354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ereesssssssssssssssssssssssssssssssss ben prensesi vekil tayin ettim benim yerime o gelcekmiş :

hangi sahil :)

çorba iç canım benimde midem kötü annemden yoğurt çorbası istedim onu içtim :/
Yalova gardenin yan tarafinda salincakli kafe

Atla gel

ahhhh kuzummm sormaaa

ereesssssssssssssssssssssssssssssssss ben prensesi vekil tayin ettim benim yerime o gelcekmiş :

sen neden gitmiyorsun ki ? :26: buraya gelse ben giderdim yanına çalışsamda izin alırdım yaniiiiiiiii

Atla gel

ahhhhh inan çoooooooook isterdim

ahhhh kuzummm sormaaa

sinirini öfkeni herbişeyini paylaşıyorum canom

sen neden gitmiyorsun ki ? :26: buraya gelse ben giderdim yanına çalışsamda izin alırdım yaniiiiiiiii

Atla gel

ahhhh kuzummm sormaaa

Atla gel

ahhhh kuzummm sormaaa

hangi sahil :)

çorba iç canım benimde midem kötü annemden yoğurt çorbası istedim onu içtim :/

aayyy bak şimdi benimde canım yoğurt çorbası çekti .Çorbalardan en bi sevdiğimdirrr

benim iller karıştı kızlar sanırım dönüş biletimi iptal edeceğim ve erzurumda kalacağım sizinlede irtibata geçemicem demek tabi bu ama baklım rabbim herşeyi kararlamıştır

bende sanırım duramayacağım canım büyük ihtimal akşama dönüş biletimi iptal edeceğim ve erzurumda kalacağım sindiremiyorum kaldıramıyorum artık bazı şeyleri ben burda gerek yok yani

benim iller karıştı kızlar sanırım dönüş biletimi iptal edeceğim ve erzurumda kalacağım sizinlede irtibata geçemicem demek tabi bu ama baklım rabbim herşeyi kararlamıştır

yaaaaaa telefon diye bişe var irtibatı kesme hayırlısı olsun hakkında sen dişini sıktın yeterince

bende sanırım duramayacağım canım büyük ihtimal akşama dönüş biletimi iptal edeceğim ve erzurumda kalacağım sindiremiyorum kaldıramıyorum artık bazı şeyleri ben burda gerek yok yani

erzuruma gidince geri dönmeyecek misin? hayırlısı olsun ama güzel şeyler olsun inşallah:18:

aa biz oraya gitmiştik o uyuzla hep var orada salıncaklı cafeler :))) şansına da hava güzel he
Cok sukur

:)

luna hakikatten sen neden esmila nın yanına gitmiyosunkiii

bazı şeyler bazı kişiler için o kadar kolay olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…