354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

esmilaa, ara sen bence deeee :102::102:

ben de aramıyciiiim ama, ne güzeeel

Sen neden aramıyorsun

biz konuşmuyoruz kii

sadece 1 kez tanıştık o kadar muhabbetimiz, başka yok

ben de öle yapıcaaam

ayyy ben asker zamanı bile aramadımmm

çünkü numarası yok

Amaaan napalım zamanla kaynaşılır

nedir bu kaynana fobisi kızlar yaaaaaa bizde birer kaynana adayıyız unutmayın

''İyiyim ben merak etmesin kimse. Ama gelmeyeceğim bir daha buraya kadarmış. Hepinize Allah yardım etsin çok çok mutlu olun inşallah. Beni soranlara haber verirsen sevinirim canım. Hoşçakal(ın).Emoji '' demiş

''İyiyim ben merak etmesin kimse. Ama gelmeyeceğim bir daha buraya kadarmış. Hepinize Allah yardım etsin çok çok mutlu olun inşallah. Beni soranlara haber verirsen sevinirim canım. Hoşçakal(ın).Emoji '' demiş
Keske bide sebep belirtseymis.....
ondan dedim işte tanıştığını bildiğim için daha geçen çay içmiyormuydunuz hamam yolunda

Hamam yolunda degildik hihihi

nedir bu kaynana fobisi kızlar yaaaaaa bizde birer kaynana adayıyız unutmayın

Yok be canım ne fobisi ama çok muhabbetimiz yok tanıştık bir kerede telefonda konuştuk ben aramaya çekiniyorum konuşacak konu olmuyor derin bi sessizlik nasılsın iyiym sen bende iyiyim ordan öteye gidemiyorum Bundan ötürü yakınlaşamadık artık nişan söz isteme kısımlarında kaynaşırız konuşacak bir şeyler buluruz diye ümit ediyorum

Hanimlar benim esimde bugun askere gitti istanbul maltepe kucukyali da askerlik yapan yakini olan var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar benim esimde bugun askere gitti istanbul maltepe kucukyali da askerlik yapan yakini olan var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ımmm benim bi arkadaşımın eşi, maltepede ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…