seninki maltepede heralde değil mi? sen nerdesin pekii, yakın mısınn
Yok benimkisi acemi birlik suan isparta egirdirde dagci komando ben almanyada yasiyorum maalesef...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bizimkiler maltepede olsa ne güzel olurduHer hafta sonu hafta içi hep giderdik
benimki tekirdağda kalsaydı her çarşısında giderdim ki ben geneeee
Bak ne dicem sana simdi aklima geldi benim bi arkadasim uzun donem mardinde komanda bugun facebook messengerdan baya yazistik gayet telefon kullanabiliyordu :)Yok benimkisi acemi birlik suan isparta egirdirde dagci komando ben almanyada yasiyorum maalesef...
Senin durum farklı tabi bizde öyle olmuyor annem arıza benim yalanda söylemiyorum kalıyorum öyle :/
Yok benimkisi acemi birlik suan isparta egirdirde dagci komando ben almanyada yasiyorum maalesef...
Bak ne dicem sana simdi aklima geldi benim bi arkadasim uzun donem mardinde komanda bugun facebook messengerdan baya yazistik gayet telefon kullanabiliyordu :)
Ben orada okudummm coook guzel biryerr:)askeri egitimi biraz zorludur ama oralar coook guzell..Allah kavustursun canimm
Bak ne dicem sana simdi aklima geldi benim bi arkadasim uzun donem mardinde komanda bugun facebook messengerdan baya yazistik gayet telefon kullanabiliyordu :)
17 mayısta ne vaaaar
Evet canim haklisinn komando olunca egitimm hayliyle zorlu oluyordur..Alllahim ins hayirlisi ile gelmeyi de nasip etsin..ben orda ogrenciyken askerler hafta sonu marketlere ayak kremi almaya gelirlerdi ama oyle boyle degill demekki ilk gunden bile su topluyormus ayaklarii egitimden Allah sabir versin..sayili gun gecicek ins:))Evet canim güzel biyer ama egitimi cok zormus ilk günden hemen ayaklari su toplamis.. Amin sagolasin canim benim :)
Doğum günüm 15mayıs binbaşı izin vermemiş o güne 17mayısa izin verdi askerim izne geliyor 3 günlük :)
Evet biliyorum bizde konustuk ama daha yeni teslim oldu ve uzun donem... Uzun donemlerin ustaligi sonradan belli oluyor kim neye guvenip sirnak cikacak demis anlam veremedim :)esmilaacımm, bu yarenimiz dedi ki galibaa usta birliği şırnak çıkacakmışşş :26::26:
Ay insallah benimkide sonra usta birliginde benimle yine öyle telefonda bol bol Yazisabilir. Alismisim sabahtan aksama kadar onunla konusmaya Simdi baya bi bosluk hissediyorum yani :)
Doğum günüm 15mayıs binbaşı izin vermemiş o güne 17mayısa izin verdi askerim izne geliyor 3 günlük :)
Ayyyuu ne guzel yaaa :))seninnicin safak 7 ozaman simdilik)
Ayyyuu ne guzel yaaa :))seninnicin safak 7 ozaman simdilik)
Evet canim haklisinn komando olunca egitimm hayliyle zorlu oluyordur..Alllahim ins hayirlisi ile gelmeyi de nasip etsin..ben orda ogrenciyken askerler hafta sonu marketlere ayak kremi almaya gelirlerdi ama oyle boyle degill demekki ilk gunden bile su topluyormus ayaklarii egitimden Allah sabir versin..sayili gun gecicek ins:))
Ne izin kullandinizzzz beee
Gozun aydiiinnn
ben de 17 sinde gidicem burdan, akşam orda kalıcam, 18i pazar sabahı tüm gün beraberizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?