354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın herkeseeee, yarimle konuştum pek bi mutluyum şu an :102::102::97::87:

Günaydın kızlarrrr

Aaa bundan ben yapmayı planliyordummm ,bunu nerden alabiliriz canim , kapsullerin içerisine kendi notlarimizi yazip koyma ihtimalimiz var mi yani kapsül kirilmadan notlar çıkarilabilir mi

tam bilmiyorum ama kapsüller açılıyor olabilir, google amcaya aşkıbiyotik yazarsan seni farklı bir iki siteye yönlendirir.

Bu da cok güzel :) peki bunu nerden alabilirimmm :1:

bunu kendin de yapabilirsin :) nette buldum ve resimlerini paylaştım, birisi oturmuş kendisi yapmış, evdeki bir ilaç kutusunu kullanarak :1:

ama ille de hazırı olsun dersen, google amcaya "buldum buldum aşkıbiyotik" yaz ulaşırsın :)

Bu şıpsevdi kağıtlarının kurabiyeye yaptıran varmıış değişik bir şey :1:
Eki Görüntüle 979561

bunlar da değişik olmuşş :21:

Aaah aah benim ki nezle olmuşş revire git dedim doktor mu var dikmişler 2 tane askeri bir şeyden anladıkları yok dedi garibim sıcak su bulsa nane limon yapacakmış ama yokmuş yatmaya gitti şimdi :(

oyyy, geçmiş olsunnn :2:

Selam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum

Aramıza hoşgeldinizzz :3:

Soguk diye duydum ama tabi bilemem nasil oldugunu sabahlari daha cok hissediyoruz diyo hasta da simdi :( kizlar bende defter hazirlamak istiyorum kendimize ait fotograf cikardim 365 tane kalp hazirladim sozler yazdim ama birlesmesini yapamiyorum yardimci olurmusunz farkli onerileri olan varmi

Soguk diye duydum ama tabi bilemem nasil oldugunu sabahlari daha cok hissediyoruz diyo hasta da simdi :( kizlar bende defter hazirlamak istiyorum kendimize ait fotograf cikardim 365 tane kalp hazirladim sozler yazdim ama birlesmesini yapamiyorum yardimci olurmusunz farkli onerileri olan varmi

O kadar fotografı nasıl çıkardın maşallah:52:

Günaydın kızlarrrr

Cok sirin olmuş kiz eline sağlık :69:

Günaydın bnnuuu, sağol canım sende yap :)

Aaah aah benim ki nezle olmuşş revire git dedim doktor mu var dikmişler 2 tane askeri bir şeyden anladıkları yok dedi garibim sıcak su bulsa nane limon yapacakmış ama yokmuş yatmaya gitti şimdi :(

evet aynen benimkide böyleydi işte geçmiş olsun canım:31:

Selam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum

Hoşgeldiniz aramıza:3:

canım malzemelerini ayrıntılı söylersen yardım edebilirim ben:31:

heey merhaba..şimdide hayırlı teskereler dilerimm..:) bizimde yemin törenimiz 28. gidecektim ama gidemiceç.çok vijdanım sızlıyorrr..anlatamammm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bende biraz olsun yaratıcı olmak istiyorum..bişilr hazırlayıp..ama asgari iş olması lazım..:))

bakalım aklıma neler gelecek..

Ay şuan içim içime sığmıyor nedense mutluyum şimdi çıkacağım esparka(avm) gideceğim yemin töreninde giymek için ayakkabıdan çantaya pantolona kadar her şeye bakacağım hiç olmadığım kadar farklı olmak istiyorum tarzımı değiştireceğim sanırım yavaştan yemin töreni için alınan kıyafetler benim miladım olsun istiyorum:52::52::52:

Ay şuan içim içime sığmıyor nedense mutluyum şimdi çıkacağım esparka(avm) gideceğim yemin töreninde giymek için ayakkabıdan çantaya pantolona kadar her şeye bakacağım hiç olmadığım kadar farklı olmak istiyorum tarzımı değiştireceğim sanırım yavaştan yemin töreni için alınan kıyafetler benim miladım olsun istiyorum:52::52::52:

ohh ohh maşallahh :nazar: La tarzın neydi de neye dönüştürüyon merak ettim:52::52:

tam bilmiyorum canım böle bi ihtimal varmış yani askerliklerini türkiyede tamamlayabilirlermiş ama haberleri takip edicez artık gidişat ne yönde olacak eğer bişi öğrenirsem seni haberdar ederim tatlım :ssz:

canım yeni girebildim çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur bu arada düğün hazırlıkların varmış sanırım Allah tamamına erdirsin=)

canım yeni girebildim çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur bu arada düğün hazırlıkların varmış sanırım Allah tamamına erdirsin=)
amin canım sağoalsın düğün tarihimiz belli değil ama askerim dönünce heran herşey olabilir sen araştırmalarına başla diyor :17:

askerlimiz sağlıklı olsunlarda zaman elbet bi şekilde geçicek :34:

Back
X