354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yeak yeaaa ben görmedimmmmmmmmmmm

Git eskilere bak madem
Safak kirikkalee (71) atarsa karaman (70)
Ooof bir haftaya kadar tam cikis tarihi hesaplanacakmis cok heyecanli yaaaaa
Bizim hesabimiza gore pazar gunu 69lar :) 12 gun sonra isee 1 ay yazacak saka gibiiii yaaa cok heyecanli

indirdim programııı, ne güzelmiş o öyleee

günaydııınnn herkeseeeee askerim sabahın köründe aradı iyi geldi sesini erkenden duymak bana habire sipariş veriyo komutana şunu al arkadaşıma bunu al

Ahh canım ya senin yaşadığın en zoru kıyamam ya :26: Gitme o zaman artık yanına :26:

sağol canım benim, gitmem de gitmemem de ona bağlı artık...

öyle davranmaya çalşıyorum ama beceremiyorum ben çok duygusal , hasassım bide dayanamıyorum onunla kötü olmaya...
Ah bebegim anliyorum seni :)

Agla agla rahatla biraz

canım beniiiiiiiiiiimmm... rahatladım, geldim :)

veeeee

sonundaaaa

DÜZCE :72
:

hayırlı olsun bea

Bakiyom bakiyom alintilama yok napiiiiiimmmmmmm

eeeeeeee sen yazmazsan nası alıntılıyciiiiiiiiiz baaaaaayan bide takan olmadı diyon aşk olsun o kadar tanıyamadık seni

günaydııınnn herkeseeeee askerim sabahın köründe aradı iyi geldi sesini erkenden duymak bana habire sipariş veriyo komutana şunu al arkadaşıma bunu al

günaydın canımmmmmmmmm, duygularını çok iyi anlıyorum o heyecan çok güzel ama seninki daha başka sürpriz değil çünkü

eveettt sen gene ağladınmı bu günlerin için kendini bukadar yıprattığın için pişman olucaksın birgün

Kızlaar yaa ben çok özlüyorum askerimiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…