yaa kızlar dün yine patron geldi tutturdu sana bi tutanak verdim ya geçen nerde :/ bi işe ait tutanak mış diyorumki bana vermediniz öyle bişey verdim diyor. Açmış kamerayı bakıyo bak verdim dediğim başka bi dilekçe götürdüm onu o verdiğiniz bu bakın dedim. bağırıyo bu ben arnavutluktan getirdim kaybetmedim siz küçücük yerde kaybettiniz bilmem ne delirdim ya sinirden. sonrada az önce mail atmış tutanakları buldum arabanın bagajındaymış sineme verdiğim farklı bir evrakmış kusura bakmayın. çok yıprattı burası beni biryanım 23 ünde işten çıkarak git kal 1 ay erzurumda görümcende diyor biryanım az daha dayan o son ayki maaş çok önemli diyor ( hani hep kıyaya atmaya çalışıyorumya eşim gelince hemen işe gitmesin hatta ufak birde tatil planımız var) yani çektin çektin 4 hafta daya sabret sonu güzel olsun diyoooruummm ama gerçekten bu süreçte bu işyeri beni mahvetti öle yani kafam karışık canım sıkkın
ya gidip görücem nasılsa nasipse inşallah. bencede dayanmalıyım sanırım ama askerlik yormadı beni bu süreçte bu işyeri yordu allahım sen hayırlısıyla bitmesini nasip et yaa
bu arada size ne dicem eşimin yanına gideceğim tarih benim yumurtlama dönemime geliyorrnapsamki
yaa kızlar dün yine patron geldi tutturdu sana bi tutanak verdim ya geçen nerde :/ bi işe ait tutanak mış diyorumki bana vermediniz öyle bişey verdim diyor. Açmış kamerayı bakıyo bak verdim dediğim başka bi dilekçe götürdüm onu o verdiğiniz bu bakın dedim. bağırıyo bu ben arnavutluktan getirdim kaybetmedim siz küçücük yerde kaybettiniz bilmem ne delirdim ya sinirden. sonrada az önce mail atmış tutanakları buldum arabanın bagajındaymış sineme verdiğim farklı bir evrakmış kusura bakmayın. çok yıprattı burası beni biryanım 23 ünde işten çıkarak git kal 1 ay erzurumda görümcende diyor biryanım az daha dayan o son ayki maaş çok önemli diyor ( hani hep kıyaya atmaya çalışıyorumya eşim gelince hemen işe gitmesin hatta ufak birde tatil planımız var) yani çektin çektin 4 hafta daya sabret sonu güzel olsun diyoooruummm ama gerçekten bu süreçte bu işyeri beni mahvetti öle yani kafam karışık canım sıkkın
Merhaba kizlar bende asker yareniyim araniza yeni katildim safak 72
günaydın hatunlar
kızlar gnaydınnn canım çok sıkkın kafam çok karışık
Günaydın güzel yarenleeerrr
Lunaaaammmmmm kim ağlattı seni böyle noldu kuzummmmm sanaaa
Herseyiahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha
sık dişini canım eşin gelince de tekmeyi vur pis adama
wuuuuuuuuuuugereken neyse yapılsın leydimmmmmmm hadi hayırlısı
Gunaydın. Eşine gidecekmissin gerisini takmamaya çalış canım ya
Ya degistirmek istiyordum baya bakindim bakindim bunda karar kildim bulgarca guzel kadin demekmis ben bu yuzden yapmadim baska biyerdede guclu kadin diye geciyordu soyleyisi ve anlami hosuma gitti yaptimesmila ne lanherşeyimiiiiiiiiiiiiii
ha ha ha gereken neyse yapılsın bekarların olduğu topiğe böle yazarsan böle cevaplar alırsın
Günaydın hemşerim
ha ha ha gereken neyse yapılsın bekarların olduğu topiğe böle yazarsan böle cevaplar alırsın
Ya degistirmek istiyordum baya bakindim bakindim bunda karar kildim bulgarca guzel kadin demekmis ben bu yuzden yapmadim baska biyerdede guclu kadin diye geciyordu soyleyisi ve anlami hosuma gitti yaptim
Herseyi tabi ahahahahaha
Ee sen yapmayacanda biz mi yapacaz tobeee tobee
Tek gider cift donersin insallah ahahahaha
Günaydın cnm nasılsın gittinmi istanbulaaa
hahahhaahah yani yaniiiiiiiiiiii
pardon baaayan tanışıyomuyuk ki
Ah ah gidemedim hastalar var onlardan dolayi
mrb canımnasıl gidiyo ? senide bi göreydik böyle çok gizemli oluyo hemen hemen herkesi görünce dexter ve seni görmedik sanırım çağla var bide görünmeyen galiba :44:
. İyi gidiyor herşey yolunda cok şükür. . Benim burcumun özelliği gizemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?