354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yani 21gun.sonra iyi bari 1ay bile degil acaba acemilikte bi haftasonu gitsem yanina askeriyeye ziyaretci olarak gorebilirmiyimki esimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani 21gun.sonra iyi bari 1ay bile degil acaba acemilikte bi haftasonu gitsem yanina askeriyeye ziyaretci olarak gorebilirmiyimki esimi

uzun dönemlerin daha farklı olabilir ama yemin törenleri, o konuda bilgim yokk :26:

evet, acemilikteyken haftasonu ziyarete gidebilirsinn

ben gitmiştim bir kere

uzun dönemlerin daha farklı olabilir ama yemin törenleri, o konuda bilgim yokk :26:

evet, acemilikteyken haftasonu ziyarete gidebilirsinn

ben gitmiştim bir kere

Yok.bnmkide kisa donemm yaa gittn mi sen nasil karsilandin ne yapmak gerekiyor

Mutlu pazarlaaaarr
Anne adaylari gunumuz kutlu olsun :)

sizin de kutlu olsun efeenimm

sabah benimki de bana mesaj atmış anneler günün kutlu olsun bitanem diye

neden öyle dedin ki dedimm

eee sen de kızımızın annesi olacaksın yaaa, o yüzden dedi

pek bi mutlu oldummm

Ne güzeeel
Benimkinin en sevmediği günlerdir anne bana sevgililer günü 1 gün mü seviyosun anneni babanı sevgilini.Hediye almak için illa bi gün olması gerekmez falan der.
Ben bunun haricinde anneler babalar gününü pek tasvip etmiyorum aslında..Çünkü bugün annesini kaybetmiş binlerce insanın yaralarının çok fena deşildiğini düşünüyorum
Televizyonda reklamlar sanal alemde bir sürü kutlama mesajları face profil resimlerinin değişimi falan.Normal zamanda annemle yada babamla resmimi koyacağım zaman önce düşünürüm listemde kimin annesi yada babası yok onlara gizlerim resmi sonra paylaşırım ne bileyim kendimi onun yerine koyarım çok acı Allah gecinden versin Çok şükür bizim annelerimiz hayatta diye herkesin ki değil ya.Sevdiğim bi arkadaşımın annesini geçen sene kaybettik kim bilir kız şuan ne halde böyle şeyler çok abartılıyor insanların gözüne gözüne sokuluyor çok samimi bulmuyorum o yüzden..Tayyip şu anneler babalar gününüde yasaklasa keşke pek isabetli olurdu

evett o konu da katılıyorumm, reklamlarda falan çok abartılıyor.. ben bile duygulanıyorum izlerken o reklamları, annesini kaybetmiş insanları düşünemiyorum o yüzden

Kutlu mutlu olsun insallahhh:))

Bebeğinin şafağı 49 he
Babasından önce hapis hayatından kurtulacak yavrucak(amin)
Allah sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin anneli babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Aramızdaki en anne sensin en çok senin günün kutlu olsun

evett o konu da katılıyorumm, reklamlarda falan çok abartılıyor.. ben bile duygulanıyorum izlerken o reklamları, annesini kaybetmiş insanları düşünemiyorum o yüzden

Aynen ben uzaktayım annemden ben bile hüzünlenirken annesini hiç görme ihtimali olmayan insanlar..Aah ahh annesini seven insan gider öper sarılır arar canı istiyorsa hediyesini alır ama sanal alemde milletin gözüne gözüne sokmamalı yazık günah hayatta olmayanlara duyarlı olmak lazım biraz ben böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…