354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın yarenler nasılsınız bu sabah ne var ne yok keyifler nasıl hadi anlatın da dinleyim

Günaydın yarenler nasılsınız bu sabah ne var ne yok keyifler nasıl hadi anlatın da dinleyim

çok sinirliyim ve sinirden ağlıyorum şu an. sakinleşmek için la havle çekiyorum ama nafile. evde misafirler var ben işteyim. bi b.k yaptığımız yok mal gibi oturuyoruz

günaydın hatunlarrrr

midem bulanıyo yine benim :/ sen nasılsın
çok sinirliyim ve sinirden ağlıyorum şu an. sakinleşmek için la havle çekiyorum ama nafile. evde misafirler var ben işteyim. bi b.k yaptığımız yok mal gibi oturuyoruz

sakin sakin sakinnnn... böyle olacakmışşşşş nasippppppppppppp

Canim benim haklisin ama sakin ol sinirlenmen durumu degistirmeez

canım bennnnnnniiiiiiiimm ağlama ya sakin ol sabret çok iyi anlıyorum seni inanki ama yapacak bişey yok

midem bulanıyo yine benim :/ sen nasılsın

sakin sakin sakinnnn... böyle olacakmışşşşş nasippppppppppppp

limon'u denedin mi dün de demiştim iyiyim işte idare ederim amaaaaaaaaaaan

Kızlarr nasılsınız.Cok sükür benim keyfim simdilik yerinde , sevdiceğin yanindayim simdi.Darisi sizin basiniza :)

canım ben işi bıraktık bugün senin içinde hayırlısı olsun

kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum

(((((((((((((((((((((

asma suratı hani hayat gülünce güzeldiiiiiiiiiii

Kızlarr nasılsınız.Cok sükür benim keyfim simdilik yerinde , sevdiceğin yanindayim simdi.Darisi sizin basiniza :)

oooh maşallahhhhhhhhh iyiyim işte idare ederim sen tadını çıkar enişteye selam

kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum

aaaaaa şaşırdım hayırlısı olsun kuzumm git iyi bi kafanı dinleeeee ooooooooh misssssss

tanışıyomuyuz
Ohyyy küsmüş hatun :) , canim benim ya sorma ne hallerdeyim , kps yaklaştı sinir stres , askerimin askerliği sıkıntılı karakolunu değiştirdi, yeter mi yetmez , geçen hafta da abimi askere gönderdik :'( ,bak nelerle uğraşıyorum, ondan foruma da cok giremiyorum

Kıs bizim buraya mi geliyorsun gel görüşelim :)

sen nerelerdesin canım yaa ne zamandır ? sen nerdesin erzurumda mı kars tamı

Canım hayırlısı olsun. Üstünden yük kalkmıştır valla. Beni de bugün çileden çıkardılar. Öğlen geldim ama. Görümceler nişanlım evdeyiz. Pazartesi nolacak bakalım çok sevindim senin adına yaa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolasın canım cidden artık sağlığım etkilenmeye başladı o yüzden kestirdim attım dua nı eksik etme. Senin içinde hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…