354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben de her gün büyük bir keyifle boyuyorum çizelgemi :)

hiç kimse izin yapmıyor herkesin 160larda ben 170lerde üzülüyordum :1: 160ları görünce nasılda sevindiiim :9:

bu arada ne kadar şanssız bir insan olduğumu bir kez daha kanıtlamanın hüznüyle günü bitirdim :5: ameliyat olmam gerekiyormuş onun üzerine tüm gün askerime sürpriz yapamanın mutluluğuyla telefonu her açtığımda sevinçle açtım ama yooooook ulaşmamış söylemek zorunda kaldım dün ptt ye gidip bakması lazımmıs e bugun de ptt kapalı alamadı yani sonuç olarak sevgililer günü sürprizim yerine ulaşmadı :5:

hiç kimse izin yapmıyor herkesin 160larda ben 170lerde üzülüyordum :1: 160ları görünce nasılda sevindiiim :9:

bu arada ne kadar şanssız bir insan olduğumu bir kez daha kanıtlamanın hüznüyle günü bitirdim :5: ameliyat olmam gerekiyormuş onun üzerine tüm gün askerime sürpriz yapamanın mutluluğuyla telefonu her açtığımda sevinçle açtım ama yooooook ulaşmamış söylemek zorunda kaldım dün ptt ye gidip bakması lazımmıs e bugun de ptt kapalı alamadı yani sonuç olarak sevgililer günü sürprizim yerine ulaşmadı :5:

Ne ameliyatı canım :26:
Üzüldüm ulaşmamasına :(

:) siz neden izin tercih ettiniz :) çok da uzak yerde değil halbukisi :1:

bu arada geçmiş olsun, hayırdır, ne ameliyatı????

Ne ameliyatı canım :26:
Üzüldüm ulaşmamasına :(

Bende çok üzüldüm ben anlamadım o askeriyeyi komutan okumadanmı alacaklar ne olacak hiç bi fikrim yok :5: Önemli bir şey değil yani ben önemsemiyoorum :1: spor yaparken uyurken yemek yerken günlük hayatta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyordum bugün gittim kıkırdak yamukmus zaten burnumdan belli oluyordu ama içten kapatmış nefes almamı engelliyormuş falan filan o burda olmadan ameliyat olmam zaten gerçi birazda bahane sanırım azıcık korku var :1:

Bende çok üzüldüm ben anlamadım o askeriyeyi komutan okumadanmı alacaklar ne olacak hiç bi fikrim yok :5: Önemli bir şey değil yani ben önemsemiyoorum :1: spor yaparken uyurken yemek yerken günlük hayatta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyordum bugün gittim kıkırdak yamukmus zaten burnumdan belli oluyordu ama içten kapatmış nefes almamı engelliyormuş falan filan o burda olmadan ameliyat olmam zaten gerçi birazda bahane sanırım azıcık korku var :1:

Ayyyyyy geçmiş olsunn:31:

:) siz neden izin tercih ettiniz :) çok da uzak yerde değil halbukisi :1:

bu arada geçmiş olsun, hayırdır, ne ameliyatı????

canım biz izinleri böldük topplam 12 gün izin var 1 bucuk ayda 4 gunluk izne gelirse 1 bucuk ayda bir görüşmüş olacağız evet uzak değil ama malesefki ben ailemle yaşıyorum gitmem zor yani :/
burun ameliyatı canım nefes almam mucizeymiş :1:

bu arada çoklu cevap verme nasıl oluyor ben bunu hala bilmiyorum :17:

azalıyor şafaklar kaplumbağa hızındada olsa :6: ben hergün ekran fotoğrafı alıyorum şafağın nasıl mutlu oluyorum eksildiğinii görünce :1:

kesinlikle bakın 10 günü bitirdik bile çok şükür :) gün gelicek 10 gün kaldı dicezz sonra doğan güneş sonra tamamdır :16:

yorum yapııın banaaaa amaaa :17: :26: :17:

Son düzenleme:
Back
X