmm
Anladım işi vardı demekki arkadaşıyla çıkmış amaaan neyse düşmem artık üstüne
Naber atarlimmmm
Anladım işi vardı demekki arkadaşıyla çıkmış amaaan neyse düşmem artık üstüne
Hemde çok zor aman kimse benim gibi yaşamasın zaten türünün son örneği benimki o ayrı dakuzum bizde ayrı şehirlerde geçirdik ama bu şekilde olmadı yanı zor durumun
Koyverdim gittiEn iyisi canım düşme üstüne artık kendi haline bırak
Acı çekiyor ama gülüyoruz wuuuacı çekiyorum prensesim :))) sen nasılsın
Hemde çok zor aman kimse benim gibi yaşamasın zaten türünün son örneği benimki o ayrı da
Koyverdim gitti
Acı çekiyor ama gülüyoruz wuuu
Bende acı çekiyorum kalpten
evet hayayt gülünce güzelyavrum olurunua bıraksana sürekli o bunu yaptı diye düşünüp kafanı patlatma bak o zaman daha iyi olacak
sonumuz güzel olur inşallah :))Hahahahyyy gülüyorum ki ben
Haklısın ayol idolum sensin gari
Ay hadi inşallah inşallah
sürekli dil çıkarıp durma dalasım geliyor hee
Bizde ayrı şehirde 3.5 sene geçirdik ama hiç böyle olmadı tebrikler yani sende 3 sene iyi dayanmışsın askerden önce de böyleyseBasbaya kandırmak bu salak sinir ediyor beni böyle hırsıni alıyor benden güya neyse
Daha cvp gelmedi mi seninle birlikte bizde bekliyoruz
Hep burda kal beybimmmm
albenden de o kadar
Hemde büyük iletişim sorunu çünkü benimle paylaşmiyo canım en son p.tesi aradı zaten biz sizin gibi konuşmuyoruz telde kullanmıyo ki.. normal olan demesi zaten ama benimki anormal olduğu için böyle bizim 3.sene doldu ama ayrı şehirde
Merhabaaselam yarencikleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?