354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın hatunlar

Günaydın güzel yarenleeerrr

Lunaaaammmmmm kim ağlattı seni böyle noldu kuzummmmm sanaaa

Seninde fazlan varmis malesef :)

Ama nedenn yaa

Gunaydiiiinnnnn

Gunaaaydiiinnn

kızlar gnaydınnn canım çok sıkkın kafam çok karışık

günaydııın kızlaaaaaaaar

lunaaaaaaaaaa noldu yaa bide ben sayfaları bitirip diğer sayfaya geçince neden aradakiler görünmüyo ya bazı yazılanlar çıkmıyo mesela lunanın yazdığını alıntılardan gördüm

sinreeeeeeeeeeemmm noldu

günaydın erescim

günaydın tatlım hayırdır?:26:

Noldu kuzum niyeki ?

Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz

yaa kızlar dün yine patron geldi tutturdu sana bi tutanak verdim ya geçen nerde :/ bi işe ait tutanak mış diyorumki bana vermediniz öyle bişey verdim diyor. Açmış kamerayı bakıyo bak verdim dediğim başka bi dilekçe götürdüm onu o verdiğiniz bu bakın dedim. bağırıyo bu ben arnavutluktan getirdim kaybetmedim siz küçücük yerde kaybettiniz bilmem ne delirdim ya sinirden. sonrada az önce mail atmış tutanakları buldum arabanın bagajındaymış sineme verdiğim farklı bir evrakmış kusura bakmayın. çok yıprattı burası beni biryanım 23 ünde işten çıkarak git kal 1 ay erzurumda görümcende diyor biryanım az daha dayan o son ayki maaş çok önemli diyor ( hani hep kıyaya atmaya çalışıyorumya eşim gelince hemen işe gitmesin hatta ufak birde tatil planımız var) yani çektin çektin 4 hafta daya sabret sonu güzel olsun diyoooruummm ama gerçekten bu süreçte bu işyeri beni mahvetti öle yani kafam karışık canım sıkkın

Esinle guzel vakit gecirmek icin az daha dayan bence bu kadar dayanmissin. Para hersey degil ama parasizfa bisi olmuyor

oyyy kuzumm sabret azıcık daha. ben de birçok problem yaşıyorum ama sabretmeye karar verdim bizimki gelene kadar. görmezden falan gel takmamaya çalış. seni o kadar iyi anlıyorum ki çok az kaldı sabır sabır sabır..............

Esinle guzel vakit gecirmek icin az daha dayan bence bu kadar dayanmissin. Para hersey degil ama parasizfa bisi olmuyor

ya gidip görücem nasılsa nasipse inşallah. bencede dayanmalıyım sanırım ama askerlik yormadı beni bu süreçte bu işyeri yordu allahım sen hayırlısıyla bitmesini nasip et yaa
bu arada size ne dicem eşimin yanına gideceğim tarih benim yumurtlama dönemime geliyorr napsamki

Herseyi ahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…