354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bi yandan haklı olabilir canım her komutan bir olmazki kimisi anlar halden kimisi arıza çıkarır hem şimdi bizim polyanna zamanımız :1: sakin ol iyi düşün en kötü sabah arar kiii:16:

Eğitimler başlamış beyfendi aramıyor artık sabahları:22::22::22::22::22:

Üzüldüm ikinizin adına doğu için bişey diyemem diye belirtmiştim ben batı vs illerinde kısa dönem yapanlar için yazdım onu.. Bu arada usta birlikte soruyorlar mesleğine göre de iş veriyorlar. İçin rahat olsun 5 ay çabuk geçer usta birlikte ipli donda kullanıyorlar :))) evli, doğuya çıkmış, bakmakla yükümlü olduğu ailesi ana-baba vs olmayan kişiler için yazdım o yazıyı kimse yanlış anlamasın yazıda da belirtmiştim zaten.
Yok canım yanlış anlamadim dediklerini.Ben bendeki durumu anlattim .Umarim meslegine göre iş verirler , veteriner hekim :) askeriyenin yavrucaklarina bakar diye ümid ediyorum :))

bizim orda sabit telefon var di mi canımmm? :26:

Var canım var :) nöbetçi oluyor başında sen aradığında bağırıyorlar ismini oda geliyor orada yoksa isim soyisim kim arıyor yazdırıyorsun geldiğinde o seni arıyor biz isim yazdırmak için uğraştık ama ne zaman arasam orda :1::1: hatta bügun aradım seslendiler bi baktım yok sevindim isim yazdırıcam diye bu seferde nöbetçi fena çıktı hangi oda hangi batarya bacım söyledim ben onu bulup getiririm dedi gitti baktım geldi yine yazdırmadım isim :1::1:

Eğitimler başlamış beyfendi aramıyor artık sabahları:22::22::22::22::22:

Fırsatı olmuyordur gerçekten fırsat bulduğunda seni aramayacakta kimi arayacak. Ne zor o eğitimler kızlar ahh ahh afedersiniz ama tuvalete gidemezdik kas ağrısından içeriden ahhh uhhh sesler gelirdi :1::1:

oyyy, bütün kızlar gelivermişşş :)

Canim yaaa ilk başta girdim ceyizlerini kalkpli gözlerle takip ederken tlf tutuldu açmıyor su an sayfani , daha birinci sayfanin sonuna bile godemedim :( pc açarsam ordan bakiim . Hepsi cok güzel (gördüklerimin hepsi :1: ) ya baktıkça benim cok eksiğim var diyorum :5:

Var canım var :) nöbetçi oluyor başında sen aradığında bağırıyorlar ismini oda geliyor orada yoksa isim soyisim kim arıyor yazdırıyorsun geldiğinde o seni arıyor biz isim yazdırmak için uğraştık ama ne zaman arasam orda :1::1: hatta bügun aradım seslendiler bi baktım yok sevindim isim yazdırıcam diye bu seferde nöbetçi fena çıktı hangi oda hangi batarya bacım söyledim ben onu bulup getiririm dedi gitti baktım geldi yine yazdırmadım isim :1::1:

hımmm, anladım canımm, sevindim bunaa :) benimki son konuşmamızda topçu oldum ben dedi amaaa, anlamadım :1:

Fırsatı olmuyordur gerçekten fırsat bulduğunda seni aramayacakta kimi arayacak. Ne zor o eğitimler kızlar ahh ahh afedersiniz ama tuvalete gidemezdik kas ağrısından içeriden ahhh uhhh sesler gelirdi :1::1:

Biliyorum ailesinden çok beni arıyor ama işte birden sinirlendim:22:

Benide öğlen aradı 12.30 gibi yemekten çıkmış eğitime gidecekmiş

Yaa 13.30 da da beni aradi , günde bir kere ariyor yarim saat konuşuyoruz gün içinde baska da konuşmuyoruz, aramış ya seni de canim :)
Ya egitim icin komutanin düdüğüyle benimki uçtu gitti amma da laf saydim ama o komutana :47:
Neymiş düdükle eğitime çağırıyor bizimkileri :47:

Biliyorum ailesinden çok beni arıyor ama işte birden sinirlendim:22:

Hii ailesini 2 günde bir arıyormus o da , beni de her gün ariyor ama hep de anneni de ara anneni de ara diip duruyorum, ya sesini duyuyorum iyi olduğunu biliyorum ya yetiyor .

Yaa 13.30 da da beni aradi , günde bir kere ariyor yarim saat konuşuyoruz gün içinde baska da konuşmuyoruz, aramış ya seni de canim :)
Ya egitim icin komutanin düdüğüyle benimki uçtu gitti amma da laf saydim ama o komutana :47:
Neymiş düdükle eğitime çağırıyor bizimkileri :47:
Benimki 3 kere arıyor ama toplasan yarım saat etmiyor hangisi daha iyi bilemedim

Hii ailesini 2 günde bir arıyormus o da , beni de her gün ariyor ama hep de anneni de ara anneni de ara diip duruyorum, ya sesini duyuyorum iyi olduğunu biliyorum ya yetiyor .
öyle tabi aynen

tamam, ararsa öğrenirimm, bu saatten sonra arama ihtimali var mııı??? yatmadan ararım demişti amaaa :26:

canım yat saati erken dedi bana.bilmiyorum biz 10 dan sonra konuşmadık hiç uyuyo zaten uykusuna çok düşkün benimki ama seninki izin falan arar bilmiyorum orasını:44:

benide öyle canım normalde hep sabah 9 gibi arardı bugun aramadı eğitim vardı falan dedi fırsat buldukça arıyordur boşa sinirlendirme kendini iyi düşün :16:
üzüldüm ya açamadığıma of :(

Kızzlar yarın ptt kargo ile mektubum kastamonuya ulaşacak.içerde eline geçmesi ne kadarı bulacak acaba çok merak ediyorummmm:32:

üzüldüm ya açamadığıma of :(

Kızzlar yarın ptt kargo ile mektubum kastamonuya ulaşacak.içerde eline geçmesi ne kadarı bulacak acaba çok merak ediyorummmm:32:

Ay evet ya ben de yarın yazsam mi mektubumu bilemedim :31:

Back
X