Yaa evet çekilmeseydim çekilişten şaşıtma yapcaktım önce heycan yaptırayım sora hayalkırıklığı ama çekilişten çıkınca bıraktım
Yalovaaadayim canimm
Çok iyiymişhadi bakalım :)
Bu arada tahminimiz doğru çıkmış katilin konusunda
Yaa evet çekilmeseydim çekilişten şaşıtma yapcaktım önce heycan yaptırayım sora hayalkırıklığı ama çekilişten çıkınca bıraktım
ama sen açıkamadan önce biz akaycayla mesajlaştık, ben ona da yazdım, yekta olduğundan eminim diyee
yanii hiç şaşırtıp kandıramadın beniii
Aynen kandıramadı ki :)
Sen kırmızı olmuşsunöncedende öylemiydin ki :26:
yok canım, değildim.
kk'da soma için yardım kampanyası başlatıldı, pro üyelik alıyorsun, bu üyeliklerden toplanan ücretler de somaya göndrilecek ben de oluverdim pro üye :26:
kızlaaarrrr öğlen dank diye iznin yarım gün dedileröğlene kadar gelecekmişim sonra geri gidecekmişim. acayip kızgın sinirli ve küfürbazım
link biplenmişşş
geçmez tabi yaaaaaaaaaaKızlar ne var ne yokkk.Ayy bugün hiç geçmiyor yahuuuu
aaaaa öylemi doğum günün kutlu olsun o zaman canım benimSorma canım ya aradım ulaşamadım fena korktum ama bir şey yokmuş şükür :)
ayy çok iyi anlıyorum ne yapacağımı bilemedim aynı sayılar bendede varbir de içeri girmiş telefonun basındakı yenge aradı demiş oda yayıla yayıla yoo yanlışın var beni burdan aramaz ki telefondan arar demiş telefona bir baktım dıyo mesajlar aramalar Bende çok fena yaptım yarında kafasını kırıcam
aynen gelsinde fena yapıcam ama bir de doğum günümdü dün elli kere özür diledi
kızlaaarrrr öğlen dank diye iznin yarım gün dedileröğlene kadar gelecekmişim sonra geri gidecekmişim. acayip kızgın sinirli ve küfürbazım
al bendende o kadar canım deliriyorum resmen bazı şeyler öğrendim ve sanırım artık bırakmalıyım burayı ben
al bendende o kadar canım deliriyorum resmen bazı şeyler öğrendim ve sanırım artık bırakmalıyım burayı ben
Biz senin olduğunu biliyorduk kiiitahmin etmiştik :)
aaa lunanın orada :) Ne zamana kadar oradasınn ? Askerim haftasonu geliyor görüşürdük haftasonu Yalavoayıda özledim :26:
heheh niyeki ya güzelim sayfayı biiiiiiiplemişler
geçmez tabi yaaaaaaaaaa
aaaaa öylemi doğum günün kutlu olsun o zaman canım benimelinden geleni yaparsın tabi kıyabilirsen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hay ben bu işverenleriiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
ne anlayacaklarsa ya yarım günden uyuzzzzlar
senin izinde mi yarım gün nası ya :26: ooooooyffffff ne öğrendin kız :44:
Pazar istanbuldayim yarin burda pazartesi burdayim galiba canim
hava nasıl oralarda
ne be ne bağırıyon
hangi sahil :)Sahildeyiz gelseneeeee
Kızlaarrr ben çok acıktım yaa sabah bi tost yemiştim onlayım. İştahım yok rahatsızm ama şimdi acıktığımı hissettim .Ama yemek yemeyede korkuyorummm
aynen aynen çok şey duydum ben de. mehmet bugün geliyor. geçen gün de sıkıntıları söyledim ona. geldiğimde konuşalım dedi. ben de artık katlanamıcam. neymiş efendim çok izin alıyormuşuz (halbuki yalan, ben sadece aöf sınavı için izin aldım mehmet askere gittiğinden beri bi de yemin töreni izni başka yok) yıllık izinlerimize denk geliyormuş ki bize yıllık izin vermiyor bu ş... iş saatinde çıksam sanki suç işliyormuşum gibi bakıyorlardaha bir sürü bir sürü şey.. benim düğün sürecinde çok izin alıp gitmem gerekecek. gelinlik provası yok eşya bakması ya dabaşka şeyler haksız mıyım? o yüzden burası beni aşacak.
kendileride rezil olsun hıhhhhhhhevet malesef. ay etmediğim küfür kalmadı bide şehirdışından görümcelerim gelecek düşün. rezil etti planları Allah belasını versin
midem bulanıyor help:120:
Sahildeyiz gelseneeeee
Kızlaarrr ben çok acıktım yaa sabah bi tost yemiştim onlayım. İştahım yok rahatsızm ama şimdi acıktığımı hissettim .Ama yemek yemeyede korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?