354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canım ben genel yazdım zaten evli bekar vs diye sınıflandırmadım ama sınıflzndırmak gerekirse ben evli bi erkeğin askere gitmesini istemem. Geride bıraktıkları bakmakla sorumlu olduğu eşi ailesi olacak çünkü. ☺️💐 Bu yüzden onları devre dışı bırakıyorum benim bir arkadasım kactı kactı ve 33 yasında askere gitti cıkan yerse izmir kısa donem yaptı bu yasta otların arasından cop tıplattılar dıye de bı ton sovdu :))

evli olmak paylaşımlar zaten ayrı sıkıntı orda değil sevdiğin adamı gönderipte amannn hayatı öğreniyor diye bakabilmekte herkese göre bişey değil yani bu.sen bakabiliyorsan yada bakmışsan süper tebrik ederim

Neeeeedennnnnkii:26:

çünkü hala bölük tabur falan bilmiyorummm ben, o da bilmiyodu bugün..

yarın öğrensem bile, çıkışta öğretmenler kurul toplantısı var, ben çarşıya gidene kadar ptt kapanır :( ee perşembe atsam çok geç olur :(

ya valla nolcak böyle markette alışveriş yaparken bile kocamın sevdiği bişeyi görüp ağlıyorum dün çikolataların önünde ağladım yaşlı bi teyze öyle bi baktı ki delimiyim ne yim diye düşündüm sonra zaten kolay ağlayan bir yapım vardı da bu kadar değildim hani

tanışalım valla canım yaa kafamı dağıtmak için pek çok nedenim var ama içimden gelen bişey yok isim neydi senin bu arada yazabiliyormuyuz burdan yada mesaj atayım bari:)

sinem canım ismim :) çalışıyorum ben sadece pazarları boşum canım ona göre programlayabliriz

ya valla nolcak böyle markette alışveriş yaparken bile kocamın sevdiği bişeyi görüp ağlıyorum dün çikolataların önünde ağladım yaşlı bi teyze öyle bi baktı ki delimiyim ne yim diye düşündüm sonra zaten kolay ağlayan bir yapım vardı da bu kadar değildim hani
ayyyy canım çok iyi anlıyorum onunla yediğim hiçbişeyi yiyemiyorum :/ uff yatağımızda uyuyamıyorum uffff ağlıcam şimdi genee yaaa

çünkü hala bölük tabur falan bilmiyorummm ben, o da bilmiyodu bugün..

yarın öğrensem bile, çıkışta öğretmenler kurul toplantısı var, ben çarşıya gidene kadar ptt kapanır :( ee perşembe atsam çok geç olur :(
Anladiiim neysr kismet degilmis 14 subat icin :)

Fena sarsiliyoruz hepimiz

Aaaah kizlar ah benim asil korkum Eskisehir. Suanda ailemin yanindayim tatilde. Surekli onlarla vakit geciriyorum sohbet muhabbet falan sevgilimin yokluguni az hissediyordum ama persembe gunu eskisehire donecegim benim eskisehirdeki birtek gunum bile onu gormeden gecmedi biiiirgun bile. Bu yuzden eskisehire gitmektende orda yasayacagim gunlerden de fena sekilde korkuyorum fena bosluga ve yalnizliga dusecegim hep orda yaptiklarimiz gelecek aklima cok sıkıntılı olacaaaak:43:

ayyyy canım çok iyi anlıyorum onunla yediğim hiçbişeyi yiyemiyorum :/ uff yatağımızda uyuyamıyorum uffff ağlıcam şimdi genee yaaa

valla ağlama diyemem ben bitik durumdayım ailemle kalıyorum yanlız değilim çocuğum var tamam ama babamda çok rahatsız 4 yanım berbat halde yani terk dert ortağım vardı o da yok

Anladiiim neysr kismet degilmis 14 subat icin :)

Fena sarsiliyoruz hepimiz

Aaaah kizlar ah benim asil korkum Eskisehir. Suanda ailemin yanindayim tatilde. Surekli onlarla vakit geciriyorum sohbet muhabbet falan sevgilimin yokluguni az hissediyordum ama persembe gunu eskisehire donecegim benim eskisehirdeki birtek gunum bile onu gormeden gecmedi biiiirgun bile. Bu yuzden eskisehire gitmektende orda yasayacagim gunlerden de fena sekilde korkuyorum fena bosluga ve yalnizliga dusecegim hep orda yaptiklarimiz gelecek aklima cok sıkıntılı olacaaaak:43:

gel gel sende gel biz burda sinre ile ağlıyoruz sende katıl aramıza ağlaşalım işte

valla ağlama diyemem ben bitik durumdayım ailemle kalıyorum yanlız değilim çocuğum var tamam ama babamda çok rahatsız 4 yanım berbat halde yani terk dert ortağım vardı o da yok

ya çok ağlamıyorum ama genel anlamda insan kötü hissediyor koskoca eskişehir de yapayalnız kaldım sanki bende ailemle aynı apartmandayım kendi evimde kalıyorum. ayy kuzum sende birde çocuk var çok daha zor işin Rabbim yardımcın olsun

Back
X