354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar nabersinizz ben çok yoruldum yahuu

Prenses erkek arkadaşınla iletişim sorununuz var sanırım ne bileyim almadan önce sana cnm ben çok daraldım izin almayı düşünüyorum vb şeyler söylemiyor siz ne kadardır berabersiniz kuzum?

Sagolasiinn :)

Ooo gozun aydiinnn bebegim

Allah allah kandirmis olabilir seni sinirlendirmek istemistir oyle izin olmazki

Sağol canımmmm :)
Aaa öyle mi:26:
Çarşı izni pazar günüydü bi daha kendi istediği için mi aldı yani hafta sonu mu çıkamıyor:44:

Off yine beni deli etti kis kis gülmesi bundan di o zaman

Canım öyle bir şey değil banka gibi kargo gibi hafta sonu kapalı olan kurumlara gitmek için hafta içi çarşı izni alabiliyorsun öyle ben bugun cıkayım hafta sonu cıkmam diye bir şey yapamaz. Benim askerimde bugun bankaya gitmek için izin aldı çıktı.
inşallah Allah nasip ederse canım eşimden net onay bekliyorumm

İnşallah canım çok sevindim senin için :)

Sagolasiinn :)

Ooo gozun aydiinnn bebegim

Allah allah kandirmis olabilir seni sinirlendirmek istemistir oyle izin olmazki
Basbaya kandırmak bu salak sinir ediyor beni böyle hırsıni alıyor benden güya neyse

napalım iş iş iş eşimden haber bekliyorum mehtap saymak için
Daha cvp gelmedi mi seninle birlikte bizde bekliyoruz
beybiler ben de burdayımmmm

Hep burda kal beybimmmm

Kızlar nabersinizz ben çok yoruldum yahuu
albenden de o kadar

Prenses erkek arkadaşınla iletişim sorununuz var sanırım ne bileyim almadan önce sana cnm ben çok daraldım izin almayı düşünüyorum vb şeyler söylemiyor siz ne kadardır berabersiniz kuzum?
Hemde büyük iletişim sorunu çünkü benimle paylaşmiyo canım en son p.tesi aradı zaten biz sizin gibi konuşmuyoruz telde kullanmıyo ki.. normal olan demesi zaten ama benimki anormal olduğu için böyle bizim 3.sene doldu ama ayrı şehirde

bu seferkini bende anlamadım geldiler birden takma kafana boşver
Naber atarlimmmm
Anladım işi vardı demekki arkadaşıyla çıkmış amaaan neyse düşmem artık üstüne

kuzum bizde ayrı şehirlerde geçirdik ama bu şekilde olmadı yanı zor durumun

Hemde çok zor aman kimse benim gibi yaşamasın zaten türünün son örneği benimki o ayrı da

Koyverdim gitti

Acı çekiyor ama gülüyoruz wuuu
Bende acı çekiyorum kalpten

evet hayayt gülünce güzel yavrum olurunua bıraksana sürekli o bunu yaptı diye düşünüp kafanı patlatma bak o zaman daha iyi olacak

Bizde ayrı şehirde 3.5 sene geçirdik ama hiç böyle olmadı tebrikler yani sende 3 sene iyi dayanmışsın askerden önce de böyleyse
selam yarencikleeer
Merhabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…