Günaydın yarenler nasılsınız bu sabah ne var ne yok keyifler nasıl hadi anlatın da dinleyim
günaydın hatunlarrrr
midem bulanıyo yine benim :/ sen nasılsınGünaydın yarenler nasılsınız bu sabah ne var ne yok keyifler nasıl hadi anlatın da dinleyim
çok sinirliyim ve sinirden ağlıyorum şu an. sakinleşmek için la havle çekiyorum ama nafile.evde misafirler var ben işteyim. bi b.k yaptığımız yok mal gibi oturuyoruz
Canim benim haklisin ama sakin ol sinirlenmen durumu degistirmeezçok sinirliyim ve sinirden ağlıyorum şu an. sakinleşmek için la havle çekiyorum ama nafile.evde misafirler var ben işteyim. bi b.k yaptığımız yok mal gibi oturuyoruz
çok sinirliyim ve sinirden ağlıyorum şu an. sakinleşmek için la havle çekiyorum ama nafile.evde misafirler var ben işteyim. bi b.k yaptığımız yok mal gibi oturuyoruz
midem bulanıyo yine benim :/ sen nasılsın
sakin sakin sakinnnn... böyle olacakmışşşşş nasippppppppppppp
Canim benim haklisin ama sakin ol sinirlenmen durumu degistirmeez
Yalovodayimm yuruyen koske gidiyoruz bilirmisin :)fıstık sen nerdesin bakalım ? nereyi geziyon
Yalovodayimm yuruyen koske gidiyoruz bilirmisin :)
yok beaaaaaaaa nerden bileyimnası yürüyomuş o köşk hem :26::26:
konyada da dönen restorant var 42.katta hemdeeeeeee
Ataturk agaci kesmemek icin kosku yerinden yurutmus 1930da :)yok beaaaaaaaa nerden bileyimnası yürüyomuş o köşk hem :26::26:
konyada da dönen restorant var 42.katta hemdeeeeeee
seni kim çıldırttı yine :)
Anladım canımAtaturk agaci kesmemek icin kosku yerinden yurutmus 1930da :)
Beni bir tek kişi çıldırtir onuda biliyorsun zateng
Anladım canım
(((((((((((((((((((((
Kızlarr nasılsınız.Cok sükür benim keyfim simdilik yerinde , sevdiceğin yanindayim simdi.Darisi sizin basiniza :)
kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum
Ohyyy küsmüş hatun :) , canim benim ya sorma ne hallerdeyim , kps yaklaştı sinir stres , askerimin askerliği sıkıntılı karakolunu değiştirdi, yeter mi yetmez , geçen hafta da abimi askere gönderdik :'( ,bak nelerle uğraşıyorum, ondan foruma da cok giremiyorumtanışıyomuyuz
Kıs bizim buraya mi geliyorsun gel görüşelim :)kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum
Ohyyy küsmüş hatun :) , canim benim ya sorma ne hallerdeyim , kps yaklaştı sinir stres , askerimin askerliği sıkıntılı karakolunu değiştirdi, yeter mi yetmez , geçen hafta da abimi askere gönderdik :'( ,bak nelerle uğraşıyorum, ondan foruma da cok giremiyorum
Kıs bizim buraya mi geliyorsun gel görüşelim :)
kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum
Canım hayırlısı olsun. Üstünden yük kalkmıştır valla. Beni de bugün çileden çıkardılar. Öğlen geldim ama. Görümceler nişanlım evdeyiz. Pazartesi nolacak bakalımçok sevindim senin adına yaa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?