354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yaa evet çekilmeseydim çekilişten şaşıtma yapcaktım önce heycan yaptırayım sora hayalkırıklığı ama çekilişten çıkınca bıraktım

Biz senin olduğunu biliyorduk kiii tahmin etmiştik :)

Yalovaaadayim canimm

aaa lunanın orada :) Ne zamana kadar oradasınn ? Askerim haftasonu geliyor görüşürdük haftasonu Yalavoayıda özledim :26:

Çok iyiymiş hadi bakalım :)

Bu arada tahminimiz doğru çıkmış katilin konusunda

Yaa evet çekilmeseydim çekilişten şaşıtma yapcaktım önce heycan yaptırayım sora hayalkırıklığı ama çekilişten çıkınca bıraktım

ama sen açıkamadan önce biz akaycayla mesajlaştık, ben ona da yazdım, yekta olduğundan eminim diyee

yanii hiç şaşırtıp kandıramadın beniii

Aynen kandıramadı ki :)

Sen kırmızı olmuşsun öncedende öylemiydin ki :26:

yok canım, değildim.

kk'da soma için yardım kampanyası başlatıldı, pro üyelik alıyorsun, bu üyeliklerden toplanan ücretler de somaya göndrilecek ben de oluverdim pro üye :26:

kızlaaarrrr öğlen dank diye iznin yarım gün dediler öğlene kadar gelecekmişim sonra geri gidecekmişim. acayip kızgın sinirli ve küfürbazım

kızlaaarrrr öğlen dank diye iznin yarım gün dediler öğlene kadar gelecekmişim sonra geri gidecekmişim. acayip kızgın sinirli ve küfürbazım

al bendende o kadar canım deliriyorum resmen bazı şeyler öğrendim ve sanırım artık bırakmalıyım burayı ben

link biplenmişşş

heheh niyeki ya güzelim sayfayı biiiiiiiplemişler
Kızlar ne var ne yokkk.Ayy bugün hiç geçmiyor yahuuuu
geçmez tabi yaaaaaaaaaa

aaaaa öylemi doğum günün kutlu olsun o zaman canım benim elinden geleni yaparsın tabi kıyabilirsen

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hay ben bu işverenleriiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
ne anlayacaklarsa ya yarım günden uyuzzzzlar

al bendende o kadar canım deliriyorum resmen bazı şeyler öğrendim ve sanırım artık bırakmalıyım burayı ben

senin izinde mi yarım gün nası ya :26: ooooooyffffff ne öğrendin kız :44:

aynen aynen çok şey duydum ben de. mehmet bugün geliyor. geçen gün de sıkıntıları söyledim ona. geldiğimde konuşalım dedi. ben de artık katlanamıcam. neymiş efendim çok izin alıyormuşuz (halbuki yalan, ben sadece aöf sınavı için izin aldım mehmet askere gittiğinden beri bi de yemin töreni izni başka yok) yıllık izinlerimize denk geliyormuş ki bize yıllık izin vermiyor bu ş... iş saatinde çıksam sanki suç işliyormuşum gibi bakıyorlar daha bir sürü bir sürü şey.. benim düğün sürecinde çok izin alıp gitmem gerekecek. gelinlik provası yok eşya bakması ya dabaşka şeyler haksız mıyım? o yüzden burası beni aşacak.

Biz senin olduğunu biliyorduk kiii tahmin etmiştik :)

aaa lunanın orada :) Ne zamana kadar oradasınn ? Askerim haftasonu geliyor görüşürdük haftasonu Yalavoayıda özledim :26:

Pazar istanbuldayim yarin burda pazartesi burdayim galiba canim

evet malesef. ay etmediğim küfür kalmadı bide şehirdışından görümcelerim gelecek düşün. rezil etti planları Allah belasını versin

Kızlaarrr ben çok acıktım yaa sabah bi tost yemiştim onlayım. İştahım yok rahatsızm ama şimdi acıktığımı hissettim .Ama yemek yemeyede korkuyorummm

hey Allahııııııııım yaaaaaaaaa yıllık izin senin hakkın nasıl vermiyor yaaaaa
elbette düğün zamanı nasıl olacak peki :26:
anlayışsız insanlardan nefret ediyorummm

evet malesef. ay etmediğim küfür kalmadı bide şehirdışından görümcelerim gelecek düşün. rezil etti planları Allah belasını versin
kendileride rezil olsun hıhhhhhhh

midem bulanıyor help:120:

heemen bi iki dalmla limon yada yiyebiliyosan yeeeeeeeeeeeee

Sahildeyiz gelseneeeee

bende gelim mmiiiiiiii

Kızlaarrr ben çok acıktım yaa sabah bi tost yemiştim onlayım. İştahım yok rahatsızm ama şimdi acıktığımı hissettim .Ama yemek yemeyede korkuyorummm

korkma ye ye can boğazdan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…