354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yok benimkisi acemi birlik suan isparta egirdirde dagci komando ben almanyada yasiyorum maalesef...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ayy karıştırdımm :26: adı tuce olan bi arkadaş daha yazmıştı da, maltepe diye, o sandım bi an :26:

oyyyyy, kıyamam ben size ama yaaaa

Yok benimkisi acemi birlik suan isparta egirdirde dagci komando ben almanyada yasiyorum maalesef...

Bak ne dicem sana simdi aklima geldi benim bi arkadasim uzun donem mardinde komanda bugun facebook messengerdan baya yazistik gayet telefon kullanabiliyordu :)

Bak ne dicem sana simdi aklima geldi benim bi arkadasim uzun donem mardinde komanda bugun facebook messengerdan baya yazistik gayet telefon kullanabiliyordu :)

esmilaacımm, bu yarenimiz dedi ki galibaa usta birliği şırnak çıkacakmışşş :26::26:

Ben orada okudummm coook guzel biryerr:)askeri egitimi biraz zorludur ama oralar coook guzell..Allah kavustursun canimm

Evet canim güzel biyer ama egitimi cok zormus ilk günden hemen ayaklari su toplamis.. Amin sagolasin canim benim :)

Ay insallah benimkide sonra usta birliginde benimle yine öyle telefonda bol bol Yazisabilir. Alismisim sabahtan aksama kadar onunla konusmaya Simdi baya bi bosluk hissediyorum yani :)

Evet canim güzel biyer ama egitimi cok zormus ilk günden hemen ayaklari su toplamis.. Amin sagolasin canim benim :)

Evet canim haklisinn komando olunca egitimm hayliyle zorlu oluyordur..Alllahim ins hayirlisi ile gelmeyi de nasip etsin..ben orda ogrenciyken askerler hafta sonu marketlere ayak kremi almaya gelirlerdi ama oyle boyle degill demekki ilk gunden bile su topluyormus ayaklarii egitimden Allah sabir versin..sayili gun gecicek ins:))

esmilaacımm, bu yarenimiz dedi ki galibaa usta birliği şırnak çıkacakmışşş :26::26:
Evet biliyorum bizde konustuk ama daha yeni teslim oldu ve uzun donem... Uzun donemlerin ustaligi sonradan belli oluyor kim neye guvenip sirnak cikacak demis anlam veremedim :)
Benimkinin olduhu yerde komandolarda var hakikaten sirnak cikarsa iyice sorarim bakalim..
Ay insallah benimkide sonra usta birliginde benimle yine öyle telefonda bol bol Yazisabilir. Alismisim sabahtan aksama kadar onunla konusmaya Simdi baya bi bosluk hissediyorum yani :)

Eeh bizde gectik bu yollardan ama alisiyorsun mecbur ustalikta daha rahat edersiniz :)

Ahhh kiyamam ya allahim bütün askerlerimizin yardimcisi olsun vallaha :) amin canim benim amin insallah cabuk gecer :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…