354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

aaa hadi ya :/ tutanak falan yememiştir inşallah :/

Kurbancıgımmm Üzme kendini bisey olmaz.Erkek arkadasima sordum cnm bisiy olmaz dedi belki sadece haftasonu izni iptal olur

tanışıyomuyuz

kızlar, tutanağı tutan dün geceki nöbetçi astsubaymış, benimki de bu sabah gelen nöbetçiden gidip telefonu istemiş, yarın izne çıkıcam diye, almış telefonu.. ama tutanak duruyor hala, salı günü bölük komutanına verilecekmiş, umarım bi sıkıntı yaşamaz, "günde 8 saat nöbeti dayayacaklar en fazla" diyor kendisi..

Kızlarr nasılsınız.Cok sükür benim keyfim simdilik yerinde , sevdiceğin yanindayim simdi.Darisi sizin basiniza :)

güzel vakit geçirinn, kavga etmeyin sakınnn

kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum

canım hakkında hayırlısı olsunnn

asma suratı hani hayat gülünce güzeldiiiiiiiiiii

ben çalışamadım kpss ye :/ benimkinin ki de zor geçiyor, Abine de hayırlı teskereler
bişey olmaz 8 saat nöbetten :)

ben çalışamadım kpss ye :/ benimkinin ki de zor geçiyor, Abine de hayırlı teskereler

bişey olmaz 8 saat nöbetten :)

Amin canim tsk ederim , kpsyi naptin , kaydini yaptın yine , sinava gireceksin demi...
Allah yardimcilari olsun hepsinin ya az kaldi cok şükür

Son düzenleme:
kızlarrrr işi bıraktım 21 inde çıkıyorum 22 sinde gidiyorum ve erzurumda kalıcam sizinlede görüşemiyeceğiz bu sürede net yok ama anormal hafifledim kendimi çok iyi hissediyorum

Hayirlisi olsun canim ama telinde net paketi yok muuu

Nasilsiniz kizlar

Amin canim tsk ederim , kpsyi naptin , kaydini yaptın yine , sinava gireceksin demi...
Allah yardimcilari olsun hepsinin ya az kaldi cok şükür

başvurdum evet canım 1-2 seneliğine düz memurluğa girerim en kötü dedim tezimi yazarım o sırada falan ama bilmiyorum :/ evet az kaldı

Kızlar iyi akşamlar hepinize diğer sayfaları okuyamadım askerim geldi ve ben sabah yataktan çıkacak halim yoktu grip olmuşum ama yinede istanbulda ortada buluştuk güzel bir gün geçirdik vapuru özlemiş vapura bindik Şimdi yine bir ton ilaç içtim inşallah yarına bir şeyim kalmaz

geçmiş olsunnn

gözün aydınnnn

yarına kadar iyileeeeeş

Canım napiim uğraşıyorum lunaya da yazdim bir sürü birşey oluyor :)
Erzurum canım , gelirsen görüşelim :)

gelicem canım ama hiçbi yer bilmiyorum birde bi afacanla kalıcam orda gündüzleri eşimin yeğenine bakıcam ama fırsat bulursak neden olmasın

sağol canım amin inşallah

kızlaaarrr heepinizee iyi gecelerrr ben yatıyorum bu arada 2 gün sonra 1 ay yazıcaaakkkkkk

:) naptin neyin yorgunluğu bu , ben de mütemadiyen yattım bugün, özel günüm :))
Gecmis olsun:) gezmekteeen yaa
canım benim tel ilk çıkan dokunmatiklerden star wıfı olan net olmuyor çok ağır donuyo kalıyo o yüzden kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusu
Ay benim 2 onceki telefonum evet o konularda sıkıntılı
kızlaaarrr heepinizee iyi gecelerrr ben yatıyorum bu arada 2 gün sonra 1 ay yazıcaaakkkkkk
Olllleeeeeeey

Günaydın yarenler.Dün sevgilimle beraber guzek vakit gecirdik lakin biraz sanciliydi.Sabah kahvalti yapmistik baya acikmistik birden yiyincemi artik anlayamadim yemek mideme oturdu cok fena yapti beni tum gun karin agrisi ve mide bulantisi cektim.Halada gecmis degil midem agriyo.Bi kac gun oncede yazmistim zaten midemden sikayetim vardi artik pazartesi gecmezse doktora gidicem.Bakakim bugunde ogleden sora bulusucaz insaallah guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…