- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Allaha şükür sonunda '6'lıları gördüm
Ay hadi darısı 5 lere 4 3 2 1 0 ..........
5 Lere gelince 1 ay yazacak çizelgemde ay çok heyecanlıııııııııı
ben ne ara 70 olmuşum ya :111:
Şafak 70 bu ayrılık canımıza yetmiş
Şafak 70 birinin canı çok fena dayak çekmiş :82:
Beni görürsen döversin
senden bahseden kim ulenama çok istiyosan senide yazarım defterime
canım bizim kısa dönemlerin yemin törenleri aynı zamanda oldu zaten her yerde bildiğim kadarıyla.
3 şubat - 7 şubat arasında teslim oldular, yemin töreni 28 şubattaydı
törenden sonra evci izni alanlar pazar ya da pazartesi, izin almayanlar ise cumartesi günü ustalık yerlerine geçtiler işte
Yani 21gun.sonra iyi bari 1ay bile degil acaba acemilikte bi haftasonu gitsem yanina askeriyeye ziyaretci olarak gorebilirmiyimki esimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzun dönemlerin daha farklı olabilir ama yemin törenleri, o konuda bilgim yokk :26:
evet, acemilikteyken haftasonu ziyarete gidebilirsinn
ben gitmiştim bir kere
Yok.bnmkide kisa donemm yaa gittn mi sen nasil karsilandin ne yapmak gerekiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mutlu pazarlaaaarr
Anne adaylari gunumuz kutlu olsun :)
Mutlu pazarlaaaarr
Kutlu mutlu olsun insallahhh:))Mutlu pazarlaaaarr
sizin de kutlu olsun efeenimm
sabah benimki de bana mesaj atmış anneler günün kutlu olsun bitanem diye
neden öyle dedin ki dedimm
eee sen de kızımızın annesi olacaksın yaaa, o yüzden dedi
pek bi mutlu oldummm
Ne güzeeel
Benimkinin en sevmediği günlerdir anne bana sevgililer günü 1 gün mü seviyosun anneni babanı sevgilini.Hediye almak için illa bi gün olması gerekmez falan der.
Ben bunun haricinde anneler babalar gününü pek tasvip etmiyorum aslında..Çünkü bugün annesini kaybetmiş binlerce insanın yaralarının çok fena deşildiğini düşünüyorum
Televizyonda reklamlar sanal alemde bir sürü kutlama mesajları face profil resimlerinin değişimi falan.Normal zamanda annemle yada babamla resmimi koyacağım zaman önce düşünürüm listemde kimin annesi yada babası yok onlara gizlerim resmi sonra paylaşırım ne bileyim kendimi onun yerine koyarım çok acı Allah gecinden versinÇok şükür bizim annelerimiz hayatta diye herkesin ki değil ya.Sevdiğim bi arkadaşımın annesini geçen sene kaybettik kim bilir kız şuan ne halde böyle şeyler çok abartılıyor insanların gözüne gözüne sokuluyor çok samimi bulmuyorum o yüzden..Tayyip şu anneler babalar gününüde yasaklasa keşke pek isabetli olurdu
Kutlu mutlu olsun insallahhh:))
evett o konu da katılıyorumm, reklamlarda falan çok abartılıyor.. ben bile duygulanıyorum izlerken o reklamları, annesini kaybetmiş insanları düşünemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?