354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

aynen tv dede bişey yok başım ağrıyo kitap okumak istiyorum ama ayıp olcak kayınvalideme diye okuyamıyorum
Kayin validecinle sohbet ediverin kizz:)) askerinim koskusunu ondan aliverr

Gündüz leri derslerle ugrasiyorum..aksam askerimle vakit geçiriyorum öyle bişeyler iste..sen
Bende gunduz calisiyorum aksamda iste dinleniyorum oyalaniyorum biseylerle vakit gecsin diee

Napalimm kuzumm mecburr.3 hafta sora burdamisin.Yani bu hafta sonu degil bidahaki hafta sonu degil soraki hafta sonu cumartesi gunu musaitsen bulusalim

Hiç bilemiyorum ki canım ya askerim ordan çağırıyor. Burda durumlar karışık ama burdaysam görüşelim inşallah

Hiç bilemiyorum ki canım ya askerim ordan çağırıyor. Burda durumlar karışık ama burdaysam görüşelim inşallah
Tamm kuzumm.Bende bu hafta sinavlarda gorevliyim haftayada benim askerim geliyo sonraki hafta bosum oyuzden

Gamzeli bakma öyle alttan alttan sohbete geeekl :))

Kalbim pir pir ya aşırı duygusala bağladım sabah rüyadan onunla uyandımcçok özledim ben ya ooff gittikçe bağlanıyorum ben ona soğumam gerekirken kafayı siyiriciiiiiiiiiiiiiimmm

o değilde yok yaa bu erkek milletine aynı kendi kapasitelerinde yaklasıcaksın kimse için tek göz yaşı akıtmaya bile değmez asla... Benim için öncelik Can yani oydu ama artık kendi canım yenı felsefem buuu

ben kaç gündür geliyom kimse yok bugün yoğundum gelemedim herkescikler gelmiş
Aynen bende normalde gündüz pek olmuyordum bugun ben oldum kimse yoktu gündüz :)

Kızlar lunadan haberiniz varmii.Ne oldu bu bu kiza dun uzgundu ben tam anlayamadim.Bugunde hic gormedim onu ne uzuldu bu kiz?
Yok canım kapattırmış hesabını ama nedenini bizde bilmiyoruz :26:

Kıyan kıyıyo be canım
Ben gidip biraz ağlayarak teselli bulayim iyi geceler herkese

Ahh canım ya senin yaşadığın en zoru kıyamam ya :26: Gitme o zaman artık yanına :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…