- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Allah izin verirde olursa çocuğum ben hep takipte olacağım, arkadaşları kim nerede yaşıyor vs vs. numaraların alıcam tek tek, pc de ortada olacak öyle odasına çekilip nette takılmaca da olmayacak, belki kendimi haşat ederim ama en azından başına bişey gelmeyeceğinden emin olurum:/ İnşallah hayırlı günler yaşarız.:26:Amin..Ama ailenin yetiştirmesi kadar arkadaş çevresi de önemli :26:
Allah izin verirde olursa çocuğum ben hep takipte olacağım, arkadaşları kim nerede yaşıyor vs vs. numaraların alıcam tek tek, pc de ortada olacak öyle odasına çekilip nette takılmaca da olmayacak, belki kendimi haşat ederim ama en azından başına bişey gelmeyeceğinden emin olurum:/ İnşallah hayırlı günler yaşarız.:26:
selam kızlar nasılsınız
sayfadaki annelermizin ve bütün annelerin anneler gününü kutluyorum
askerim aradı bugün anneler günümü kutladıkomutanıyla tartışmış karakola göndermişler üstüne telefonunu yakalatmış almışlar elinden
birde yavru bi muhabbet kuşum var hastahayat şimdilik böle
sizlerde ne var ne yok herşey yolundadır umarım
benimki de kutladıı :78:
askerinin başına gelenlere üzüldümmm
İyi aksamlar yarenler nasılsınız keyifler nasıl bakayım
Takip et beni güzelimyarın 60 lara düşüyoruuuummmm oleeyyyyyy
Kötü olmuş inşallah hepsi yoluna girerselam kızlar nasılsınız
sayfadaki annelermizin ve bütün annelerin anneler gününü kutluyorum
askerim aradı bugün anneler günümü kutladıkomutanıyla tartışmış karakola göndermişler üstüne telefonunu yakalatmış almışlar elinden
birde yavru bi muhabbet kuşum var hastahayat şimdilik böle
sizlerde ne var ne yok herşey yolundadır umarım
Ay bi baş ağrısı bi baş ağrısı sen nasılsunİyi aksamlar yarenler nasılsınız keyifler nasıl bakayım
Geçmiş olsuuuunvayssssssssssss şafak 61benimde 9 gün sonra 61 olcek sabırsızlanıyorum
bu arada soruna cevap karnım ağriyi
sen napionnn
Takip et beni güzelim
Kötü olmuş inşallah hepsi yoluna girer
Ay bi baş ağrısı bi baş ağrısı sen nasılsun
Geçmiş olsuuuun
ben burdayımmm
güzel bi haber aldımmm
hani demiştim ya size 26 mayısta tatbikatları varmış 15 gün falan diye
kısa dönemleri yollamıyorlarmışş
uzun dönemlerden göndereceklermiş, tatbikat da tekirdağdaymışş
kalanlar sadece o süreç boyunca koğuşlarında değil, spor yaptıkları açık alanda kuracakları çadırlarda kalacaklarmış geceleri
yani muhtemelen konuşma durumumuz da bi sıkıntı yaşanmayacak
ne bet bir gündü kendimi ilk defa bu dünyada önemsiz hissettim ot gibi yaşar gibi bir hiçmişim gibi keske bugunumu silebilme imkanım olsa gücüm kalmadı artık gel artık yeter gel
ne bet bir gündü kendimi ilk defa bu dünyada önemsiz hissettim ot gibi yaşar gibi bir hiçmişim gibi keske bugunumu silebilme imkanım olsa gücüm kalmadı artık gel artık yeter gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?