hoşgeldiiinnn iyi napak kayınvelidem geldi oturuyoruzz sen napıyosun
Hosbuldum guzelim.Napim bende uzandim oyle bi kk ya bakim dedimm
Gündüz leri derslerle ugrasiyorum..aksam askerimle vakit geçiriyorum öyle bişeyler iste..senAynen kuzum bende uzaniyorum neler yapiyosun bakiyimm?
Kayin validecinle sohbet ediverin kizz:)) askerinim koskusunu ondan aliverraynen tv dede bişey yok başım ağrıyo kitap okumak istiyorum ama ayıp olcak kayınvalideme diye okuyamıyorum
Bende gunduz calisiyorum aksamda iste dinleniyorum oyalaniyorum biseylerle vakit gecsin dieeGündüz leri derslerle ugrasiyorum..aksam askerimle vakit geçiriyorum öyle bişeyler iste..sen
Kayin validecinle sohbet ediverin kizz:)) askerinim koskusunu ondan aliverr
Bende gunduz calisiyorum aksamda iste dinleniyorum oyalaniyorum biseylerle vakit gecsin diee
Hep aynıyız. Ondan birbirimizi anlıyoruz
Napalimm kuzumm mecburr.3 hafta sora burdamisin.Yani bu hafta sonu degil bidahaki hafta sonu degil soraki hafta sonu cumartesi gunu musaitsen bulusalim
Tamm kuzumm.Bende bu hafta sinavlarda gorevliyim haftayada benim askerim geliyo sonraki hafta bosum oyuzdenHiç bilemiyorum ki canım ya askerim ordan çağırıyor. Burda durumlar karışık ama burdaysam görüşelim inşallah
Tamm kuzumm.Bende bu hafta sinavlarda gorevliyim haftayada benim askerim geliyo sonraki hafta bosum oyuzden
Anladım canım.. benim askerim gelemiyor ben gideceğim inş
Bızdede tam tersi kuzummm
Gamzeli bakma öyle alttan alttan sohbete geeekl :))
Kalbim pir pir ya aşırı duygusala bağladım sabah rüyadan onunla uyandımcçok özledim ben ya ooff gittikçe bağlanıyorum ben ona soğumam gerekirken kafayı siyiriciiiiiiiiiiiiiimmm
Niye soğuman gereek :26:
Öyle işteaz çok biliyorsunuz sizde konuyu
kıyamam sana yaa:26:
Aynen bende normalde gündüz pek olmuyordum bugun ben oldum kimse yoktu gündüz :)ben kaç gündür geliyom kimse yok bugün yoğundum gelemedim herkescikler gelmiş
Yok canım kapattırmış hesabını ama nedenini bizde bilmiyoruz :26:Kızlar lunadan haberiniz varmii.Ne oldu bu bu kiza dun uzgundu ben tam anlayamadim.Bugunde hic gormedim onu ne uzuldu bu kiz?
Kıyan kıyıyo be canım
Ben gidip biraz ağlayarak teselli bulayim iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?